Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
339
...
364
>
vldir
Цитиране
12 септември 2024
Изгледах първите 4 филма. Първите два бяха направо детски, но вече с израстването на героите нещата стават по зрели.
Да изгледам поредицата и вероятно ще си взема играта.
Rostik79
Цитиране
17 септември 2024
Видях, че са пуснали намален абонамент на EA Play за 2 лева/месец и си инсталирах оттам Wild Hearts. 2 часа поцъках и не съм особено очарован. Графиката е малко бозава, но по-голяма спънка ми е, че някак си не ми влиза тази Фротнайт механика да строиш кулички, докато се млатиш с боса. Затова и не ползвам, но подозирам, че в даден момент няма да има как да го избегнеш.
lyubohar
Цитиране
17 септември 2024
Деба как се преебах, преди 3 дни си пуснах Гейпас за 20 лева заради Dead Space Нищо, може за Jedi Survivor да го пусна това за 2 лева. Макар че гледам са му махнали Денувото и веднага са го кракнали.
LethianDream
Цитиране
17 септември 2024
Е, чак преебал, аз си имам Гейпаса от години и не рева Има си добри игрици там, и тепърва идват хубави заглавия, за които не биха дал пълна цена- като Сталкер 2 и Индиана Джоунс например EА плей в момента го държа само заради FC24/FC25, че ми дава разни бонуси по време на сезоните в Ultimate Team, иначе бих го махнал.
lyubohar
Цитиране
17 септември 2024
Пускам го само когато има нещо конкретно да играя, няма смисъл да ми пука пари всеки месец и да стои неизползваем останалите 11 месеца. Имам достатъчно игри в беклога, та да не чакам на някакъв сървис. Достатъчен ми е Плюс-а, дето и него не знам защо плащам.
The_Doctor46
Цитиране
17 септември 2024
Аз винаги плащам само ако има конкретна игра като Любо,иначе не.Няма смисъл да се държи.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
17 септември 2024
Специално ЕА Play има за мен буквално 1-2 игри, които бих играл. Едната е въпросната Wild Hearts, друго - най-много да пробвам някое малко заглавийце. Dead Space и Jedi Survivor изиграх. Останалото са само спортни игри и батълфийлди за мулти.
LethianDream
Цитиране
17 септември 2024
Е, всеки си има различни цели в живота, аз напоследък (почти) не купувам игри, всичко ми идва само от двете услуги- Геймпас и Плюс. Там винаги има нещо ново за цъкане, последно AEW: Fight Forever- на която продължават да ме бият като тупан
lyubohar
Цитиране
23 септември 2024
Изиграх Dead Space Remake. Хареса ми, изиграх си я с кеф, но играта не е за повече от 8 за мен. Честно казано не разбирам култовия ѝ статус и зора за римейкове и още части. RE също не бях играл навремето и изиграх сега на римейковете и всяка от RE игрите ми хареса значително повече (може би без 3, която слагам на същото ниво като Dead Space).
piranha
Цитиране
23 септември 2024
Превъртях ънхейтъбъл ревютата чак до 2017-та и там не видях хелблейд, изиграх я и да ви кажа е доста силна за игри от 2017-та
The_Doctor46
Цитиране
23 септември 2024
lyubohar написа
Изиграх Dead Space Remake. Хареса ми, изиграх си я с кеф, но играта не е за повече от 8 за мен. Честно казано не разбирам култовия ѝ статус и зора за римейкове и още части. RE също не бях играл навремето и изиграх сега на римейковете и всяка от RE игрите ми хареса значително повече (може би без 3, която слагам на същото ниво като Dead Space).
Трябвало е да играеш навремето,за да разбереш култовия й статус,но за мен винаги ще си е топ.Колкото до Resident Evil ,ироничното е,че тройката навремето беше най-харесваната от играчите ако не се лъжа(за медиите RE4 беше с най-висока),но Capcom прецакаха римейка малко.Имам предвид,че играта си беше супер,но по-слаба от другите римейци и много по-слаба от оригинала.Орязаха някои неща,а също така прецакаха Немезис.Пак казвам,играта беше добра,просто не на нивото,което можеше да бъде.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
24 септември 2024
Че оценка 8 от 10 си е доста висока. Аз слагам на Дед Спейса да кажем 9/10 (също и на римейка). Май трябва да си я купя, че пак бих я играл. Преди я изиграх от абонамента на ЕА.
lyubohar
Цитиране
24 септември 2024
За мен не е чак толкова висока, по моята система от 1 до 6 е различна степен на "леш", а 7 едвам става за играене
The_Doctor46
Цитиране
24 септември 2024
Аз поиграх вчера малко повече GoW,но съм разочарован.Нито един път не чух boooooooy . Майтапа настрана,доволно забавна е,както първата.Цъкам на Give me god of war и за сега газя,но е още много рано.
bojosan
Цитиране
24 септември 2024
До момента играх Prince of Persia yhe forgotten sands на Кашона, хубава графика, и по едно време ми писна да прескачам някакви шипове и ровове и тъпизми да ме убиват, съсипах си левата гъбка заради тъпата игра на нов контролер и ме заболя гастрита и веднага в коша, не се занимавам вече с такива игри, преди съм ги превъртал, сега не виждам смисъл да си чупя контролерите за тоя що духа, че некви олиговрени така били решили, не се ли забавлявам и тегля една майна на играта веднага що пък да си намразвам конзолата заради нея и да си съсипвам имунитета, да ходи на майна си.Игрите са за мен лично за разтоварване а не да ми вдигат кръвното.
<
1
...
339
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.