Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
375
...
379
>
dzhiny
Цитиране
24 януари 2025
А направо от тоя Rebirth (че май е по-як), не може ли? За такива дето хабер си нямат от FF и не са играли нищо?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
24 януари 2025
Аз съм 90% сигурен, че ще е по-слаб. Поне за моя вкус. Огромен свят с повтаряеми/скучни задачи и малък напредък на историята. Доколкото четох, го има колкото да е трилогия цялото нещо. Първата е много стегната, story-driven и почти линейна игра, защо решиха да правят Зелда от втората не знам...

Иначе старата FF7 игра е разделена на 3 в момента. Ако почнеш от втората, все едно почваш старата игра от 30% някъде Определено ще имаш дупки в историята.

lyubohar
Цитиране
24 януари 2025
Ludnichar
Цитиране
24 януари 2025
The_Doctor46 написа
Защото Лудничаря е peasant,не е от майсторската раса.

Горкия той... Между другото как беше Bloodborne?
Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
24 януари 2025
dzhiny написа
Свалих го тоя Guano Apes най-сетне. Да му се не знае аборигена маймунски (втора вечер опити)... Определено ме измъчи тоя. Нещо патерна му във втора фаза не беше баш патерн и не действаше последователно, та не се усещаше интуитивно битката при мен. Първа фаза я минавах без употреба на potion-ите с кръвта, та влизаха в употреба сите във втора (добре, че съм с 9 ).
Да видим какви тегавни предстоят... Докторе, Казана има ли карта?
Там докъдето оставих демото,нямаше,но то това демо покрива само пролога.Не знам как ще е натам,но този тип игри нямат навика да правят карти,осен естествено Elden Ring,но тя е open world.Колкото до Rebirth,поиграх вчера 2-3 часа и съм много доволен.Доста полирана игра,геймплея е подобрен от предната.Това,че е open world на мен грам не ми пречи.Въпроса е,че чух,че са правили промени по историята на оригинала и не знам дали ще ми допадне това.Луд,някой ден ще взема "селското устройство" на племенника и ще я изиграя.Някой ден,може би...
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
BloodDagger
Цитиране
24 януари 2025
dzhiny написа
А направо от тоя Rebirth (че май е по-як), не може ли? За такива дето хабер си нямат от FF и не са играли нищо?

Врътнах ги и двете, първата ми хареса повече като структура и усещане . Иначе задължитело се почва от remake и после към rebirth, за да знаеш за какво иде реч. Rebirth е типичното jrpg със дълга история и значително количество side content. Естествено, играта изобщо не те кара да обикаляш и да правиш open-world activities и можеш да минеш през историята за около 40 часа. Почнеш ли обаче side нещата, ще чукнеш съвсем споконо над 100 часа и малко ще счупиш pacing-а на историята. Първата е адски балансирана в това отношение.

Относно Bloodborne, наближава моментът PC да бъде ултимативният начин да се играе:
https://www.youtube.com/watch?v=-zjzBbdl7hk

Rostik79
Цитиране
24 януари 2025
lyubohar написа
Иначе старата FF7 игра е разделена на 3 в момента. Ако почнеш от втората, все едно почваш старата игра от 30% някъде Определено ще имаш дупки в историята.

Кои са трите игри, на които оригиналната ФФ7 е разделена?
Първата, предполагам е римйека отпреди 3-4 години. Втората е ФФ16 ли? Или някоя друга. Гледах в уикипедия игрите от поредицата, но ми се зави свят. То не са спин-офи, не са някакви по 3-4 версии на едно заглавие ...

The_Doctor46
Цитиране
24 януари 2025
Rostik79 написа
Кои са трите игри, на които оригиналната ФФ7 е разделена?
Първата, предполагам е римйека отпреди 3-4 години. Втората е ФФ16 ли? Или някоя друга. Гледах в уикипедия игрите от поредицата, но ми се зави свят. То не са спин-офи, не са някакви по 3-4 версии на едно заглавие ...
Не,първата е римейка,втората е Rebirth,а третата предстои да излезе.

P.S. FF игрите не са свързани.Всяка си има своя история и персонажи.Имат някои общи работи,но дотам.Като гейм механики и имена.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
24 януари 2025
Наскоро ми се доигра Uncharted и си пуснах отново 4-ката, колкото да поцъкам малко, без намерение да я превъртам, тъй като съм я минавал няколко пъти, и сякаш не бях в настроение за цяла игра. След началните надписи, усетих колко много се забавлявам и какво удоволствие ми носи тази игра, и я превъртях отново за 3-4 път. Остава си най-добрата игра от поредицата за мен и може би, една от най-любимите ми игри. Не знам дали най-любима, но топ 3 със сигурност. Геймплей, история, пъзели. Да не говорим за графиката, която просто не е мръднала, а играта е почти на 10 години. Беше една от най-впечатлявщите игри които съм виждал като излезе, и все още е. Да не говорим, че тогава беше на PS4.

Също беше плюс, и че това ми изиграване беше на PS5 за първи път. Фактът, че играта зарежда по-бързо след като умра, доста помогна.

Rostik79
Цитиране
24 януари 2025
WTF?! Като каза на "почти 10 години", помислих, че или си се объркал, или за друга игра става въпрос, та оворих гугъло да проверя. Играта е от 2016-та, но ако ме бяха питали, щях да кажа, че е поне от 2018-та. Графиката наистина е топ и държи и днес.
Впрочем не съм играл Uncharted: The Lost Legacy, ама все не стигам дотам. То кое по-напред? Последните няколко месеца само преигравам - 100+ часа на The Division 2, после GoW Ragnarok, сега превъртам TLoU Part 1, после ме сърбят ръцете малко да попуцам в Borderlands 3, че си взех наскоро пълната версия да ѝ видя ДЛЦ-тата.

Поприцъкали са ми се и някои по-инди игрички - гледам Dave The Diver е излязла в плюса, както и Dredge и една метроидвания, което не е моят жанр, но тази ми изглежда интересна: F.I.S.T. Forged In Shadow Torch.

Mitko6000
Цитиране
24 януари 2025
Да, и за мен е шокиращо. 2016 за мен си беше година на край и ново начало. Покойният Коби Брайънт се пенсионира след 20 години в НБА, Uncharted 4 излезе и приключи историята на Nathan Drake, а аз завърших гимназия и станах студент.

Направо е плашещо, че вече са минали 9 години почти.

Lost Legacy е приятна, особено ако искаш още от геймплея на 4-ката. Историята е по-basic, може би на нивото на първата някъде. Но пак си заслужава да се изиграе, като експанжън.

The_Doctor46
Цитиране
24 януари 2025
Uncharted 4 и на мен ми хареса,но пъзелите бяха разочарование.Като човек израснал с оригиналните Tomb Raider,някак ми се щеше да има по-трудни пъзели,но за някои играчи по-лесните пъзели са плюс.Това разбира се не е кой знае какъв проблем.
Mitko6000
Цитиране
24 януари 2025
Честно казано, и аз бях останал с такова впечатление, но след сегашното ми изиграване сякаш ги предпочитам. Предишните 3, сякаш пъзелите ми бяха по-мудни. И някои, като примерно един от 3-та част с факлата и символите, бяха излишно трудни. Този път, пъзелите в 4-ката ми бяха "тамън". Никак не са трудни, но са по-динамични. Знам в рамките на минута какво да правя, но не се стои само на едно място и има доста повече действие. Отчасти и, защото героите постоянно си говорят и коментират историята и контекста на тези пъзели. Нямам нищо против да са трудни, но като зацикля на едно място прекалено дълго и се отегчавам. Тук не бях отегчен нито за миг и просто исках да продължавам и да го измисля.

Но да, абсолютно си зависи от човека.

Едно нещо, което бих отчел повече като критика, е че често се среща бутане на различни кашони и кутии върху които да стъпиш че да стигнеш горния ръб. Не ми беше голям проблем, но разбирам тези на които би бил такъв.

Rostik79
Цитиране
24 януари 2025
Доколкото си спомням имаше в Ънчартед 4 една-единствена по-интересна загадка (в едно гробище май). Даже аз, дето много-много не се кефя на трудни пъзели си помислих, че на играта точно това ѝ липсва, защото останалата част от геймплея, ако трявбва да сме честни, си беше доста постна, макар и кинематично и графично прекрасно изпълнена.
The_Doctor46
Цитиране
24 януари 2025
Аз винаги съм бил фен на трудните пъзели и за мен винаги е плюс ако са,но разбирам защо някои играчи биха предпочели да са по-лесни.
<
1
...
375
...
379
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.