Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
374
...
381
>
bojosan
Цитиране
23 януари 2025
Аз съм превъртял една единствена игра на ФРОМ, която страшно много ми хареса навремето, но вече я няма, казва се Ninja Blade, страхотна беше. Минах я цялата и не знам защо не я пускат за ПС5 като ремастър поне, както например и не пускат за PS5 и Киллзоните 2 и 3 които лично на мен са ми топ от любимите игри. Да не говорим и колко много часове мулти имам там
Charcharo
Цитиране
23 януари 2025
The_Doctor46 написа
Аз за това съм писал при равни други условия,ама трябва и да се чете.

Такива няма. Винаги ще се намеръ модър по-добър от който и да е девелопър

The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2025
Charcharo написа
Такива няма. Винаги ще се намеръ модър по-добър от който и да е девелопър
Това е ясно,но аз говоря за студиата.Иначе все ще има талантливи смодейци.Виж Hollow Knight.Правена е от трима човека,а е невероятна игра.Проблема с големите студиа е в шефовете.Преследват си печалбите и правят мейнстрийм неща,докато малките влагат много страст, и умение,за да могат да изпъкнат.Ако и в големите компании беше така,гейминга щеше да е на много по-добро "място".
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
23 януари 2025
The_Doctor46 написа
Когато се сравнява игра,трябва да се гледа бюджет и хора.

Аз съм краен потребител - игрите ги сравнявам по това колко ми харесват. През дедовия ми е колко е бюдтжета им и колко хора са работили по тях.

Още повече, че в повечето случаи тези игри струват толкова, колкото игрите на големите студия. Например Казана струва 120 кинта в PSN store. Elden Ring по спомен като излезе, беше 130. (аз така и не си я купих, защото ми предоставиха код, така че не съм убеден 100%, но беше около този диапазон)

Как като краен потребител ми е оправдано да платя почти една и съща цена за 2 продукта, от които единия като качество и съдържание бие другия в пъти? И не, не че ще е лоша играта, но ще е далеч от еталона.
Ако играта от малкото студио към крайния потребител е 20-30 лв, а еталона (например Elden Ring) - 120-130, по-скоро тогава бих се замислил да не съм толкова критичен и изискващ като краен потребител.

Ако си купиш китайски смартфон за 200 лв няма да очакваш да има качествата на Galaxy Ultra серията нали? Ама ако беше 2500 лв и китаеца, щеше да се очаква да ги има. Защо тук да е по-различно?

Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2025
bojosan написа
Аз съм превъртял една единствена игра на ФРОМ, която страшно много ми хареса навремето, но вече я няма, казва се Ninja Blade, страхотна беше. Минах я цялата и не знам защо не я пускат за ПС5 като ремастър поне, както например и не пускат за PS5 и Киллзоните 2 и 3 които лично на мен са ми топ от любимите игри. Да не говорим и колко много часове мулти имам там.
Това е доста забавно,защото според много хора,Ninja Blade е най-слабата игра на FROM.Това следва да покаже,че хората сме супер различни,когато става въпрос за вкус.Не съм играл играта и не знам как е,просто такива мнения се въртяха в мрежата преди. П.С. сега погледнах и медии,и играчи дват доста ниска оценка.Колкото до ремастър,тя е разработена само за XBOX360 и PC.Няма как да я ремастрират за PS5
Ludnichar написа
Ако си купиш китайски смартфон за 200 лв няма да очакваш да има качествата на Galaxy Ultra серията нали? Ама ако беше 2500 лв и китаеца, щеше да се очаква да ги има. Защо тук да е по-различно?
Така е,съгласен съм,но гейминга не работи по този начин.Има по-нискобюджетни игри,за които искат по-малко пари,но и доста,за които искат като за ААА заглавие.Въпроса е,че не знаеш дали дадена игра ще си заслужава пълната цена ,или не.Преди всяка игра имаше демо,сега не.Поне това им признавам на корейците ,които са правили Казаня.Пускат демо и всеки сам да си преценява.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
23 януари 2025
Демо няма вече, защото пускаш тубата или туича или hategame и пак сам си преценяш.
Е, малко сложно става с пре-ордър, ама чак толкова ако си нетърпелив, поемаш риск. Иначе изчакваш 5-6 часа след премиерата и разбираш за какво иде реч.
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2025
Rostik79 написа
Демо няма вече, защото пускаш тубата или туича или hategame ;\) и пак сам си преценяш.
Е, малко сложно става с пре-ордър, ама чак толкова ако си нетърпелив, поемаш риск. Иначе изчакваш 5-6 часа след премиерата и разбираш за какво иде реч.
Не е точно същото като да играеш сам,но да.Иначе,който се интересува,ревютата на RTX 5090 излязоха вече.Аз пропускам,не защото не е добра,а защото подобрението в производителността не оправдава чак толкова по-високата цена.Но това за мен.Всеки сам си "преценя".
Charcharo
Цитиране
23 януари 2025
Elden Ring беше 109 лева за мен през Ozone. Защо чак толкова @Ludnichar ?

The_Doctor46 написа
Rostik79 написа
Демо няма вече, защото пускаш тубата или туича или hategame ;\) и пак сам си преценяш.
Не е точно същото като да играеш сам,но да.Иначе,който се интересува,ревютата на RTX 5090 излязоха вече.Аз пропускам,не защото не е добра,а защото подобрението в производителността не оправдава чак толкова по-високата цена.Но това за мен.Всеки сам си "преценя".

Ужасно неефикасна е.

lyubohar
Цитиране
23 януари 2025
The_Doctor46 написа
Това е ясно,но аз говоря за студиата.Иначе все ще има талантливи смодейци.Виж Hollow Knight.Правена е от трима човека,а е невероятна игра.Проблема с големите студиа е в шефовете.Преследват си печалбите и правят мейнстрийм неща,докато малките влагат много страст, и умение,за да могат да изпъкнат.Ако и в големите компании беше така,гейминга щеше да е на много по-добро "място".

А най-тъжното е, че много често едните се превръщат в другите. Даже вероятно повечето големи студия някога са почнали от гаражи

The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2025
Защото Лудничаря е peasant,не е от майсторската раса. Чарчаро,на мен ми е по-интересно,когато излезе,как RTX 5070 ще докара производителността на RTX 4090 даже с DLSS 4.
Charcharo
Цитиране
23 януари 2025
Просто е - няма
5070 не е лоша но с тези 12 GB ... абе няма да стигте 4070 Ti Super
dzhiny
Цитиране
23 януари 2025
Свалих го тоя Guano Apes най-сетне. Да му се не знае аборигена маймунски (втора вечер опити)... Определено ме измъчи тоя. Нещо патерна му във втора фаза не беше баш патерн и не действаше последователно, та не се усещаше интуитивно битката при мен. Първа фаза я минавах без употреба на potion-ите с кръвта, та влизаха в употреба сите във втора (добре, че съм с 9 ).
Да видим какви тегавни предстоят... Докторе, Казана има ли карта?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
BloodDagger
Цитиране
23 януари 2025
Аз също съм с тежък пас за 50-та серия, 4080-ката ще ме изкара поне още 2 години до 60-та . Това, което виждам е рефреш на 40-та серия с подобрени RT и AI ядра.

Иначе пробвах FF7 Rebirth за PC; разбира се си я преордърнах последните 3 минути от офертата докато беше на 48 евро в Steam . За 30-те минути, в които разцъках, съм много впечатлен. Играта е доста полирана и изглежда значително по-добре спрямо PS5 версията, в която налях 100+ часа миналата година. Фактът, че не е размазана (както беше дори и на PS5 Quality режима), върви със 120 fps и има подобрения в осветяване и текстури може да ме накара да я превъртя цялостно втори път.

Rostik79
Цитиране
24 януари 2025
Като стана въпрос за FF, гледам, че VII REMAKE я има в плюса на ПС. По отношение на история ще разбера ли нещо, понеже съм много слабо запознат с тази вселена? Знам съвсем бегло за злата Шинра Корпорейшън, Клауд ми е познат, както и Зефирот като злодей, гледал съм няколкото CGI филма от вселената, които бяха малко странни и несвързани и общо взето дотам. Може да си пусна в youtube някое explained видео ... През годините все идва период, в който се каня да играя някоя от игрите и после пропускам.
Последно време доста добри отзиви иначе чувам за новите заглавия, които май са повечето римейци, което не ми е проблем. Даже по-добре, че ще играя старите игри с графика от ново поколение.
lyubohar
Цитиране
24 януари 2025
Спокойно можеш да играеш от римейка нататък, тя така е и замислена по-скоро - за нови играчи. А и да сме честни, историята не е нещо "Война и мир"

Играта обаче не е просто римейк, тя си е тотално различна и като гледна точка, и като битки. Освен историята и персонажите, май друго не е останало.

<
1
...
374
...
381
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.