Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
dzhiny
Цитиране
28 януари 2025
Тва друг ендинг ли е?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
28 януари 2025
Както казах,Демона е опционален,може да биеш Ишин и след финала на играта да отидеш да го пробваш.Следвай си стъпките за Immortal Severance ендига.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
28 януари 2025
Геничиро реално е лесната фаза на Ишина. Трудната е третата фаза като извади... е няма да те спойлвам.
Souls Games Maniac
dzhiny
Цитиране
28 януари 2025
Като извади Куро "Пред Куро всички са равни"
The_Doctor46
Цитиране
28 януари 2025
Луд,вчера те съмънвах в другата тема,ама не се яви.Само Митко се отзова,но той е играл само демото.Та въпроса е,става ли РонинЯ за нещо или не?Щото и ти си фен на Team Ninja като мен,а чета различни мнения.Била зле,била супер.На теб хареса ли ти?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
28 януари 2025
За мен е жестока игра. Мисля, че бях пускал ревю тук.
Souls Games Maniac
Ludnichar
Цитиране
28 януари 2025
Ето, намерих го - има тема и мини ревю от мен на 3-та страница.
https://hategame.com/forum/gaming/rise-of-the-ronin?page=3
Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
28 януари 2025
Благодаря.Вярно,че писа мини ревю,но не беше изиграл цялата.Писал си,че е лесничка за игра на Team Ninja.Това не знам дали ми харесва,или е минус. Март е далеч още,но сигурно ще я пробвам.
Ludnichar
Цитиране
29 януари 2025
The_Doctor46 написа
БТова не знам дали ми харесва,или е минус. Март е далеч още,но сигурно ще я пробвам.

Реално има няколко доста тегави битки след средата. Особено ако човек не е схванал изцяло механиките на играта.
Но масово повечето са лесни. И тук говорим за най-високата трудност.
Честно казано може би не е по-лесна от Wo Long на първо изиграване, защото и тя беше доста лесна, но от Нио 1/2 - със сигурност.

Souls Games Maniac
lyubohar
Цитиране
29 януари 2025
От човек, който прави SL1 битки с Маления за удоволствие, оценка на трудност аз не бих търсил
The_Doctor46
Цитиране
29 януари 2025
lyubohar написа
От човек, който прави SL1 битки с Маления за удоволствие, оценка на трудност аз не бих търсил
Аз играя Ninja Gaiden 2 Black на последна трудност,което е не по-малко тегаво,така че оценката на Лудничаря е си е баш. Пуснах си абонамент на пас-а да видя как са преправили оригиналната с UE5 ,та докато не я мина Final Fantasy 7 Rebirth е на пауза,щото нея си я взех.
lyubohar
Цитиране
29 януари 2025
Че аз и теб не те слушам за оценки на трудност Баш си е само между вас, топ-мазохистите; за простолюдието едва ли

Това е на майтап, естествено Не, че не е вярно де...

dzhiny
Цитиране
29 януари 2025
Докторе, до къде я докара тая F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, изкефи ли те ?
Много ми се е доиграла Metroidvania, ама нещо като Ori. Гледам някакви нови с високи оценки са излезли и се чудя и за тях (Ender Magnolia и др.)
lyubohar
Цитиране
29 януари 2025
Най-накрая стигнах и до The Talos Principle 2. Горещо препоръчвам на всички фенове на Portal. Играта е масивно развита спрямо първата и все в положителни посоки.
The_Doctor46
Цитиране
29 януари 2025
dzhiny написа
Докторе, до къде я докара тая F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch изкефи ли те ?
Много ми се е доиграла Metroidvania, ама нещо като Ori. Гледам някакви нови с високици са излезли и се чудя и за тях (Ender Magnolia и др.)
FIST е добра игра що се отнася до геймплей,но дизайна на нивата,историята,екслпорейшъна е по-скоро средна бира.Не е на нивото на Ori.Ти и двете Ori ли си играл?
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.