Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
dzhiny
Цитиране
29 януари 2025
Не, само втората.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
29 януари 2025
Първата също е добра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
29 януари 2025
Да, тя ще е. Без тва играх двойката преди много време.

Докарах го до Owl (Father). Е тука може да позацапам стола от зор. Направо не го виждам. Мисля да си взема почивка за някой ден и после да го мъча. Въпреки, че то си те гложди.

The_Doctor46
Цитиране
29 януари 2025
Моя съвет е да играеш сега,защото вече си свикнал с механики и тн.Когато се върнеш трябва отново да задобряваш,да си припомняш.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
29 януари 2025
И тва е така. Малко ми се ще вече да я привършвам тая игра, колкото и да голямо удоволствието, след победа над-тия корави 'шефчета'...
The_Doctor46
Цитиране
29 януари 2025
dzhiny написа
И тва е така. Малко ми се ще вече да я привършвам тая игра, колкото и да голямо удоволствието, след победа над-тия корави 'шефчета'...
Ти първо ги мини,пък тогава приключвай. Таткото на втора среща е добра тренировка за по-тегавите Ишин и Демона,така че,дерзай.
dzhiny
Цитиране
29 януари 2025
Уморих се бре Поизмъчи си ме тая игра, а те най-тегавите сега предстоят. Представи си колко пъти ще преигравам Като гледам кви нови игрички айляшки са наизлезли и предстоят , та изглеждат супер чил
lyubohar
Цитиране
29 януари 2025
Почини си бре, нищо няма да забравиш, не ги слушай. За половин час ще си върнеш muscle memory-то. Даже след почивка е много вероятно да сгънеш който бос ти е актуален от първия път. Ще си по-спокоен и с изчистено съзнание
The_Doctor46
Цитиране
29 януари 2025
Това с изчистеното съзнание бачка ако днес някой шеф те е гънал и го оставиш за утре.Не след месец ,или два,когато няма да си спомняш ни мувсет,ни тайминги.Така че забрави да мине някой шеф от раз с много прекъсване.
lyubohar
Цитиране
30 януари 2025
След два месеца не, но след седмица почивка ми се е случвало много пъти.
Ludnichar
Цитиране
30 януари 2025
След седмица почивка може да сгънеш "Май нейм исссс Гьобу Масатака Ониуааааааа" или Бащата 1 например.
Бащата 2, Ишина и Демона по-трудно. Особено ако нямаш огромен опит в играта.
Souls Games Maniac
dzhiny
Цитиране
30 януари 2025
На няколко пъти ми направи впечатление, когато почвам някой бос, мога да го сваля доста осезаемо при първи опит, без да съм заучил патерна и т.н. (някой дори свалих от първи опит: Lady Butterfly и Corrupted Monk), а доста често нещата тръгват на зле с всеки изминал опит. Не знам, дали е късмета на начинаещия или друго... Може би на моменти в опитите си да направя нещо, когато мисля че знам кво правя, всъщност не правя нищо
Още едно доказателство, че когато подхождаме непредубедени, по-добре се случват неща в някой случаи... При такива като таткото, едва ли мога да го мина без да зауча мувсет и т.н.
Ludnichar
Цитиране
30 януари 2025
dzhiny написа
На няколко пъти ми направи впечатление, когато почвам някой бос, мога да го сваля доста осезаемо при първи опит, без да съм заучил патерна и т.н.

Това и при мен се случва постоянно и то в различни игри. В началото се чудих дали нарочно босът не е направен така, че да е по-лесен на първи опит, но съм го срещал в прекалено често в прекалено различни игри, за да е така.

Та смятам, че е по-скоро психологически - първият път, особено ако знаеш, че играта е мега тегава и без това, подхождаш без да си натоварен психологически. След това, като видиш, че босът е "невъзможен", започваш някакви отчаяни опити, където всеки път те сваля след 10 секунди без даже да го пипнеш.
Докато накрая изгрее слънцето, започват да идват опитите, когато босът остава на 1 кръв и тогава те сваля (пак е психологически според мен - виждаш колко си близо и се сковаваш от напрежение) и след няколко такива опита, лошия най-после е свален, а чувството е за мега огромно удовлетвореност, когато няма как да получиш, ако го свалиш от първия опит.
Именно заради това чувство аз се влюбих в солус подобните игри.

Souls Games Maniac
dzhiny
Цитиране
30 януари 2025
Много точно казано
The_Doctor46
Цитиране
30 януари 2025
Всеки,който е играл соулс подобни,или каквито и да е други игри с шефове, е имал такива случаи.Аз съм имал много,но най-забавния е с танцьорката от DS3.Там както знаете хората,които сте играли,идва веднага след Aldrich.Бях с поизхабени колби и хич не знаех,че иде веднага друг шеф.Бих я от първи опит.После на второ изиграване ме помъчи малко.Така са тези игри.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.