Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
03 февруари 2025
И аз не знаех,че има DLC,ама сега съм зает със сума игри,а ми се ще да го пробвам.Аз си имам слабост към Remedy,не съм играл слаба игра от това студио.Особено любим ми е Макс Пейн и много се надявам римейковете на 1, и 2 да излязат тази година,но не знам на какъв етап са, и дали е възможно да е 2025.Те в момента разработват Control 2 ,някъкъв мултиплейър шутър от първо лице и двата римейка,а са само около 360 човека.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
03 февруари 2025
За месец след НГ откарах над 100 часа с Remnant 2.
Взех ѝ платината, превъртях я на най-високата трудност и продължава да ми се играе.

За мен играта определено е шедьовър - адски много са надскочили спрямо първата игра.

Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
03 февруари 2025
От соулс игрите само първия Ремнант ме зариби за 2-3 часа заради стрелбата, която е много яка. Но ми беше много трудна, стигах до първия бос в едно мазе и той ме приключваше за отрицателно време Пробвах да минавам пак ботове и да се напълня с умения, пак същата работа...Явно не са за мен този тип игри. Да тръгна да чета гайдове в нета- няма как да се случи това. Не ми е това стила на игра и никога няма да бъде. Дори ужасно трудни пъзели съм ги мъчил с месеци без да гледам решение в нета, за мен гледането в нета и подсказките убиват цялото удоволствие.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.