Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
383
...
411
>
The_Doctor46
Цитиране
03 февруари 2025
И аз не знаех,че има DLC,ама сега съм зает със сума игри,а ми се ще да го пробвам.Аз си имам слабост към Remedy,не съм играл слаба игра от това студио.Особено любим ми е Макс Пейн и много се надявам римейковете на 1, и 2 да излязат тази година,но не знам на какъв етап са, и дали е възможно да е 2025.Те в момента разработват Control 2 ,някъкъв мултиплейър шутър от първо лице и двата римейка,а са само около 360 човека.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
03 февруари 2025
За месец след НГ откарах над 100 часа с Remnant 2.
Взех ѝ платината, превъртях я на най-високата трудност и продължава да ми се играе.

За мен играта определено е шедьовър - адски много са надскочили спрямо първата игра.

Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
03 февруари 2025
От соулс игрите само първия Ремнант ме зариби за 2-3 часа заради стрелбата, която е много яка. Но ми беше много трудна, стигах до първия бос в едно мазе и той ме приключваше за отрицателно време Пробвах да минавам пак ботове и да се напълня с умения, пак същата работа...Явно не са за мен този тип игри. Да тръгна да чета гайдове в нета- няма как да се случи това. Не ми е това стила на игра и никога няма да бъде. Дори ужасно трудни пъзели съм ги мъчил с месеци без да гледам решение в нета, за мен гледането в нета и подсказките убиват цялото удоволствие.
Ludnichar
Цитиране
04 февруари 2025
LethianDream написа
От соулс игрите само първия Ремнант ме зариби за 2-3 часа заради стрелбата, която е много яка. Но ми беше много трудна, стигах до първия бос в едно мазе и той ме приключваше за отрицателно време Пробвах да минавам пак ботове и да се напълня с умения, пак същата работа...Явно не са за мен този тип игри. Да тръгна да чета гайдове в нета- няма как да се случи това. Не ми е това стила на игра и никога няма да бъде. Дори ужасно трудни пъзели съм ги мъчил с месеци без да гледам решение в нета, за мен гледането в нета и подсказките убиват цялото удоволствие.

Е брат Ремант игрите пък имат и степен на трудност. На най-лесната трудност те пуцат половин час без да пукясаш. Там ако ти е трудно, ти си ебаси софткор геймъра.

Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
04 февруари 2025
Първият Remnant нямаше трудност, доколкото си спомням

Ма явно съм софткор, не съм мазохист като вас, дай си ми на мен Киберпънка да си билдвам билда и да се праскам с Джуди

Ludnichar
Цитиране
04 февруари 2025
LethianDream написа
Първият Remnant нямаше трудност, доколкото си спомням

Има - още в началото като си създаваш персонаж. И отделно след това можеш да си реролваш кампанията и да я променяш.
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
04 февруари 2025
Значи на Нормал са ме пукали Но този Нормал не е Нормал-ът на Киберпънка, да уточним, разликата е огромна. Като мен и теб- нормален играч и мазохист
Ludnichar
Цитиране
04 февруари 2025
Киберпънка ми е интересен, ама first person да го ева... Иначе щях да съм го пробвал...
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
04 февруари 2025
Е, той ще ти е разходка в парка на най-голямата трудност Супер е играта, голям праз, че е първо лице, не го мисли, а я пробвай. Ама ти май мразеше историята в играта, а там центъра е историята и решенията ти, малко като книга-игра..
lyubohar
Цитиране
04 февруари 2025
Човекът е с конзола, шутър на конзола си е +1 трудност автоматично, да не говорим колко е гадно
Rostik79
Цитиране
05 февруари 2025
Колкото и конзоладжиите да защитават контролера и да казват "то се свиква", "даже е по-удобно" и т.н.. и аз, дето съм вече конзолен пейзанин никога няма да се съглася, че за шутинг контролерът е подходящ. Става, но е малко pain-in-the-ass.
Гледам ДУУМ ги има в плюса, но даже няма да ги инсталирам, защото особено такъв fast-paced шутинг ще е още по-смотано с контролер. Виж - за GoW, Horizon, спайдермени, асасини, цушимки е супер-удобен.
LethianDream
Цитиране
05 февруари 2025
За мен удоволствието от играенето на шутър с контролер е огромно и не мога да си представя да играя вече с мишка и клавиатура. Говорим, разбира се, за несъстезателен шутър. Тригърите при стрелба, трептенето, усещането.. безценно А и Киберпънка определено не е шутър, по-скоро RPG и се свиква много бързо. Можеш само да трошиш глави без да изпукаш и един куршум. А може и цялата игра да я врътнеш стелт като нинджа
Rostik79
Цитиране
05 февруари 2025
За шутър като киберпънка контролерът е ОК, той наистина не е чистокръвен шутър, както Летиан казва.
От този тип шутъри съм играл Волфенщайните - поносимо е, но понякога стрелваш вляво, вдясно докато центрираш гъбката, по-трудно правиш хедшоти. И Бордърлендс е същата работа, но пък там така или иначе стреляш сватбарската на поразия
The_Doctor46
Цитиране
05 февруари 2025
За Cyberpunk вероятно става,то т'ва си е RPG,там може сигурно и на високите трудности,но за Borderlands на високите трудности,които се отключват след като превъриш игра,едва ли.Въобще,да играеш шутър с контролер е като да ядеш кисело мляко с вилица.Става,но е супер неудобно.
Малко меме по темата
https://youtu.be/0Mjz6j_CUzA?si=onqpO6NWMkNKaEUB
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
tenga
Цитиране
05 февруари 2025
Не знам колко е неудобно, но едни от най-големите про-та на CoD и Fortnite дори играят на компютър, но използвайки контролери. Аз лично цял живот съм играл шутери само с контролер, още от PlayStation 1, като съм минал през всички Play Station конзоли. Отделно че на конзолата дори и при мултиплеър имаш лек aim-assist, който при компютър го нямаш и това малко или много помага и лично според мен дава предимство пред тези които са с мишка и клавиатура. Имам и компютър и съм играл и шутър с мишка, но лично на мен ми е по-трудно. Всичко е въпрос на свикване може би.
<
1
...
383
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.