Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
382
...
412
>
dzhiny
Цитиране
01 февруари 2025
Обичам да има босчета по принцип, ама тук платформинга си е стабилно на ниво. Да ти кажа честно, мен лично една такава платформинг игра ме изнервя в пъти повече, ако правя нещо пак и пак за да мина някоя секция, отколкото мъките и повторенията на босовете при Сектиро.
Иначе, може и да влезна у клуба верно... Щом взех да се чудя, кво ще играя след Сектиро, което да е в същия дух.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
01 февруари 2025
dzhiny написа

Иначе, може и да влезна у клуба верно... Щом взех да се чудя, кво ще играя след Сектиро, което да е в същия дух.
Ех,това е лесно.Мога да препоръчам някоя и друга игра от жанра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
01 февруари 2025
dzhiny написа
Доста поиграх и се зачудих, защо няма boss fights, а се оказва, че във Blind Forest нямало такива :\( Докторе, казвай ги тия работи

Предполагам си изиграл вече Hollow Knight, след като си губиш времето с lesser метроидвании Grime? Blasphemous...Във всички има бос битки. Последно играх Metroid Prime на емулатор - те там какви босове има...
dzhiny
Цитиране
01 февруари 2025
The_Doctor46 написа
Ех,това е лесно.Мога да препоръчам някоя и друга игра от жанра.

Както сам каза при Принца, бяха попрекалили с платформинга, така че ако визираш него... Въпреки, че на мен ми писна и не го добутах до край, но играта е чук.

Любо и във втората част на Ори има босове. Иначе Hollow Knight-a го почвах, видимо хубава игра, ама нещо зор ми беше прогреса и flow-a там...До бос дори не съм стигал. Гадините ме отегчиха.

The_Doctor46
Цитиране
01 февруари 2025
dzhiny написа
Любо и във втората част на Ори има босове. Иначе Hollow Knight-a го почвах, видимо хубава игра, ама нещо зор ми беше прогреса и flow-a там...До бос дори не съм стигал. Гадините ме отегчиха.
Аз имах предвид соулс-подобните игри,не метроидваниите,но и те са с подобни механики.Hollow Knight започва много бавно.Аз също се отегчих в началото,но аз винаги давам шанс на игрите и после се разкри като една от най-добрите игри в жанра.Разбира се може просто да не е твой тип.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
01 февруари 2025
Значи Hollow Knight-а ще се пробва пак, въпреки че e доста дълга (30 часа main story), а на мен metroidvania-те ми писват в даде момент, но току виж супер много ме забърка и я изигирая.

Soulslike какво да препоръчаш, аз май ги знам... Все ми се щеше Nioh да пробвам (1 или 2), обаче нещо контролите на PC-то много куци ми се видяха, когато пробвах двойката за кратко, а двойката май има и доволно механики и неща. Единицата по-неангажираща била в това отношение май, но не знам. Иначе ония старите депресарщини (за мен) Dark Souls - Mark Souls не бих ги пробвал, честно. Моооже би си мисля, че ще пробвам Elden Ring-a в даден момент.

lyubohar
Цитиране
01 февруари 2025
Е ти пък, ще играеш soulslike преди souls 🙂 Защо да играеш по-евтини копия, играй оригиналите...ER не е по-малко депресиращ, даже може и повече да е.. Все пак си е силно dark souls инспириран.
The_Doctor46
Цитиране
01 февруари 2025
Контролите на NIOH 2 за PC са си супер.Може да ги настройваш както пожелаеш.Аз не съм имал абсолютно никакъв проблем.Ако искаш добър соулс и не депресиращ,пробвай Code Vein.Там има по-различна система за умения,но малко е грайнд.Играта е аниме стил и не знам дали ще ти допадне,но не се лъжи по стила,играта си е хардкор соулс.Ако ти е тегава,може да си включиш NPC,което ходи с теб и полага гадовете по гърбината,а и отвлича вниманието.Добри соулс подобни,но не депресиращи,са The Surge1 и 2 (имат си и там уникален начи за билд),особено втората.
dzhiny
Цитиране
01 февруари 2025
Съгласен съм и той ми изглежда не по малко депре, ама поне по-съвременно... Май ще си играя Immortal Fenyx Rising
dzhiny
Цитиране
01 февруари 2025
Ммм, surpriseee: https://www.eurogamer.net/ubisoft-announces-studio-closure-as-it-lays-off-185-staff?fbclid=IwY2xjawILIJhleHRuA2FlbQIxMQABHfVQPlHokD_p5u8JXeRRd3Tt-seyCriOky5G6uocmDOgHVyvik3u35VycQ_aem_5XPJUWBEqdOmfOjDtwthhQ
The_Doctor46
Цитиране
01 февруари 2025
dzhiny написа
Ммм, surpriseee: https://www.eurogamer.net/ubisoft-announces-studio-closure-as-it-lays-off-185-staff?fbclid=IwY2xjawILIJhleHRuA2FlbQIxMQABHfVQPlHokD_p5u8JXeRRd3Tt-seyCriOky5G6uocmDOgHVyvik3u35VycQ_aem_5XPJUWBEqdOmfOjDtwthhQ
Ростик го пусна това в другата статия.Нормално като правят само траш.Разработчиците имат по-малка вина от шефовете,но те си го отнасят.Имат достатъчно хора.С това съкращение стават малко под 19000 човека.
dzhiny
Цитиране
01 февруари 2025
Не ги разбирам и не съм човека, който може да дава обективни оценки за квото и да било в тва отношение, но не съм играл последните години нищо на Ubi, което да ме изкефи и да ах-на, а имаше опити. Лично за мен нещата им са много повърхностни и пример за тва са Ассасините.
Rostik79
Цитиране
03 февруари 2025
Повърхностни са откъм гейм-механики, никой не го отрича и умишлено се правят така, коментирали сме го. И само по себе си това не е недостатък. Няма как всички игри на света да са такива, че да прекарваш по 3-4 часа на всеки бос и чудене как да си развиеш героя, че ако сложиш една точка в грешния скил, ще си счупиш билда и трябва да почваш отначало и такива неща. Понякога просто ти се иска да се помотаеш сред красиви ландшафти като изпълняваш някакви fetch-мисийки, ей така.
Както и киното - няма как всички филми да са арт-филми без диалог за страдащи художници-хомосексуалисти, трябва отвреме навреме и някое екшънче с Джейсън Стейтъм, хах.

Аз малко поцъках едно от ДЛЦ-тата на Alan Wake II (The Lake House). Чудех се по едно време дали не играя Control. Готино е направено. Тези чудовища като почнат да излизат от картините направо ми настръхва косата.
Изобщо идеята за кросоувър Alna Wake <-> Control е страхотна.

lyubohar
Цитиране
03 февруари 2025
Ех нема си друга работа и ти, тамън бях поразчистил беклога. Въобще не знаех, че са пуснали DLC-та на Alan Wake 2 Поне ще знам откъде изкачат чудовищата
Rostik79
Цитиране
03 февруари 2025
В трейлъра май го имаше, затова не го сметнах за спойлер.

Забравих да похваля отново играта за отличната работа със светлосенките. След като играх пак TLoU Part 1, и в AW 2 този графичен елемент не отстъпва по качество - отново всеки предмет хвърля реалистична сянка - като се отдалечаваш, сянката се удължава и размазва; не само от твоят фенер, но и другите източници на светлина си правят сенки. Има и подобаваща физика, макар че не са се възползвали много от нея.

<
1
...
382
...
412
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.