Както сам каза при Принца, бяха попрекалили с платформинга, така че ако визираш него... Въпреки, че на мен ми писна и не го добутах до край, но играта е чук.
Любо и във втората част на Ори има босове. Иначе Hollow Knight-a го почвах, видимо хубава игра, ама нещо зор ми беше прогреса и flow-a там...До бос дори не съм стигал. Гадините ме отегчиха.
Soulslike какво да препоръчаш, аз май ги знам... Все ми се щеше Nioh да пробвам (1 или 2), обаче нещо контролите на PC-то много куци ми се видяха, когато пробвах двойката за кратко, а двойката май има и доволно механики и неща. Единицата по-неангажираща била в това отношение май, но не знам. Иначе ония старите депресарщини (за мен) Dark Souls - Mark Souls не бих ги пробвал, честно. Моооже би си мисля, че ще пробвам Elden Ring-a в даден момент.
Аз малко поцъках едно от ДЛЦ-тата на Alan Wake II (The Lake House). Чудех се по едно време дали не играя Control. Готино е направено. Тези чудовища като почнат да излизат от картините направо ми настръхва косата.
Изобщо идеята за кросоувър Alna Wake <-> Control е страхотна.
Забравих да похваля отново играта за отличната работа със светлосенките. След като играх пак TLoU Part 1, и в AW 2 този графичен елемент не отстъпва по качество - отново всеки предмет хвърля реалистична сянка - като се отдалечаваш, сянката се удължава и размазва; не само от твоят фенер, но и другите източници на светлина си правят сенки. Има и подобаваща физика, макар че не са се възползвали много от нея.