Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
385
...
411
>
Mitko6000
Цитиране
05 февруари 2025
Божо, нещо с всяка изминала година май, гейминга вече не е за теб.

За асистента на прицелване, не ме дразни толкова, стига да не е много лепкав. Помня, че в RDR2 по default беше ужас. Трябваше да си поиграя доста, че да го направя приличен.

Иначе аз сега последните дни се върнах към Jedi Survivor. Доста са подобрили формулата от първата игра. Кефи ме.

bojosan
Цитиране
06 февруари 2025
Mitko то аз и оригиналния Silent Hill навремето като излезе го играх съвсем малко, не е моята игра. От поредиците съм фен на Тhe Evil Within ( само първия обаче, втория е боклук), RE, Tomb Raider, God of War ( до God of War: Ascension обаче, не по натам), Uncharted, Killzone , TLOU, DOOM (последните две само) и това е. Тия съм ги превъртял от А до Я. Всичко останало ( ГТА, AC, Devil may Cray и т.н да не изброявам, много са) съм опитвал многократно и съм зарязвал.
Rostik79
Цитиране
06 февруари 2025
Митко, Сървайвърчето как стои на ПС5 днешно време?
Аз я играх 4-5 месеца след премиера и имаше на много места зверско падане на кадрите. Дали са пооправили нещата, че сякаш пак бих искал да я врътна - беше едно от добрите заглавия за 2023-та?
Mitko6000
Цитиране
06 февруари 2025
Rostik79 написа
Митко, Сървайвърчето как стои на ПС5 днешно време?
Аз я играх 4-5 месеца след премиера и имаше на много места зверско падане на кадрите. Дали са пооправили нещата, че сякаш пак бих искал да я врътна - беше едно от добрите заглавия за 2023-та?

Ами, засега не съм забелязал някакви спадове в кадрите. Разбира се, аз предпочитам играта да изглежда колкото е възможно по-добре, за цената на FPS и винаги цъкам на Quality mode. Не съм тествал Performance, но предполагам няма да е проблем.

Между другото, играта ми дава малко модерен Jedi Outcast vibe.

Rostik79
Цитиране
06 февруари 2025
Аз съм обратното - винаги кадрите пред качество. Още повече, че за ПС5 Quality режима не съм забелязал да вдига особено качеството. В повечето случаи всъщност не е нищо повече от просто по-висока резолюция или все едно пускаш anti-aliasing, а детайли, сенки, текстури са си същите.

Супер ме е яд, че някои прекрасни игри така и не получиха пачове за ПС5 за 60 кадъра като Mad Max, Batman Arkham Knight (и май всички батмани), Shadow of War, Kingdome Come Deliverance, Dishonored, Alien Isolation и др.

lyubohar
Цитиране
06 февруари 2025
Даже RDR2, което е кощунство.

Иначе Сървайвър лагваше и на PC с всички ъпдейти (преди 2-3 месеца го играх). Предполагам на конзола са резнали качеството малко, за да не лагва.

LethianDream
Цитиране
06 февруари 2025
bojosan написа
Mitko то аз и оригиналния Silent Hill навремето като излезе го играх съвсем малко, не е моята игра. От поредиците съм фен на Тhe Evil Within ( само първия обаче, втория е боклук), RE, Tomb Raider, God of War ( до God of War: Ascension обаче, не по натам), Uncharted, Killzone , TLOU, DOOM (последните две само) и това е. Тия съм ги превъртял от А до Я. Всичко останало ( ГТА, AC, Devil may Cray и т.н да не изброявам, много са) съм опитвал многократно и съм зарязвал.

Интересно ми е дали си играл Киберпънк 2077 и какво ти е мнението за него. Аз го преигравам и буквално се размазвам от кеф на всяка реплика. Даже се хванах, че на няколко места нарочно умирам, за да преиграя и да чуя пак някои реплики на женското V. Любимо например ми е като Сонгбърд нещо се изнервя на някакъв случаен, независещ от нея провал в плана й и Ви, супер спокойно, й казва: "You mad or something?" Много брутална гавра с всички хора- перфекционисти, които винаги планират всичко предварително.
Абсолютен шедьовър, колкото повече я преигравам, толкова повече ме кефи.

The_Doctor46
Цитиране
06 февруари 2025
Божо не го виждам да играе RPG-та.Може и да греша,но едва ли ще хареса подобна игра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
06 февруари 2025
Ми тя не е баш чисто RPG, има доста екшън, първо лице е, на моменти шутър, някои куестове с катерене са си направо приключенски. Историята си е екшън адвенчър с елементи на стелт, де да знам и аз, някакъв странен, но жестоко готин хибрид е.
bojosan
Цитиране
07 февруари 2025
The_Doctor46 написа
Божо не го виждам да играе RPG-та.Може и да греша,но едва ли ще хареса подобна игра.
Позна 😁. RPG не инсталирам. Киберпънка все се каня да я пробвам поне, имам я от както е излязла, пускам диска да се инсталира , иска ми да свалям ъпдейти някакви дебели и аз се отказвам. Може и някога да я пробвам, както става в момента с Дейс гон, след толкова прекъсвания на играта, прочетох ревюто на псето, той пише - нещо го карало да я продължи. Та и мен нещо ме кара, може би е сушата напоследък, не знам. Всъщност все едно и също си правиш - събираш си скрап и муниции, обикаляш, чистиш свърталищата на зомбитата и бандюгите, но някакси взе да ме успокоява и разтоварва играта
bonchef
Цитиране
07 февруари 2025
И аз си мислех, че с покупката на ПС-5 вече няма да се харча за комп обаче се появи новия СТАЛКЕР. Картата да е с поне 8 ГБ видеобуфер пише. Оказа се , че само с карта не става щото машината от 2015г. и така нови 2,3 хилки при това част от частите останаха от сатрия. Дейс гон си е хубава игра, псето малко незаслужено според мен я критикува. Съжалявам само , че не я изиграх на по висока трудност, че много рядко ме убиваха и то само ордите като ме барнат отвсъкъде. CoD са едни от любимите ми игри и почти не пропускам да ги изиграя. Последната обаче за да играете трябва да се вържете към някакви сървъри при всяко влизане за да си продължите играта иначе дори соло кампанията не тръгва. Такова до сега не бях играл. Блек опс 6 има доста разнообразие в мисиите. Ниво типичен CoD ,ниво ала Хитмен, ниво масовки зомбита, бос битки но не са Ремнантските дори на най високата трудност. Щото и аз бях пред дилемата компютър или конзола си взех безжични мишка и клавиатура и пускам игрите на компа на 65 инчов телевизор в хола. Сега остава само как да измисля да си лежа в леглото и да играя с мишката и клавиатурата, приемам идеи.
The_Doctor46
Цитиране
07 февруари 2025
8GB VRAM в днешно време е крайно недостатъчно,дори за 1080p за съжаление.Едни 12 са минимум,16 за предпочитане.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
07 февруари 2025
Е чак пък "крайно"...Моят 3070ti е с 8GB и мачка почти всичко на 1600p, хем е лаптоп. Ако тротълне някъде е заради охлажденето на процесора...
The_Doctor46
Цитиране
07 февруари 2025
Но бас ловя,че доста игри са на средни-високи настройки.
lyubohar
Цитиране
07 февруари 2025
Е да де, ама това е нормалното състояние за нормалните хора Ултра настройките са за топ-ентусиастите. За там е ясно, че трябва повече Демек прав си, но от твоята хардкор камбанария

Примерно сега играя The Talos Principle 2 (Unreal Engine), която е безумно красива и доста голяма/отворена, и процесорът ми сгъва много преди да ми свърши видео паметта. И пак я понагласих до 50-60 кадъра с почти всичко на max. Но аз имам допълнително охлаждане и пипам доста advanced натройки на лаптопа.

Мисълта ми е - не ми се е случвало досега да сгъне видеото, или поне не съм усетил. Винаги е CPU...И то не, че "сгъва" - той има мнооого мегдан още. Обаче охлаждането сгъва и процесорът тротълва. Това си е inherent проблем с всички лаптопи, макар че при мен е подобрен с някои екстри по бюрото (дупка отдолу с вентилатори и т.н.). За съжаление при Интел undervolt вече не е опция от няколко поколения. За следващия ще помисля сериозно дали да е Intel...

<
1
...
385
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.