Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
393
...
410
>
Rostik79
Цитиране
24 февруари 2025
Поцъках малко F.I.S.T. Forged In Shadows - зарибяващо е в началото. Контролите се усещат адекватно, графиката е прилична, даже историята бива засега. Надявам се да не зацикля по някое време по картата като напредна в историята. Четох, че с телепортите не била добре замислена работата и често се налага да преминаваш отново и отново едни и същи секции, за да изпълняваш мисиите.
The_Doctor46
Цитиране
24 февруари 2025
Rostik79 написа
Поцъках малко F.I.S.T. Forged In Shadows - зарибяващо е в началото. Контролите се усещат адекватно, графиката е прилична, даже историята бива засега. Надявам се да не зацикля по някое време по картата като напредна в историята. Четох, че с телепортите не била добре замислена работата и често се налага да преминаваш отново и отново едни и същи секции, за да изпълняваш мисиите.
Да,телепортите са супер смотани.Понякога трябва да минеш почти цяло ниво,за да стигнеш до мястото на мисията.Трябвало е малко повече места да направят.Като комбат е доста добра,но като дизайн на нивата и експлорейшън,е да речем средна бира.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
24 февруари 2025
logout написа
Да не говорим, че трябва да инвестираш време да си крафтнеш елексири за да си запазваш играта когато искаш и отиваме на любимото събиране на цветчета по поляните

Никакви такива, първия Мод дето качвам ми позволява да си сейвам когато искам. То и без това може със save and exit, просто си спестявам пускането наново.

Играта не е за всеки, но това е ясно. Тя е за подмножеството на хора, които обичат rpg-та, могат да преглътнат бойната система и са търпеливи да се потопят в света. Балансирането на сън, храна, чистота, износване на дрехи/брони/оръжия няма как да е по вкуса на всеки. Разбира се на РС имаш доста опции - посредством модове можеш да си настроиш преживяването до най-малкия детайл. Повечето неща не съм ги пипал, от реално "настройващите" модове само този за обувките да ти се износват по-бавно ползвам, че иначе особено преди първия кон, беше адски досадно. След коня мисля че и той не ми трябва.

Играта е с прекрасни пейзажи, атмосфера. Като съм из горите имам чувството че наистина съм в близката горичка(в такова населено място съм, че буквално имам такава горичка на по-малко от километър от нас). Куестовете наистина предлагат доста опции за решаване. Това да слушаш внимателно и да разследваш, се възнаграждава. Хубавото или лошото, въпрос на гледна точка, е че при бойната система можеш да подобриш и своите умения(не само на героя ти) с тренировки. В началото ми беше много тегаво (не колкото в първата игра), но сега Хенри се превръща в една прилична машина за смърт.

В предишен коментар хвалих оптимизацията, сега ще спомена и това че като цяло имам почти напълно лишено от бъгове преживяване. Един единствен път имах технически проблем - играта крашна като слагах Хенри да спи.

За GOTY ми е много трудно да говоря, още е февруари и тепърва ще идват игри, които предполагам ще се борят за първото място(най-малкото имам очаквания за новия Дуум), но определено много добро продължение, което надгражда първата част в почти всяко отношение и което е обречено да не допадне на много хора.

dzhiny
Цитиране
24 февруари 2025
Night, знаеш че се кефя много на сървайвъли. Anyway, long story short, играта е за търпеливи хора

Пичове, не съм голям разбирач ама, на Убиги тва Immortal Fenyx Rising, дали не им е най-добрата игра? Че аз Асасина го пробвах под всякви форми и при Феникса намирам яко почерка им и все пак много повече дълбочина

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
24 февруари 2025
Fenyx-ът е много приятна игрица, която с голямо удоволствие изиграх.Получила се е добре, защото екипът не е бил натоварен с някакви свръх очаквания като за популярните франчайзи, така да се каже "дойде от нищото". Чак да им е най-добрата игра, не знам. На някои може да им хареса повече от всяка друга тяхна, за мен имат други игри, на които аз повече се кефя.

А като стана въпрос при обсъждането за "Кралството" - някой може ли да ми каже игра, която да е за всеки?

nightwarrior
Цитиране
24 февруари 2025
Като казвам не е за всеки, нямам предвид буквално за всеки, щото наистина такава игра няма, а че по-скоро таргетира сравнително малка геймърска популация. Примерно от излизането си е записала около 2 млн. продажби и студиото се хвалеше с това. За такива продажби на CoD, Fifa ще се говори, че е трагедия, именно отчасти щото са по-масови. Даже Аватар-а на Юби, който си е малко по-нишов, мисля че беше счетен за провал със сходни продажби.

Като казвам, че не е за всеки, имам предвид, че за средностатистическия играч е по-вероятно да не му допадне, отколкото обратното. При това, парадоксално, точно заради нещата, които на мен ми я правят толкова симпатична.

The_Doctor46
Цитиране
24 февруари 2025
Не е игра за всеки,а и не би трябвало.Много разработчици се опитват да създадат игра,която да достигне до всички и винаги се провалят.Всяка игра трябва да си има определена целева група,но шефовете на студиата едва ли разсъждават така,щото печалбата ще е по-малка.Найт,те EA затвориха Visceral,защото Dead Space 3 не можа да продаде 5 м. бройки.Прави сметка. Джини,какви фантасмагории думаш.Юби навремето изкарваха супер игри.Immortal е приятна игра,но въобще не се доближава до най-добрите на Юби.Те в последните години почнаха да спамят някакви трашове.Преди т'ва си бяха читав разработчик.
Аз през почивните дни отделих повече време на Final Fantasy 7 Rebirth и съм доста доволен.Очаквах заради отворения свят да ми хареса по-малко от римейка,но учудващо или не,не е такъв случая.Бойната система е подобрена и си изисква да си запознат с нея ,не като в FF16 ,където помпаш бутоните, и печелиш.Не се изискват никакви умения,тактики и тн.Света е направен добре,а има и доволно разнообразие от врагове.И това само в първите две области.Събирането на материали е направено бързо и не деразни.Само катеренето на кулите е малко досадно,но поне става бързо,не като в игрите на Юби.Историята не е май баш като в оригинала,но мен си ме увлече.Някои странични мисии са еднакви за зоните,а други се различават според региона.Разбира се тук са и типичните японски глупости.Героите се държат като абсолютни инфантили,все едно не са големи хора,а събрани от детска площадка,но нямаше да е JRPG ако не беше така. Навъртял съм 25 часа,а съм минал само две зони от 7.Ако правя всичко,най-вероятно ще ударя над 100 часа.За сега ми допада колкото първата поне.Много приятно заглавие спред мен до тук.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
logout
Цитиране
24 февруари 2025
nightwarrior написа
За GOTY ми е много трудно да говоря, още е февруари и тепърва ще идват игри, които предполагам ще се борят за първото място(най-малкото имам очаквания за новия Дуум), но определено много добро продължение, което надгражда първата част в почти всяко отношение и което е обречено да не допадне на много хора.

Имам в предвид GOTY за RPG феновете, не очаквам нещо подобно да излезе тази година. Иначе играта си е силно нишова, както написахте - хората се радват на 2 милиона бройки.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
dzhiny
Цитиране
24 февруари 2025
Поздрав за Докторо:
Rostik79
Цитиране
27 февруари 2025
Разкарах F.I.S.T., че ми омръзна скок-подскок и почнах Uncharted The Lost Legacy и си дойдоха нещата на място - не, че няма и тук скок-подскок с какичката, но повече ми допада - ту пъзелчета, ту престрелки, ту стелт, диалози с добро озвучаване, приключенска атмосфера, красива графика и пейзажчета ... Идеална за релакс. Чак ми се доиграха и другите Ънчартед, че аз само 4-ката съм изиграл.
Mitko6000
Цитиране
28 февруари 2025
Готина е Lost Legacy. На места даже по-разчупена от 4-ката.

Аз сега след Робокоп, се преориентирах към детективски и криминални игри и започнах пак L.A. Noire. Няколко пъти съм я минавал, но от последния път минаха близо 5 години. Достатъчно време да забравя правилните отговори на разпитите и местата на уликите, че да ми е пак сравнително прясно.

vldir
Цитиране
01 март 2025
Enotria The Last Song играя тази кенефна игра .
dzhiny
Цитиране
01 март 2025
Убито явно разпродават покъщнината в Стийм. Препоръчвам, който не я е пробвал и му се играе нещо лекичко и чил с пъзели и хумор Immortal Fenyx Rising-a за 4 евра.
LethianDream
Цитиране
04 март 2025
vldir написа
Enotria The Last Song играя тази кенефна игра .

Чета, че била нелоша соулс игрица, но с доста бъгове, които сговнявали играта...

The_Doctor46
Цитиране
04 март 2025
Пълен ташак е за мен.Това го казвам като болен соулс фен,който е играл всякакви клонинги.
<
1
...
393
...
410
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.