Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
392
...
411
>
The_Doctor46
Цитиране
21 февруари 2025
Джини,така и така почнахме да те зарибяваме,дай да те правим изцяло фен на FROM.Там реплики има веднъж на високосна.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
21 февруари 2025
Там малко е като в Уорхамър игрите, еднооката мацка те пита- ще ме ебеш ли? И ти- айде, бегай ма, имам тежки босове тепърва за трепане, няма с теб да се моря
LethianDream
Цитиране
21 февруари 2025
lyubohar написа
При Обсидиан чета опциите за отговор и в главата си буквално виждам:
- goodCharacter+2
- evilCharacter+1
- sarcasticCharacter+1

В Avowed сякаш малко са разнообразили, с наличието на "потеклото", което те определя като геройче. Но още съм в началото и е рано за изводи, може и да е както казваш по-натам.

lyubohar
Цитиране
21 февруари 2025
Ще се радвам да излезе добра и Obsidian да ми се реабилитират, New Vegas ми е може би най-любимото RPG ever.
LethianDream
Цитиране
21 февруари 2025
Едва ли може да се сравнява с класиките им, но ми се струва, че са поработили върху диалозите и опциите, което винаги е било силната страна в игрите им. Но много е рано, трябва ми още време да играя, за да видя как влияят изборите.
dzhiny
Цитиране
22 февруари 2025
Някой от тук цъка ли го тва мудното Kingdom Come Deliverence 2, много високи оценки има гледам.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
22 февруари 2025
dzhiny написа
Някой от тук цъка ли го тва мудното Kingdom Come Deliverence 2, много високи оценки има гледам.
Не съм,но гледах доста.Найт я игра и писа доста отзиви.Играта е добра ако може да преживееш геймплея.Всичко останало е на супер ниво,макар някои системи да са спорни и не биха допаднали на всеки.Високите оценки са си заслужени,но пък ти както не обичаш диалози,направо я скипвай и не си помисляй за нея,че там има доста,както и във всяко добро RPG де.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
22 февруари 2025
Значи, тва да го разбирам като че геймплея е зле, а всичко останало е на ниво, демек тва което аз не търся и харесвам (диалози и прочие) Хахаха В крайна сметка каква е идеята, кой съм и за какво се боря у тая игра? Някакъв селянин до колкото разбрах, ама другото не ми е много ясно. Ходиш като шматка в някви горички и полянки и със опъваш чура.
The_Doctor46
Цитиране
22 февруари 2025
dzhiny написа
Значи, тва да го разбирам като че геймплея е зле, а всичко останало е на ниво, демек тва което аз не търся и харесвам (диалози и прочие) Хахаха В крайна сметка каква е идеята, кой съм и за какво се боря у тая игра? Някакъв селянин до колкото разбрах, ама другото не ми е много ясно. Ходиш като шматка в някви горички и полянки и със опъваш чура.
На някои хора им харесва геймплея,но на някои не.Колкото до историята,дълго е за обяснение.Втората част е продължение на историята от оригинала.Дълго е за писане.В нета има ако те интересува,но щом не те влече диалог и тн. няма много смисъл да се заглеждаш по RPG-та.Там това е важно.
dzhiny
Цитиране
23 февруари 2025
Снощи я изтеглих и я инсталирах. Отне време, не е малка игра. Почна пролога, гледах средновековен сериал 20 минути, после се возих на едно конче и разговарях с приятеля си още 10, после започнаха диалози с кралските особи. За цялото тва време ми се наложи да докосна клавиатурата веднъж, за да бия alt+f4 и да изтрия.
The_Doctor46
Цитиране
23 февруари 2025
Така е като не ме слушаш.Аз ти казах,че няма да ти хареса.
nightwarrior
Цитиране
23 февруари 2025
Играта неизбежно почва бавно. Идеята е да сетъпнат света, ясно им е, че не всеки скочил на двойката, ще е играл първата. Ако няма въведение, новите играчи ще са по-объркани. След по-бавното начало, буквално те пускат в света по риза и гащи и ти казват оправяй се.

Да има диалози, няма как да няма, все пак има и умения отключващи ти опции в диалозите, ама има и достатъчно екшън.

Пак казвам, играта няма да допадне на всеки, но това което прави, го прави на едно много добро ниво.

dzhiny
Цитиране
23 февруари 2025
Съгласен съм и вярвам, че играта е направена много добре, за това което трябва да е и за аудиторията хора, които ги радва това. Аз все се надявам, че пробвайки някой игри и аз ще се въвлека и зарибя яко, ама не става и не става. То си е до човек и вкус.
И пак се сетих за книгите и диалозите, понеже коментирахме по-нагоре... При книгите може наистина действието и сюжета да са статични, но всичко се изгражда от собственото ти въображение, докато при игрите не е така и това е същественото...
dzhiny
Цитиране
23 февруари 2025
Междо другото инсталирах Immortal Fenyx Rising. Ами точно от това имах нужда, не оставих играта 2-3 часа. Супер разтоварваща, пълна с пъзели и тайни, хумор, комбата е приличен и усещам как играта ме зарибява, още от самото начало...
Казвате вие, че трябвало по 5-10 часа да се играе за да се даде шанс, ама все пак не мисля, че тва работи така при мен. Допамина или киква в началото или никакъв го няма.
logout
Цитиране
24 февруари 2025
Аз в единия от постовете си писах, че Kingdom Come Deliverence 2 не е за всеки. Но ако прескочиш бавното начало след това има достатъчно какво да се прави. Да не говорим, че след интрото трябва първо да си развиеш героя преди да си спокоен, че можеш да се справиш в почти всики ситуации. Механиките са добри и за любители на RPG играта е почти GOTY. За пример мога да дам, без да спойлвам, че за част от мисиите трябва да слушаш какво ти се обяснява, като в разговорите не винаги най-високите ти стойности при скилчековете са важни, много често при отговорите е важен и контекста на разговора, както и информацията която си събрал преди това (ако си си направил труда). Да не говорим, че трябва да инвестираш време да си крафтнеш елексири за да си запазваш играта когато искаш и отиваме на любимото събиране на цветчета по поляните
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
<
1
...
392
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.