Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
395
...
410
>
BloodDagger
Цитиране
05 март 2025
LethianDream написа
Напълно съм съгласен, Асасина за мен започва с Египет/Гърция/Скандинавия, всичко преди това е скучна и противна стелт тъпня.

Ецио трилогията не е чак толкова стелт-ориентирана. Unity и Mirage са по-стелт, но и там през повечето време е optional. Black Flag има много гнусни мисии с проследяване, но извън това си е екшън-приключение отвсякъде. Останалите също са екшън-ориентирани като цяло. За мен Odyssey е слаба игра и в много аспекти. Valhalla някак си ми хареса повече - беше по-балансирана откъм грайнд, а Origins е топ.

Иначе и аз ще цъкам задължително Shadows. Ще съм супер критичен към нея, защото чакам AC в Япония от много време, а една Ghost of Tsushima ми вдигна стандарта за такива игри.

Mitko6000
Цитиране
05 март 2025
Ако трябва да сме точни, Unity беше първата игра от поредицата със строго дефинирани стелт механики. От 1 до Revelations, едвам го имаше, докато 3 и 4 добавиха малко в тази посока.

Одисеята, съм казвал и преди, е слаба за мен като AC игра, но като RPG сама по себе си има доста качества. Валхала не я изтърпях. Миража ми хареса доста, на фона на много които не я харесват.

Искам да играя Shadows, но ще изчакам някое намаление, както и да видя PC версията как е, защото планирам там да я взема.

Rostik79
Цитиране
10 март 2025
Поразцъках малко FORSPOKEN уикенда и играта не е съвсем зле. Има някои странности - диалогът често звучи не на място, не знам дали го е писал американския част от екипа или японския, но звучи като от някое аниме, преведено на английски. Героите често реагират емоционално неадекватно на ситуацията или преиграват, или казват неща, които никой не би казал в такъв разговор.
Главната мацка (Фрей) пък постоянно използва fuck/shit и става супердразнещо. Почти всеки разговор между нея и някое НПЦ е стабилен криндж момент.
Историята горе-долу бива. Механиката на битките е леко странна. Светът е интересен с разни неща из него за откриване. Визуално изглежда много добре.
dzhiny
Цитиране
11 март 2025
Докторе, ще пробваш ли Ронина? Чета, че много зле оптимизирана била и някви такива.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
11 март 2025
dzhiny написа
Докторе, ще пробваш ли Ронина? Чета, че много зле оптимизирана била и някви такива.
Със сигурност.Аз съм фен на Тийм Нинджа,но трябва първо да си завърша FF7 Rebirth,а после сигурно ще цъкам The Last of Us 2 и след това някога ще я пробвам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
12 март 2025
Като говорим за Team Ninja, някой пробвал ли е Ninja Gaiden 2 Black? Струва ли си?

В момента в PS стора има само 20% намаление за 1 седмица и мисля да изчакам по-голямо, но съм цъкал всички Ninja Gaiden игри, както и оригиналната модерна 2ка и малко ме сърбят ръцете.

The_Doctor46
Цитиране
12 март 2025
Mitko6000 написа
В момента в PS стора има само 20% намаление за 1 седмица и мисля да изчакам по-голямо, но съм цъкал всички Ninja Gaiden игри, както и оригиналната модерна 2ка и малко ме сърбят ръцете.
Ако си харесал оригинала,няма да останеш разочарован.Играта е страхотна както оригиналната.Промените са по-готина графика и някои нови играеми NPC-та.Може би и малко по-малко гадове на последната трудност,но не помня вече как беше.Няма много промени по гейплея.След края си се отключват режимите,които бяха и в оригиналната.На мен много ми допадна.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
13 март 2025
Благодаря! Значи може и да я взема. 80 лева пак ми идва малко вповечко, но като фен на другите от поредицата, може и да ги прежаля. В момента цъкам Batman: Arkham Knight, но имам до 20 Март време да реша дали да я взема сега.
lyubohar
Цитиране
14 март 2025
Почнах RDR1 на конзолата, че не съм я играл навремето. Невероятно изглежда играта за годините си. Най-зле са моделите на хората, но и те са поне 5г. пред конкуренцията за времето си. А като погледнеш пейзажа някъде в далечината, трудно се различава от втората част. Рядко се хайпвам, но усещам, че ще е шедьовър като втората.
LethianDream
Цитиране
14 март 2025
Шедьовърът за Охлювите ли? Виж другата тема с цитата на Псето от ревюто му на RDR2
lyubohar
Цитиране
14 март 2025
Ми нека да е бавна, аз нямам 30-секунден attention span, не съм Gen Y/Z
Rostik79
Цитиране
14 март 2025
Аз имам общо взето 30-секунден attention span, но не е това факторът за РДР2 дали да ти хареса. Поне така си мисля, защото на мен адски ми хареса това заглавие. Псето си е прав за "охлювеното темпо" - точно така си е, но какво от това. Суперяка е играта (ОК, шутингът е мега-дърво). И няма да простя на Рокстар, че буквално го изоставиха - и за онлайн света изоставиха поддръжката (който беше страхотна добавка към играта), и един мизерен пач за 60 кадъра не изкараха за новото поколение... Всички ресурси насочват за лапешката ГТА5 и 6, ама там им е златната кокошка.
LethianDream
Цитиране
14 март 2025
Много ми се играе някаква гранд стратегия на конзолата, никога не съм опитвал и се чудя между няколко заглавия, Любо.. Дай съвет коя е яка и да я почна уикенда

Anno 1800/ Civilization 5 или 6/ Crusader Kings III/ Age of Mythology...

Май ще пробвам кралете, че нея я има безплатна в Плюса.

Mitko6000
Цитиране
14 март 2025
Как ще цъкаш стратегия с контролер? Това е все едно да играеш Фифа с клавиатура.
LethianDream
Цитиране
14 март 2025
Интересно ми е как са мапнати бутоните
<
1
...
395
...
410
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.