Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
413
...
427
>
LethianDream
Цитиране
14 май 2025
Не почти, направо си е соулс игра за мен Единственото, което ме движи да я завърша е яката история и герои. Но мисля, че се надцених на Нормална трудност и вече тотално ме прегазват в средата на играта. Ще сваля на първата трудност- Стори май беше
Доктора, ако не беше такъв хейтър на turn based игрите, щеше да откачи от кеф -то си е комбинация между Секиро и Дарк Соулс- с ПЪТИ по-яка история и герои
dzhiny
Цитиране
14 май 2025
Не бих я сравлявал със горните две лично аз... най-малкото темповете на игра там са съвсем други и мускулната памет играе важна роля, докато тук просто додж и пери, който изглеждат г/д еднакво, като изключим тва, че варират според различните гадове. Лично аз не мисля, че Доктор Ох Боли, би се изкефил особено. Интересна е играта, на мен както винаги историята и синематиците ми идват в повече. Чудя се да спазвам/правя ли някакъв билд примерно на абилити поинтс според различните персонажи, че и там не виждам някакви ясни белези, да трябва примерно Gustave, да го развивам например на Attack power и Defense, пък Lune на друго и т.н. Примерно при Divinity OS2 или Baldurs или Westeland, имаш отявлени герои и знаеш и/или избираш кой на какво да го развиваш и играеш. Може би нещо пропускам..? Да кажем не виждам какво от Attributes points на Lune, би повлияло на огнените или ледените и скилове и т.н.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
14 май 2025
Забелязах и, че мога да помпя с XP и да се връщам до чекпойна и после пак същите мобове и те така да се опапам
LethianDream
Цитиране
14 май 2025
Това е реално първата мега-трудна (за мен, подчертавам отново, не за другите) игра, която е страхотна във всички компоненти- история, сюжет, сетинг, левъл дизайн, геймплей. И съм склонен дори да сляза в трудността, за да я мина. Сега гледах някаква класация за най-трудните игри изобщо и от 15 заглавия 10 бяха соулс заглавия и 3-4 метроидвании (Hollow Knight, Cuphead, etc.) смятай за какви мазохисти говорим От тези 15 съм играл само една- Darkest Dungeon
Rostik79
Цитиране
14 май 2025
Списък на заглавията, които са ми в списъка за непосредствено изиграване:

Death Stranding 2 (тук преордърче даже 100%, само няколко седмици още)
Silent Hill 2 remake
Indiana Jones
Stellar Blade
Black Myth Wukong
Rise of the Ronin
Still Wakes the Deep
Baldur's Gate 3
Atomfall
Clair Obscure Expedition 33

Това само излезлите досега и почти излезли и то кратък списък, иначе има и други загалвия. А от предстоящите задължително:

Mafia The Old Country
Borderlands 4
Ghost of Yotei
Cronos The New Dawn
Hell is Us
NEO BERLIN 2087

Общо взето за игране 1-2 години напред и едни минимум 1000 лева и то само ако са на тежки промоции. Може би не всяка от тях ще изиграя докра, де.

LethianDream
Цитиране
14 май 2025
Колко пари и аз съм дал за игри, сигурно за два-три апартамента. И затова на сто години станах и си кеся под наем, докато всичките ми колеги си имат жилища с ипотеки.

От списъка ти Baldur's Gate 3 трябва да е на първо място, невероятно изпипана игра. След това Клерчето и чак трето място за втория Death Stranding. Другите са плява, бих ги пробвал чак като дойдат в Плюса.

От идващите съм напълно съгласен с теб, бих добавил само римейка на Metal Gear Solid, както и двете нови футболни игри Rematch и Inazuma Eleven, но аз съм болен футболен фен

The_Doctor46
Цитиране
14 май 2025
Silent Hill 2,Black Myth,Rise of the Ronin и Stellar blade са всичко друго,но не и "плява".
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
14 май 2025
Ти па, Darkest Dungeon е по-трудна от повечето метроидвании. Ето, сега съм на тоя платформинг на Принца, това трудно ли е?

Последната част с падането за монетата е абсурдна, сигурно още 20-30 опита и ще я взема

dzhiny
Цитиране
14 май 2025
Помня го и аз тоя платформинг Любо, но има и по-гадни от тоя. И тя доста голяма игра, и нея не довърших...
lyubohar
Цитиране
14 май 2025
Ще ги мина и по-гадните, тоя го минах тъкмо, отне ми 15-20 опита. Якото е, че накрая го правиш перфектно цялото нещо примерно 80% от опитите После пускаш в YouTube и някой те обявява за изрод, а ти просто си го научил

Но да, играта е твърде дълга и напълно ненужно. Но такова е мисленето на ААА компаниите...

The_Doctor46
Цитиране
14 май 2025
Сетих се,че имам гаеймпас абонамент за три месеца,който го пуснах края на март,та имам още доста остнал и разгледах какво има.Свалих я тази Clair да видим дали няма поне нещо да избутам заради историята и South of Midnight също.Това ще ми е първа turn-based игра от Divinity Original Sin ,която избутах до няма и средата.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
15 май 2025
Клеър е играта тази година и то с много пред другите. Още не мога да повярвам как това е първата игра на това студио

Любо, Darkest Dungeon и двете части са кошмар, за разлика от соулс игрите (да кажат разбирачите, ако там има) постоянно излизат рандъм срещи с разни изроди-шефчета и те приключват. Все едно да си ходиш по пътя и Маления да ти дойде изненадващо и да каже "дай сега да ти скъсам гъза"
Иначе метроидваниите за мен за това, което са походовите игри за Доктора - неиграем ад

Rostik79
Цитиране
15 май 2025
Поцъках малко Final Fantasy VII Remake, че отдавна искам нещо от тази поредица да видя как е. Ами ОК е, но ми е малко трудно да свикна с юбер левъла на криндж, който идва от абсолютно нелепия диалог на героите. Не е като да не съм гледал доста анимета, но тук е всичко сякаш написано от деветокласници. И в комбинация с абсурдната визия на персонажите, ми се чупи имерсията. Японците имат наистина много странна естетика.
The_Doctor46
Цитиране
15 май 2025
Мани другото ама Cloud е пълен идиот.Не само репликите,а и държанието на персонажите е гига инфантилно.Въпреки това и двете части са пушка.
LethianDream
Цитиране
15 май 2025
Е, щом ти харесва FF, Клеър ще ти хареса много, тя е подобна, направо си е JRPG, само че европейскa Представи си всичко хубаво от FF, комбинирано с як диалог, герои и съспенс Плюс соулс босове, които с един удар те приключват
<
1
...
413
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.