Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
412
...
427
>
lyubohar
Цитиране
12 май 2025
Нищо не може да бие това да тригърнеш орда в Days Gone, да я заведеш до кампа на бандитите (понякога случайно сама минава точно докато си там) и да клекнеш в храстите да гледаш сеир Мисля, че това ми е топ рандъм NPC encounter, който съм виждал откак в Скайрим видях дракон да се бие със циклоп на лунна светлина.
Rostik79
Цитиране
12 май 2025
Хехе, да, доста е кефещо такива ситуации.
За мен беше веднъж в Асасин Одисея - докато си скитам из гори и полянки, ме погнаха едни бандити. Наблизо обаче един военен пост и се затичах натам. Бандитите ме гонят и влязоха и те в лагера и почна здрав бой между бандити и войниците. В лагера пък имаше и клетка с мечка, която отворих и стана съвсем мазало
LethianDream
Цитиране
12 май 2025
Мен тези орди в Days Gone ме отказаха от играта, като те налазят 800 хиляди зомбита.. не ме кефи това, иначе сигурно си е яко да измислиш начини да ги убиеш, запалиш и т.н. Аз затова и мразя разните там загадки и пъзели, или ей такива тип "реши сложна ситуация". На мен ми дай историйка с клипчета да си действам по нея, тук-там някой мега лесен пъзел като в Хорайзъна (който за мен е труден и го решавам половин ден) да върти Алой ръчки
От малък имам проблем с такива загадки, по геометрия бях трагичен, като трябва да се сетиш да спуснеш допълнителна линия в триъгълник, за да решиш задачата. Просто така ми е устроен мозъка- силен на запомняне на факти (зубрене, ама аз и ги помня, не ги забравям като зубърките) и слаб на логика и логически пъзели.
lyubohar
Цитиране
12 май 2025
Е не, те ордите са напълно optional, освен 1-2 лесни накрая, които са част от историята. Генерално и на мен са ми скучни, а и към края си прекалено силен. А и не се respawn-ват, та можеш да ги изтъняваш на порции. Та и аз не ги правя де, но не би трябвало това да те откаже от играта, понеже е несъществено. Е, понякога попадаш без да искаш на орда зад някой завой и директно си се насираш, но това си е част от фъна на играта
bojosan
Цитиране
12 май 2025
Ордите са опционални да, ама и мен ме отказаха щото са мега достадни и абсурдни, пълна олигофрения това го най мразя да извират безкрай, ама я превъртях най после като скипвах битките с ордите
Mitko6000
Цитиране
12 май 2025
Страшен адреналин са хордовете! Помня, че имаше една мисия в една пещера в която трябваше да се разхождам в тъмното и да убивам зомби вълци. След като свърши мисията влязох малко по-навътре докато търсих изхода и се натъкнах на един от хордовете с гадове. И после газ! Как излязох, не знам, но оцелях.
Rostik79
Цитиране
13 май 2025
Стига ве, хора - ордите са един от най-яките елементи в Days Gone. Вдигат адреналина на макс. Все едно си в "28 дни по-късно" или подобен филм. Даже съжалявам, че най-голямата орда - в дъскорезницата - с няколкостотин зомбита, я чийзнах без да искам. Оказа се, че в един тунел като тръгна, от една точка натам, те почват да се връщат обратно и аз ги обстрелвам в гръб като долен страхливец и така ги стопих до край
lyubohar
Цитиране
13 май 2025
Е адреналин са първите 2-3 пъти, после са по-скоро досадни. Особено като знаеш, че умрелите си остават умрели и ако избягаш не те преследват.

Иначе имаше една мисия в една пещера - трябваше да спасиш някого - но се оказваш насред леговище на орда. И идеята е да избягаш, само че е някакъв ужасен лабиринт. Ей там си беше яко адреналин

The_Doctor46
Цитиране
13 май 2025
Аз вчера приключих най-после Казаня,че напоследък имах по-малко време да цъкам.Доста добър соулс-клонинг,който безсрамно копира FROM и Team Ninja.Нищо,наистина нищо оригинално,но пък е направено компетентно.Мисиите са структурирани като в НИО.Луута също,дори и някои неща в комбат механиките,но там има и ФРОМ-ско влияние.Някои босове са малко копирани от ФРОМ,като Мидир от Тему,но пак беше забавна битка,защото е направена читаво.Левъл дизайна е средна бира,не е зле,не е супер.Играта си има сума трески за дялане.Някои от началните босове са направени булет спондж,а в страничните мисии не са вкарали аболютно никаква мисъл.Просто минаваш пак и отново само секции от старите нива,които завършват с вече минаван шеф или някой от по-специалните противници ,но на стероиди.Абсолютно никакво старание за тези мисии,а те са важни,или поне някои,за да достигнеш определен ендинг.Видовете противници са много малко,наистина това ми беше най-големия минус.Последния бос си е баш отделен минус за мен .Най-тегавия в играта и то с много,поне аз така го усетих, и е абсолютен противляга.Вкарали са всички ненавистни номера,които предполагам всеки соулс фен мрази.Първата фаза особено.Гониш го по арената,а той все във въздуха и спами разни магии.Биеш се с камерата,с боса,да не говорим,че е на тонове кръв.Във втора и трета фаза поне е агресивен,не се налага чак толкова да го гониш.Пак си спами,но по-умерено.Първа фаза е елементарна,но отнема време щото само лети идиота.Единствения плюс,е че може да го стънлокнеш с определени комбота,но като ти свърши стамината,гони,баце по арената.Минеш първа и после във втора коренно различно поведение.Първо по-пасивен,после агресивен.Ако махнат първа фаза,ще е супер.Мен си ме позатрудни във втора фаза докато му хвана спатиите.Трета вече е малко като втора с по-различни тайминги.Да не говорим,че е имунизиран срещу абсолютно всичко и няма как да си подпомогнеш щетите я с огън,я с електричество,я с вода и тн.Всеки бос на ФРОМ е слаб към нещо FFS.От най-лесните ,до най-тегавите.Активните умения на Казаня са фън,комбата е добър,някои шефове също,но там пак е малко като НИО-безлично.Има доста накъде да подобряват,но иначе не е зле играта.Имаше го момента ся да мина тази мисия и ставам,а после откарам още две. За който се радва на соулс игри,да пробва смело.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
13 май 2025
lyubohar написа
Иначе имаше една мисия в една пещера - трябваше да спасиш някого - но се оказваш насред леговище на орда. И идеята е да избягаш, само че е някакъв ужасен лабиринт. Ей там си беше яко адреналин

Май точно за същата мисия мислех и аз. Яд ме е че нямам клип записан. С 300 зора оцелях.

bojosan
Цитиране
13 май 2025
В момента съм на Darksiders , купих си колекцията и сега се занимавам. Навремето играех различните части ама все не ги довършвах щото все ще излезе някоя нова игра и скачам на нея, та сега наваксвам. Значи от опит казвам - не е добре да имате много игри в дашборда и да литкате като пчеличка от една на друга. Щото забравяте контроли, комбота и т.н. Хващате една игра и я изкарвате до край. Аз сега пак се преебах с Дарксайдърс щото след 2 дена почвам Doom Dark еди кво си, и пак ще зарежа Дарксайдърса, но към момента ми убива времето.
lyubohar
Цитиране
13 май 2025
Аз играя по 3-4 едновременно без драми 1-2 минути и съм си спомнил всичко от конкретната игра. Малко се бърках с RDR1 и Days Gone, че част от копчетата са точно наобратно, но пак си ги минах успуредно
dzhiny
Цитиране
13 май 2025
Бия един опционален бос в Clair Obsuc и тайминга при парирането и доджа въобще не са интуитивни... Например при другите игри, при които тва е част от механиките има някви сигнали, кога да го правиш (например Секиро). Тук няма такива.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
14 май 2025
Има винаги сигнали (най-често звукови) в Клеър-а, просто вероятно не ги виждаш Освен ако тоя опционален бос не е направен като някаква гавра
logout
Цитиране
14 май 2025
dzhiny написа
Бия един опционален бос в Clair Obsuc и тайминга при парирането и доджа въобще не са интуитивни... Например при другите игри, при които тва е част от механиките има някви сигнали, кога да го правиш (например Секиро). Тук няма такива.

На някои има сигнали, но на повечето трябва да научиш движенията и да парираш в правилния момент, даже някои от мобовете имат комбота с лъжливи движения в тях за да те провокират да парираш в неправилен момент. Аз в момента не правя финалната мисия за да мина по всичко на картата, има някои странични зони, в които мобовете направо те убиват с един удар и само с париране могат да се минат, почти си е като соулс игра

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
<
1
...
412
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.