Аз вчера приключих най-после Казаня,че напоследък имах по-малко време да цъкам.Доста добър соулс-клонинг,който безсрамно копира FROM и Team Ninja.Нищо,наистина нищо оригинално,но пък е направено компетентно.Мисиите са структурирани като в НИО.Луута също,дори и някои неща в комбат механиките,но там има и ФРОМ-ско влияние.Някои босове са малко копирани от ФРОМ,като Мидир от Тему,но пак беше забавна битка,защото е направена читаво.Левъл дизайна е средна бира,не е зле,не е супер.Играта си има сума трески за дялане.Някои от началните босове са направени булет спондж,а в страничните мисии не са вкарали аболютно никаква мисъл.Просто минаваш пак и отново само секции от старите нива,които завършват с вече минаван шеф или някой от по-специалните противници ,но на стероиди.Абсолютно никакво старание за тези мисии,а те са важни,или поне някои,за да достигнеш определен ендинг.Видовете противници са много малко,наистина това ми беше най-големия минус.Последния бос си е баш отделен минус за мен .Най-тегавия в играта и то с много,поне аз така го усетих, и е абсолютен противляга.Вкарали са всички ненавистни номера,които предполагам всеки соулс фен мрази.Първата фаза особено.Гониш го по арената,а той все във въздуха и спами разни магии.Биеш се с камерата,с боса,да не говорим,че е на тонове кръв.Във втора и трета фаза поне е агресивен,не се налага чак толкова да го гониш.Пак си спами,но по-умерено.Първа фаза е елементарна,но отнема време щото само лети идиота.Единствения плюс,е че може да го стънлокнеш с определени комбота,но като ти свърши стамината,гони,баце по арената.Минеш първа и после във втора коренно различно поведение.Първо по-пасивен,после агресивен.Ако махнат първа фаза,ще е супер.Мен си ме позатрудни във втора фаза докато му хвана спатиите.Трета вече е малко като втора с по-различни тайминги.Да не говорим,че е имунизиран срещу абсолютно всичко и няма как да си подпомогнеш щетите я с огън,я с електричество,я с вода и тн.Всеки бос на ФРОМ е слаб към нещо FFS.От най-лесните ,до най-тегавите.Активните умения на Казаня са фън,комбата е добър,някои шефове също,но там пак е малко като НИО-безлично.Има доста накъде да подобряват,но иначе не е зле играта.Имаше го момента ся да мина тази мисия и ставам,а после откарам още две.

За който се радва на соулс игри,да пробва смело.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way