Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
427
...
453
>
hyper
Цитиране
30 юни 2025
Тези звезди реално за какво са? Снощи направих 10 доставки с Magellan и така не ми даде рейтинг, но пак ми отключи нови неща като по-лек снайпер, та не виждам за какво са въпросните освен едните статове?
logout
Цитиране
30 юни 2025
hyper написа
Тези звезди реално за какво са? Снощи направих 10 доставки с Magellan и така не ми даде рейтинг, но пак ми отключи нови неща като по-лек снайпер, та не виждам за какво са въпросните освен едните статове?

Звездите са степени на връзка с мястото, като всяко отключва някакви бонуси (по-мощни оръжия, по-леки оръжия, по-добри скелетони, допълнителни песни за плеъра и т.н., един ти дава и снайпер със заглушител на пета звезда).
С Магелана не прави доставки, понеже имаш наказание за доставка с него и почти не дава награда за връзка.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
LethianDream
Цитиране
01 юли 2025

https://www.youtube.com/shorts/afwMpPOhuPE
nightwarrior
Цитиране
02 юли 2025
С Магелан четох, че получаваш минимален рейтинг, но честно казано не съм опитвал. С вдигането на звезди иначе ти дава ъпгрейди(за първата доставка до дадено място винаги ти дава наградата, ако има такава, но за да вземеш ъпгрейдната версия на наградата ти трябват повече звезди). Освен това ти се усилва връзката на мрежата (можеш да строиш повече неща) и което ти дава повече ресурси (както за вземане така и за складиране в отделните депа). В общи линии съвета е с Магелан да пътуваш без доставка и примерно там да синбухаш ресурсите(като напълниш капацитета можеш в личния сейв), та ако нещо ти потрябва за строеж/възстановяване, да ти е под ръка.
logout
Цитиране
03 юли 2025
На DS2, ако ви се събират лайкове и сте си го поставили за цел, мога да дам два съвета.
1. Виждате постройка (генератор, шелтър, мост, бокс и т.н.) на друг играч, която е събрала много лайкове (примерно 50-60 000, означава, че е на подходящо място), премахвате я (тя се премахва само за вашия свят, не можете да я изтриете за всички), слагате същата на същото място и тя започва да се появява на други светове, които я нямат в момета, което започва да ви генерира лайкове при ползване (лично аза не го правя, но е начин за
2. Изграждате пътища и релси - те се ползват от всички, особенно след като отключат автопилота
3. Оставате играта включена и конзолата на RestMode, понеже лайковете и постройките се появяват на другите само когато сте онлайн, а DS2-ката явно и в този режим хоства структурите (случайно го открих вчера след като при прекъсване от 3 часа като пуснах играта да довърша мисията ми се изсипаха над 20 000 лайка на веднъж)
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Rostik79
Цитиране
03 юли 2025
Строенето на структури ми е малко Хикс в тази игра. Като включа някой район в хиралнтата мрежа и вече всичко нужно е построено. Буквално за 20+ часа освен в тюториала задължителните за строене (и пътищата, които така или иначе не се споделят по същия начин), съм построил само един или два генератора и нищо друго. Просто няма нужда от друго. Ако някъде усещаш, че трябва да има мост или "покрив", то вече има построено. Сякаш за тази игра са завъртели на макс слайдера за споделяне на структури между световете на играчите.
lyubohar
Цитиране
03 юли 2025
Аз и на първата не строях почти нищо, беше ми скучно. А и нямаше особена нужда.
Rostik79
Цитиране
21 юли 2025
След около 100 часа, навлизам в ендгейма на Страндинга. Бих казал, че съм доста доволен от заглавието, без съмнение за момента най-доброто за мен за годината, което съм играл, а вероятно и за по-дълъг период.
Критиката ми е, че е по-лесна от предната - почти навсякъде можеш да ходиш с камиончетата, което обезсмисля множеството механики при пешеходство. Почти не е имало случай да се чудя някой маршру как да го мина, откъде, какви пособия да вземам - качвам се на пикапа и си карам дотам без проблем. Само ако има BT зони е проблем. Имах няколко тежки засади, от които едвам оцелях.
Лагерите с човешки или хуманоидни противници (роботи или подобни) също са лесни - с класически стелт елиминираш по периферията изолираните пазачи, после може да направиш мелето и да ползваш многобройните оръжия за останалите.

Саундтракът е прекрасен - правиш си плейлисти и си слушаш музичка, докато скитосваш

LethianDream
Цитиране
21 юли 2025
Не знам, мен ми мина първоначалното вдъхновение от единицата, като някви педераси ми ограбиха стоката и директно я изтрих от яд
Вместо нея си инсталирах Бордърлендс 3 и здраво загрявам за септември, когато ще излезе четворката
lyubohar
Цитиране
21 юли 2025
Летиане, бях на едно брутално влакче в един увеселителен парк в Италия. В сравнение с твоите емоционални вариации към игрите, влакчето пасти да яде
LethianDream
Цитиране
21 юли 2025
Ми такъв съм си, лесно се вдъхновявам и лесно се разочаровам
bojosan
Цитиране
21 юли 2025
В момента след като Силита ли беше къв беше не знам, последния бос ме уби 8 пъти в Дарксайдърс 1 делнах на момента играта щото джойстика ми е 140 лева и не обичам да си го чупя заради болни мозъци, почнах двойката пак след 15 години но и нея след нула време я делнах , чеп за зеле не стават, забелязал съм че игри които навремето съм почнал и спирал и сега при суша и след толкова години пак ги зарязвам. По принцип никога не давам ( или почти никога) шанс на игра ако ме издразни - мигновенно в коша, грам не ги бавя.
Rostik79
Цитиране
22 юли 2025
Вторият Дарксайдърс ми беше много любима игра, с жесток саундтрак на Джеспър Кид. Играх я доста на PC навремето. Взех си я и за плейстейшъна, но по някаква причина не "ми влиза". Хем имаше и нещо като ремастър наскоро. Някак си управлението ми идва неудобно и неинтуитивно и битките ми са трудни. Да не кажа, че на висока трудност като я пуснах, мобките ми се струват направо соулс-ниво.

Абе като цяло поредицата е готина и ми е на сърце, включително и третата част.

The_Doctor46
Цитиране
22 юли 2025
Дарскайдърс 1 и 2 са страхотни,че и тройката.Просто Божо не харесва игри,които изискват поне малко умение.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
22 юли 2025
Аз наскоро играх Darksider: Genesis, която е тотално различна от другите, защото е top down isometric. Не изглежда зле, но ми е много лесна и я зарязах.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
<
1
...
427
...
453
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.