Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
428
...
432
>
LethianDream
Цитиране
22 юли 2025
The_Doctor46 написа
Дарскайдърс 1 и 2 са страхотни,че и тройката.Просто Божо не харесва игри,които изискват поне малко умение.

Слагам пари, че аз ще те унищожа на Фифа, а Божо на Call of Duty

Умението не е само в соулс игрите, имай го предвид.

The_Doctor46
Цитиране
22 юли 2025
LethianDream написа
Фифа не играя от години,а Call of Duty още по-отдавна.Все едно да кажа,че ще те унищожа на Qake 3 Arena.Навремето играех състезателно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
22 юли 2025
Darksiders 3 не съм цъкал. 1 и 2 са си супер.
LethianDream
Цитиране
22 юли 2025
The_Doctor46 написа
LethianDream написа
Фифа не играя от години,а Call of Duty още по-отдавна.Все едно да кажа,че ще те унищожа на Qake 3 Arena.Навремето играех състезателно.

Идеята ми беше, че е нужен скил (умение) за всяка игра. Просто някои хора повече се изнервяме при игра от обичайното. Но не може да кажеш, че нямаме умение.

The_Doctor46
Цитиране
22 юли 2025
Аз не съм казал,че няма умение,а че не обича игри,които са по-изискващи.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
22 юли 2025
Днес набарах този забавен платформър, за който и псето е написал изцяло положително ревю някога:

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
22 юли 2025
Е, Rayman е велика класика, не е трит от плейстейшъна ми никога
Mitko6000
Цитиране
23 юли 2025
Rayman Origins и Legends.
tenga
Цитиране
23 юли 2025
Моята конзола вече 2-ри месец събира прах. Буквално влизам за 15 минути, разглеждам стора, нищо не мога да си харесам и излизам. Наистина не знам какво да играя. Почвах Witcher 3, направих 20 часа и я оставих. После пробвах AC Valhala, направих 10 часа и я оставих. Нищо не може да ме грабне, а искам да се зарибя и да се изкъртя с някой игра.

Набелязал съм Death Stranding 1, Wukong, Clair Obscur 33, Kingdome Come 2, Alan Wake 2.
Въпроса е че не знам коя да почна и да не дам пак 100 лева за игра и да хваща прах.

Mitko6000
Цитиране
23 юли 2025
Аз се върнах към Аватара след 6-месечна пауза. Имам DLC-тата, но не съм ги играл още. Дойде ми малко хайп, след като пуснаха трейлър, че ще му добавят third-person и NG+ на 5 Декември, с безплатен ъпдейт. А и 3-тия филм излиза малко след това.

Кефи си ме играта, въпреки проблемите. Ето малко геймплей от сесията ми снощи. Получи се като във втория филм, малко.

Btw, извинявам се за качеството. Веднъж да ползвам Share Factory на PS5 и малко стана на гъз видеото.

Mitko6000
Цитиране
23 юли 2025
tenga написа
Набелязал съм Death Stranding 1, Wukong, Clair Obscur 33, Kingdome Come 2, Alan Wake 2.
Въпроса е че не знам коя да почна и да не дам пак 100 лева за игра и да хваща прах.

Въпросът е какъв жанр ти се играе?

dzhiny
Цитиране
23 юли 2025
Ако обичаш Turn-based, Clair Obscur 33, най-много бих препоръчал.

Аз съм редовно в тая дупка и не ги докарвам докрай. Последно Divinity OS2 и Sekiro успяха да ме зарибят истински...

tenga
Цитиране
23 юли 2025
Въпросът е че и аз не знам какво ми се играе, но ми се играе нещо Представям си какво им е на жените постоянно да се чувстват така

Искам да дам втори шанс на DS 1, но в момента нямам много време, а там мисля че трябва да отделиш няколко часа на ден да се потопиш в играта.

dzhiny
Цитиране
23 юли 2025
Правил съм по 3-4 часа, да цъкам в тубата и да търся игри. Вече май няма игра, която да не съм гледал там и по същия начин ми се играе нещо, но не знам какво. Теглил съм игри и съм играл 15 минути и я трия. Така чееее, разбирам те идеално
Mitko6000
Цитиране
23 юли 2025
То всеки си има такива периоди. На мен, честно казано, преди да се върна към Аватар, не бях играл абсолютно нищо цял месец. Хем ми се играе нещо, ама хем не ми се занимава.
<
1
...
428
...
432
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.