Днес приключих Wuchang-a и съм малко разочарован.Има някои добри неща,но и много не толкова.Разнообразието от врази е наистина твърде малко,а специалните врази още по-малко.Биеш почти едни и същи гадове през повечето време.На последната зона вкарват още два-три вида,но като цяло е доста постно в това отношение,а според мен е важно.Постоянно да си на тръни като обикаляш ,а така научаваш мувсетите бързо и после само сечеш.Някак изчезва предизвикателството.Друго,билдовете са уж така направени,че да е според оръжието,което избираш,но накрая се оказах стрейт билд и едновременно много здрав маг.Точките са толкова много,че може да развиеш две дървета без проблем.И това аз,човек,който грам не грайнди.Ако грайндиш сигурно и повече може.Айтемите в по-голямата си част са безполезни с изключение на три,четри,защото няма достатъчно врази,които да ти правят да речем бърн щети и ти да ползваш айтем срещу горене.Така е с почти всички статус ефекти.Оръжията са скандално малко,а има и едни бамбукови човечета,които събираш и после се ползват като валута при специален търговец,а той буквално продава 5 -6 неща,които си остават същите за цялата игра.Има по-ясни указания за страничните мисии,ако искаш да ги правиш.Най-голямото ми разочарование обаче са босовете.Аз нямах никакъв проблем,с който и да било.Умираш там,два,три,четри пъти и т'ва е.Беден мувсет и повечето те убиват с три удара,дори със стрейт билд.Последния лошковец е елементарен.Не казвам,че всички босове трябва да са на ниво Маления или Радан от DLC-то,особено Радан,който не само,че е труден,а е и нечестен.Може да ти убие удоволствието от играта и накрая,когато го гътнеш чувството е нещо от сорта на "най-накрая" и някаква досада,а не както е обикновено на някво удоволствие.Не трябва да е така,но пък и все пак т'ва е соулс,както викаше Марто Стоев(бивш треньор на нац. отбор по волейбол):"Айде малко".

Хареса ми атмосферата,графиката е добре ако имаш HDR,някои неща по комбата и т'ва е.Пиша 4 от 10.Трябва да се учат от колегите си,които правиха Маймуната.Тя беше соулс-лайт и пак беше по-предизвикателна,а всичко останало беше на супер по-високо ниво.Корейците се бяха справили несрванимо по-добре с Казаня за мен.Казаня беше ток.Доста добра игра.
П.С. забравих да кажа,че използват и една от най-омразните механики в соулс игрите,която ФРОМ отдавна изостави-търченето до босовете.Не преди всеки,повечето shrines бяха близо,но и някои на майната си.Левъл дизайна можеше да е по-добре също така.Абе даже и за 4 май не е. 
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way