Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
25 юли 2025
Един час и на мен ми е малко, предполагам средно (ако броим и уикенда) ми се събират поне по 2 часа на ден.
vldir
Цитиране
25 юли 2025
Стелар момиченцето съм се наточил да си я взема да цъкам, че е на намаление и от us stora по евтино ще ми излезе. Гледам че е парирането е важно, на мен ми харесва това. Казанасъщо има париране и ми хареса отначало, но стигнах до един педерас и толкова ме издразни и я зарязах. Шибана игра е, кой как ще да говори, шит, кенеф от де да го погледнеш. Навил съм се на wu tang clan - wuchang изглежда яка.
The_Doctor46
Цитиране
25 юли 2025
Казаня си е супер клонинг,ама като вски соулс си трябва git gut.На мен само последния шеф ми беше тегав,но нищо общо с извращенията на ФРОМ.Ако парирането ти е толкова важно,Wuchang няма да ти хареса толкова.Там има париране с дългия меч(аз играя с него),но е скрито зад ъпгрейди и не може да се парира всичко,трябва си и додж.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
26 юли 2025
Значи Стелара ще взема. Там има парираане.
dzhiny
Цитиране
26 юли 2025
vldir, демек някой бос ти е дал зор и заради това я заразя или генерално геймплея не ти харесва? Защо да е шит кенеф има доста добри отзиви като цяло? Просто питам, защото аз съм и се наточил много. То в Казаня до колкото знам и трудността може да менижираш, така че ако свалиш може би ще го биеш на easy?

Ако толкова търсиш париране, цъкай секирата, играта е мега добра и го казвам като човек, който не е някакъв соулс маняк като Доктора и др. То твърде вероятно да си я играл де...

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
26 юли 2025
Също в Nine Sols ще се насереш от париране, няма да ти се парира повече никога
The_Doctor46
Цитиране
26 юли 2025
На мен Казаня много ми хареса.Доста сполучлив клонинг.Има си трески за дялане,но си беше компетентно направен соулс.В Stellar Blade парирането е важно,но пък е толкова лесна,че и да помпаш само атака срещу мобовете,пак ще си ок.Срещу босовете е полезно.Пък и не е соулс-подобна,а само с елементи.Де да знам,аз съм се извратил от толкова ФРОМ.Nine Sols наистина е париране фест и бая трудна,но е метроидвания,някои хора не харесват жанра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.