Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
432
...
480
>
lyubohar
Цитиране
25 юли 2025
Един час и на мен ми е малко, предполагам средно (ако броим и уикенда) ми се събират поне по 2 часа на ден.
vldir
Цитиране
25 юли 2025
Стелар момиченцето съм се наточил да си я взема да цъкам, че е на намаление и от us stora по евтино ще ми излезе. Гледам че е парирането е важно, на мен ми харесва това. Казанасъщо има париране и ми хареса отначало, но стигнах до един педерас и толкова ме издразни и я зарязах. Шибана игра е, кой как ще да говори, шит, кенеф от де да го погледнеш. Навил съм се на wu tang clan - wuchang изглежда яка.
The_Doctor46
Цитиране
25 юли 2025
Казаня си е супер клонинг,ама като вски соулс си трябва git gut.На мен само последния шеф ми беше тегав,но нищо общо с извращенията на ФРОМ.Ако парирането ти е толкова важно,Wuchang няма да ти хареса толкова.Там има париране с дългия меч(аз играя с него),но е скрито зад ъпгрейди и не може да се парира всичко,трябва си и додж.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
26 юли 2025
Значи Стелара ще взема. Там има парираане.
dzhiny
Цитиране
26 юли 2025
vldir, демек някой бос ти е дал зор и заради това я заразя или генерално геймплея не ти харесва? Защо да е шит кенеф има доста добри отзиви като цяло? Просто питам, защото аз съм и се наточил много. То в Казаня до колкото знам и трудността може да менижираш, така че ако свалиш може би ще го биеш на easy?

Ако толкова търсиш париране, цъкай секирата, играта е мега добра и го казвам като човек, който не е някакъв соулс маняк като Доктора и др. То твърде вероятно да си я играл де...

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
26 юли 2025
Също в Nine Sols ще се насереш от париране, няма да ти се парира повече никога
The_Doctor46
Цитиране
26 юли 2025
На мен Казаня много ми хареса.Доста сполучлив клонинг.Има си трески за дялане,но си беше компетентно направен соулс.В Stellar Blade парирането е важно,но пък е толкова лесна,че и да помпаш само атака срещу мобовете,пак ще си ок.Срещу босовете е полезно.Пък и не е соулс-подобна,а само с елементи.Де да знам,аз съм се извратил от толкова ФРОМ.Nine Sols наистина е париране фест и бая трудна,но е метроидвания,някои хора не харесват жанра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
26 юли 2025
Ама и у Wuchang-а хубави тутурутки има още в началото на играта. Феминизмът си личи и той.
dzhiny
Цитиране
26 юли 2025
Няма да го играя тва... тромави битки, познати механики с познатата атмосфера от Маймуната и Секиро... Докторе на теб как така не ти писват тия soulslike-ове при положение, че то почти винаги играеш едно и също ама в някакъв си там по различен "сюжет". То геймплея и визуално всичко винаги напомня на други/предходни такива игри.

Разчитам, че комбата в Казана ще е доста по бърз и различен, имам карта, трудност, та да не го усещам като типичните soulslike-ове.

The_Doctor46
Цитиране
26 юли 2025
dzhiny написа
Ама и у Wuchang-а хубави тутурутки има още в началото на играта. Феминизмът си личи и той.
Феминизъм в Китай?Не е много вероятно. Просто източните разработчици правят жените хубави от край време.То навремето всички бяха така преди да се появи УОК културата,но на изток не са податливи.Поне те да държат фронта. Това,че слагат жени за главни герои едва ли може да се счита за фенинизъм.Колкото до соулсите,няма как да ми писне,т'ва ми е любимия жанр. Играя всякакви ,но най вече ФРОМ-ските.
Rostik79
Цитиране
28 юли 2025
The_Doctor46 написа
...Това за пътуването са ме пилати безброй пъти.По някаква причина повечето хора смятат,че пътуването е нещо супер смислено,а то е като всичко останало.Ако това ти придава смисъл,обогатявате и най-вече обичаш да го правиш,давай,но ако си като мен,не изпитвам нужда да ходя нагоре надолу..

Горе-долу и моето светоусещане е така. Приятелката ми постоянно ме мъкне и мен по срещи, заведения и концерти и ме запознава с милионите си приятели и познати, чиито имена забравям на секундата. Като тежък интроверт, мен адски ме изтощава общуване с хора, особено с непознати такива, с които предимно на някакви общи теми трябва да си говориш тъпотии и изобщо тази философия "да излезеш от зоната си на комфорт" не ми е ясна и никой не е успявал да ми я обоснове - защо трябва да се стремя към не-комфорт, да надрастваш себе си и такива ню ейдж неща.

bojosan
Цитиране
29 юли 2025
Ростик и аз съм така, не понасям никого покрай мен, нито жена, нито синове, но човек сам не може да живее. Аз днеска ако не се испокарам два пъти с групата авери значи все едно не съм жив. Пробвай да се затвориш само за една седмица у вас и да не виждаш никого, накрая като мине седмицата и излезеш навън ще ти се иска да си поговориш дори с първия клошар навирил крака в некоя кофа. Аз си обичам самотата, но всеки ден съм с хора и после си отивам в моята крепост и се осамотявам, а да не говорим че когато седна да играя в стаята е абсурд да има друг освен мене.Дори с жената сме спали в една спалня само първата година мисля, най много да е било и втората и от тогава до ден днешен всеки в отделна стая, а вече и в отделни къщи. Но не е добро да си сам, запомни ми думата.От много гледни точки.
The_Doctor46
Цитиране
31 юли 2025
Днес приключих Wuchang-a и съм малко разочарован.Има някои добри неща,но и много не толкова.Разнообразието от врази е наистина твърде малко,а специалните врази още по-малко.Биеш почти едни и същи гадове през повечето време.На последната зона вкарват още два-три вида,но като цяло е доста постно в това отношение,а според мен е важно.Постоянно да си на тръни като обикаляш ,а така научаваш мувсетите бързо и после само сечеш.Някак изчезва предизвикателството.Друго,билдовете са уж така направени,че да е според оръжието,което избираш,но накрая се оказах стрейт билд и едновременно много здрав маг.Точките са толкова много,че може да развиеш две дървета без проблем.И това аз,човек,който грам не грайнди.Ако грайндиш сигурно и повече може.Айтемите в по-голямата си част са безполезни с изключение на три,четри,защото няма достатъчно врази,които да ти правят да речем бърн щети и ти да ползваш айтем срещу горене.Така е с почти всички статус ефекти.Оръжията са скандално малко,а има и едни бамбукови човечета,които събираш и после се ползват като валута при специален търговец,а той буквално продава 5 -6 неща,които си остават същите за цялата игра.Има по-ясни указания за страничните мисии,ако искаш да ги правиш.Най-голямото ми разочарование обаче са босовете.Аз нямах никакъв проблем,с който и да било.Умираш там,два,три,четри пъти и т'ва е.Беден мувсет и повечето те убиват с три удара,дори със стрейт билд.Последния лошковец е елементарен.Не казвам,че всички босове трябва да са на ниво Маления или Радан от DLC-то,особено Радан,който не само,че е труден,а е и нечестен.Може да ти убие удоволствието от играта и накрая,когато го гътнеш чувството е нещо от сорта на "най-накрая" и някаква досада,а не както е обикновено на някво удоволствие.Не трябва да е така,но пък и все пак т'ва е соулс,както викаше Марто Стоев(бивш треньор на нац. отбор по волейбол):"Айде малко". Хареса ми атмосферата,графиката е добре ако имаш HDR,някои неща по комбата и т'ва е.Пиша 4 от 10.Трябва да се учат от колегите си,които правиха Маймуната.Тя беше соулс-лайт и пак беше по-предизвикателна,а всичко останало беше на супер по-високо ниво.Корейците се бяха справили несрванимо по-добре с Казаня за мен.Казаня беше ток.Доста добра игра.

П.С. забравих да кажа,че използват и една от най-омразните механики в соулс игрите,която ФРОМ отдавна изостави-търченето до босовете.Не преди всеки,повечето shrines бяха близо,но и някои на майната си.Левъл дизайна можеше да е по-добре също така.Абе даже и за 4 май не е.

dzhiny
Цитиране
31 юли 2025
Е тва е... той не само им дава шанс повече от 30 минути, той ги изиграва
The_Doctor46
Цитиране
31 юли 2025
Така де,как иначе да дадеш обективна оценка Тази я изиграх,защото все очаквах да се подобри в някои отношения с напредването в играта,ама дирек.
<
1
...
432
...
480
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.