Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
433
...
480
>
bojosan
Цитиране
31 юли 2025
DLC то на RE Village , играм, понеже имам голд едишъните на всички Резиденти и чак сега му дойде времето, тотал щета, не си го купувайте, видех че 3,7 му е рейтинга , тия сбръканяци са се опитвали да имитират the evil within ама са се усрали здраво, то и village си е лайно, ама го превъртех от втория или третия път от скука, най якия RE е римейка на RE4, непобедим !Днешните джендъри не умеят да правят игри а само римейкове дееа и педалите долни.
Rostik79
Цитиране
01 август 2025
Верно, че имаше някакво ДЛЦ на Селото. Това е, където с Роуз играеш, нали? Божо, мен ме изкефи игрицата, даже я врътнах няколко пъти с различните оръжия, които пускат после. Тя на второ, трето изиграване на едно сядане може да се изиграе като отключиш гранатомети, безкрайни амуниции и такива екстри
Та ще си го включа това ДЛЦ да го следя; като му дойде времето ще го мина. Оценка му виждам аз 4,53 от 5 в PSN.

Междувременно приключих с Дед Страндинг-а втората част и финалът не разочарова - на всеки 5 секунди има някакъв WTF момент. Този Коджима или е яко на халюциногени, или си е просто шантав по природа, хаха!
Представям си как е обяснявал на инвеститорите [лек спойлер, но нищо от историята] :
"И на финала ще имаме битка между двамата с китари. И като казвам "битка с китари" имам предвид буквално да се млатят с китари, ама в същото време и сола ще въртят и ще е музикална битка. А на заден фон ще има бой между лъвкрафтски чудовища, а оня режисьора на "Лудия Макс" ще управлява кораба и всички отвреме навреме ще си пращат лайкове един на друг."

The_Doctor46
Цитиране
01 август 2025
Японците са си шашави от край време.Коджима все наякакви такива простотии измисля.Не му харесвам нещата,но на много хора им харесва точно това.Аз вчера си инсталирах невероятния мастърпийс,една от най-любимите ми игри евър-Dishonored.Докато чакам Мафията,да я изиграя за 12637271 път.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
01 август 2025
Има едно интервю в което Норман разказва как Коджима го режисира в играта. Голям смях е. Коджима е луд, но приятно луд. Харесва ми колко завъртян булшит са игрите му. За този месец чакам две игри Мафията и MGS. Вярно втората е римейк без негово участие, ама отдолу си е чистата Коджима лудост.
igra4
Цитиране
03 август 2025
Коджима се прави на шут за да обира парите на глупаците, нещо като модерен тик токър просещ гифтове. Игрите му са посредтвени.

По интересно ще е новата мафия, която ще е тотален провал, от това което виждам…, коне тъпотии, нищо общо с първите две части.
Ясно е че стойностна игра няма да излезе до 26.05.2026г.

bojosan
Цитиране
03 август 2025
igra4 написа
По интересно ще е новата мафия, която ще е тотален провал, от това което виждам…, коне тъпотии, нищо общо с първите две части.
Ясно е че стойностна игра няма да излезе до 26.05.2026г.
Kоджима е пълен кавал, аз още първия MGS като излезе не помня на каква конзола беше и го почнах и след 20 минути счупих конзолата, после мина време, пак пробвах някакъв MGS мисля че четворката беше, и то го пробвах само щото бях чел някъде че фенове заплашвали Коджима да го убият понеже не искал вече да прваи игри, което си беше чиста лъжа и Коджима си правеше самореклама. Аз най много се надявам февруари на Резидент Евил Реквием .
igra4
Цитиране
03 август 2025
Ghost of Yotei ще си заслужава, друго читаво нз.

Новата Мафия гледах геймплей и коментари, Mafia 3 е направо шедьовър пред това недоразумение. Може да го пробвам като я пуснат безплатна или за 20 лв.

nightwarrior
Цитиране
03 август 2025
igra4 написа
коне тъпотии, нищо общо с първите две части.

Да бе, разбирам объркването ти, играта се казва Mafia: Old Country и действието се развива около 1900, но и аз очаквах летящи коли и космически кораби, а то коне... Не ги е срам да правят предистория как се основава мафията и да яздят коне, КОНЕ!?!?!?!

The_Doctor46
Цитиране
04 август 2025
Да,яздили се коне и заради това не става,а Yotei щяла да си заслужава,щото там хич не се язди.Гледал геймплей и нямало нищо общо с първите две части,нищо,че изглежда абсолютно същия или поне близък.Заеби му глупостите,да си чака там GTA и т'ва е.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
igra4
Цитиране
04 август 2025
Новата мафия не става шит е. Графика, геймплей всичко, целия свят и се смее, ама дарк солските фенчета в хейтгеймя я величаят 🤣
Врътвал съм и трите мафии, и мафия 3 врътнах, която си беше шитец, ама тва е още по зле.
tenga
Цитиране
04 август 2025
Аз докато се оплаквах че няма какво да играя и нищо не може да ме зариби и преди 10 дена реших да си купя Clair Obscur. Буквално размазах конзолата. В първите 3-4 часа грам не ме кефеше играта и не успя да ме грабне. Даже бях на косъм да я спра и да я пусна да я продавам и да потъна в още по-дълбока гейминг депресия, само че реших да се натисна. Изобщо не съжалявам, вече навъртях над 20 часа и съм още на 40-50% от кампанията. Света е брутален, страшно много са се постарали, даже някой зони имам чувството че са били на LSD като са ги правили. Механиките също лично за мен са невиждани до сега (казвам го като аматьор в гейминга, може и да има други игри с подобни механики, но аз лично не съм виждал. Саундтраковете са уникални, вечер като легна да спя и постоянно са ми в главата. Кефи ме и как са си вземали идейки от God of War за някой неща. Имам чувството че девелоперите са били супер нещастни като са били в Убисофт и никой не им е зачитал идеите и са си казали "ей, тука никой не ни чува мнението, дайте да се хванем и да си направим студио и да им покажем как се прави игра" Като минуси мога да изтъкна че по време на сцените, FPS-a дропва, но лично за мен не е болка за умиране. Също така има вървене и бягане, като бягането е сравнително бързо, но аз бих предпочел да има опция и за boost на бягането, тъй като понякога ми се налага да се връщам назад по зоните и ми е досадно да вървя дълго време.
LethianDream
Цитиране
04 август 2025
Клер-чето е играта на годината дотук, страхотна е във всяко отношение, пипнати са всички малки детайли

Миналата седмица бях отпуск и буквално не отлепих от конзолата, превъртях отново Бордърлендс 3, но най-вече съм адски впечатлен от Banishers: Ghosts of New Eden. Неслучайно DontNod са ми най-любимото студио и всичко тяхно се взима на преордър Като излезе играта преди година, не знам защо ми се стори, че е много соулска и ме убиваха още в началото и я изтрих, но сега се върнах, надъхах се и я врътнах на нормална трудност... Играта е абсолютен шедьовър, препоръчвам на хората, които не са я играли, има я в момента в PS Plus каталога, така че налазвайте! Скъсаха ми нервите някои пъзели (особено едни умрели колички в мините), но извън това нямам забележки, а само похвали! Разнообразни противници, интересна и заплетена история, влизането в Бездната (The Abyss) ми напомни за любимата Dishonored. Не знам дали се води соулс игра, според мен си е соулс-лайт, пак се биеш с някакви изродени босове, просто си има различни трудности

The_Doctor46
Цитиране
04 август 2025
Супер игрица е Banishera,ама недей да светотатстваш ся.Dishonored FTW. Аз както писах преди ден-два,я започнах за пореден не знам си кой път и всеки път откарвам по сума часове.Не може да ми писне.Неветоятна игра,а вече е на сума годинки.
LethianDream
Цитиране
04 август 2025
(СПОЙЛЕРИ!) Скоро си минавах пак Dishonored на "светло" (Low chaos), лодкарчето Самуел те поздравява в края какъв пич си, че не си избил половината град, след като ти е набутал отровата в питието
Не ме кефи "добрия" финал, много ми е сладникав, златната ера на Елизабет Първа под вещите напътствия на бодигарда й
Друго си е да заколиш копеленцето в оня епичен дъжд на high chaos и Емили с гаден тон да ти каже нещо от сорта- "Аре, махай ми се, ще ставам Кралица като Кървавата Мери"

Шедьовър! И всеки път, след вече над 100 часа игра, откривам нещо различно по нивата, уникален левъл дизайн.

The_Doctor46
Цитиране
04 август 2025
Да и арта е невероятен,който е заслуга на адаша Виктор Антонов,бог да го прости човека.Много се надявам да пуснат още някоя игрица от поредицата.
<
1
...
433
...
480
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.