Междувременно приключих с Дед Страндинг-а втората част и финалът не разочарова - на всеки 5 секунди има някакъв WTF момент. Този Коджима или е яко на халюциногени, или си е просто шантав по природа, хаха!
Представям си как е обяснявал на инвеститорите [лек спойлер, но нищо от историята] :
"И на финала ще имаме битка между двамата с китари. И като казвам "битка с китари" имам предвид буквално да се млатят с китари, ама в същото време и сола ще въртят и ще е музикална битка. А на заден фон ще има бой между лъвкрафтски чудовища, а оня режисьора на "Лудия Макс" ще управлява кораба и всички отвреме навреме ще си пращат лайкове един на друг."
По интересно ще е новата мафия, която ще е тотален провал, от това което виждам…, коне тъпотии, нищо общо с първите две части.
Ясно е че стойностна игра няма да излезе до 26.05.2026г.
Новата Мафия гледах геймплей и коментари, Mafia 3 е направо шедьовър пред това недоразумение. Може да го пробвам като я пуснат безплатна или за 20 лв.
Да бе, разбирам объркването ти, играта се казва Mafia: Old Country и действието се развива около 1900, но и аз очаквах летящи коли и космически кораби, а то коне... Не ги е срам да правят предистория как се основава мафията и да яздят коне, КОНЕ!?!?!?!
Миналата седмица бях отпуск и буквално не отлепих от конзолата, превъртях отново Бордърлендс 3, но най-вече съм адски впечатлен от Banishers: Ghosts of New Eden. Неслучайно DontNod са ми най-любимото студио и всичко тяхно се взима на преордър
Като излезе играта преди година, не знам защо ми се стори, че е много соулска и ме убиваха още в началото и я изтрих, но сега се върнах, надъхах се и я врътнах на нормална трудност... Играта е абсолютен шедьовър, препоръчвам на хората, които не са я играли, има я в момента в PS Plus каталога, така че налазвайте! Скъсаха ми нервите някои пъзели (особено едни умрели колички в мините), но извън това нямам забележки, а само похвали! Разнообразни противници, интересна и заплетена история, влизането в Бездната (The Abyss) ми напомни за любимата Dishonored. Не знам дали се води соулс игра, според мен си е соулс-лайт, пак се биеш с някакви изродени босове, просто си има различни трудности
Шедьовър! И всеки път, след вече над 100 часа игра, откривам нещо различно по нивата, уникален левъл дизайн.