П.С т'ва с анимацията хич не е вярно,поне на PC версията.Човечето си изпълнява командите веднага като натиснеш копчето.
Пуснах си Клер-чето отново веднага след Lies of P, то все едно превключих от българското първенство по футбол на Висшата лига на Англия- скорост, екшън, бързина, толкова фаст ми дойде, че в началото не можех да правя доджа, камо ли да парирам.. какво да говорим повече- едната игра е класа, другата е отврат и гнус, която само разни крайни соулс фенове като Лудничаря могат да харесат.. Сега ще кажеш, че са различни жанрове- не съм играл Дарк Соулс и Елдън Ринг, ама не мисля, че са толкова спрели, поне от видеа в нета, които съм гледал.
Тенга, Батълфилд-а никога не съм го харесвал, няма как да ме развълнува по никакъв начин. За Hell of Us чакам ревюта и малко повече геймплей, за да преценя дали ще я взимам. В началото бях мегахайпнат да я взема на пре-ордър, ама нещо ми мина мерака с времето
Винаги ми е било много смешно някой да каже- "ами, то не ти харесва тоя жанр, не коментирай"
Вчера в един метъл форум така- българите Хелбаунд станали трети в някакво умряло Вакен фестче за млади групи. насолих ги както си трябва- завършени некадърници, като хейтът ми беше точен и обоснован.
Трябва да си има хейт, все пак така се казва сайта. А помии като Lies of P трябва да бъдат разкъсвани и ръгани в бунището на гейминга, за да не се лъжат хората да играят тази игра (дори и безплатно).
П.С. какъв е този внезапен интерес към жанра?