Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
05 август 2025
dzhiny написа
По-добър и от Казаня ли ?
Да,но и двете са супер.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
05 август 2025
Lies of P според мен е най-добрата соулс игра, дето не е на Фром. Има и други прилични попадения, но това ми е на сърце.
LethianDream
Цитиране
06 август 2025
Много голямо дръвче са Лъжите. Скъсах си нервите. Бавна, тромава, додж анимацията идва светлинни години след натискането на бутона. Уан шот-ват ме разни мобове като не използвам париране. Брутална леш. Изтрих я след половин час игра. Влиза ми в светата троица на най-бавните и омразни игри заедно със Секиро и Блъдборн.
The_Doctor46
Цитиране
06 август 2025
Найт,игрите на Team Ninja и Code Vein са обективно по-добри,но са правени от AAA студиа.Иначе от по-нискобюджетните,да.Летиан,всичко ми звучи като skill issue,щото Секиро е вичко друго само не и бавна.Git gud И аз не знам що мъчиш игри от жанра като знаеш,че не ти харесва ама твоя си работа.

П.С т'ва с анимацията хич не е вярно,поне на PC версията.Човечето си изпълнява командите веднага като натиснеш копчето.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
tenga
Цитиране
06 август 2025
Някой развълнуван ли е от бетата на Battlefield 6 и демото на Hell of Us? Супер много ме е яд, защото исках да пробвам бетата на Battlefield, но Петък заминавам на почивка и няма да ме има до 19 Август, точно хващам периода в който ще е отворената бета. Само не разбрах ако си я купя след това дали ще ми трябва PS абонамент да играя онлайн или ще е отворена да се играе и без абонамент.
LethianDream
Цитиране
06 август 2025
Докторе, играя много скоростни екшън игри - шутъри, екшъни от трето лице, където бързината и доджа ти е ключова, но по-спряла игра от тези Лъжи май не съм виждал. Дали е заради това, че са кукли всички, не знам, но положението е отчайващо, наистина. Трябва да си наистина МНОГО отчаян, за да играеш това нещо.. Специално в началото си взех Декстерити рапирата, това би следвало да е най-бързото оръжие в играта.. Кошмар! Бързо е наистина- като скоростта на ленивец

Пуснах си Клер-чето отново веднага след Lies of P, то все едно превключих от българското първенство по футбол на Висшата лига на Англия- скорост, екшън, бързина, толкова фаст ми дойде, че в началото не можех да правя доджа, камо ли да парирам.. какво да говорим повече- едната игра е класа, другата е отврат и гнус, която само разни крайни соулс фенове като Лудничаря могат да харесат.. Сега ще кажеш, че са различни жанрове- не съм играл Дарк Соулс и Елдън Ринг, ама не мисля, че са толкова спрели, поне от видеа в нета, които съм гледал.

Тенга, Батълфилд-а никога не съм го харесвал, няма как да ме развълнува по никакъв начин. За Hell of Us чакам ревюта и малко повече геймплей, за да преценя дали ще я взимам. В началото бях мегахайпнат да я взема на пре-ордър, ама нещо ми мина мерака с времето

tenga
Цитиране
06 август 2025
За Hell of Us пускат демо на 12 Август, ще можеш да я пробваш. На Battlefield и аз не съм бил голям фен, винаги съм купувал Call of Duty, но последно време много се изчерпаха, лично за мен. От последните игри които извадиха не виждам почти никакви разлики, като визирам основно мултито. Все едно Фифа, последните 3-4 години 0 напредък, а аз бях най-големият маняк на Фифа преди години и купувах всяка година. Сега лично очаквам Батълфилда да е нещо ново и различно спрямо КоД. Само съжалявам че няма да успея да пробвам бетата, но поне ще гледам геймплей.
The_Doctor46
Цитиране
06 август 2025
Мхм,вярно само отчаяни хора могат да я играят,нищо,че удари 3+ милиона копия Клерчето е детска игра в сравнение с Лъжите и това на експерт трудност.Ти не си стигнал до никъде,има натам доста бързи шефове,при които се изисква да си много бърз.В соулсите има и тактика,не е е само сляпо помпане на бутони.Аз също играя вякакви игри и ти казвам,че рефлексите са много по-използвани в соулсите от другите жанрове.Ти си си предубеден и това е.Не инсталирай,не играй и FFS не се оплаквай от жанр,който не харесваш.
LethianDream
Цитиране
06 август 2025
Добре, че тоя път безплатна я пробвах, иначе щях да си прережа вените. При Секирото пълна цена дадох, още не мога да си го простя това.. Трудността вярно е максимална в тази дървена игра- няма как иначе, убеден съм.. То трябва да си представяш, че удряш, докато удариш и три хода преди това да си направил доджа или парирането

Винаги ми е било много смешно някой да каже- "ами, то не ти харесва тоя жанр, не коментирай"

Вчера в един метъл форум така- българите Хелбаунд станали трети в някакво умряло Вакен фестче за млади групи. насолих ги както си трябва- завършени некадърници, като хейтът ми беше точен и обоснован.

Трябва да си има хейт, все пак така се казва сайта. А помии като Lies of P трябва да бъдат разкъсвани и ръгани в бунището на гейминга, за да не се лъжат хората да играят тази игра (дори и безплатно).

The_Doctor46
Цитиране
06 август 2025
Там е работата,че твоето е чист хейт,без да е аргументиран на 5%.Създаваш грешно впечатление на някой,който да речем иска да пробва играта,но се колебае.Lies of P е далеч от ФРОМ ниво в жанра,не е супер особено за нискобюджетно заглавие.Такъв е жанра и такива са игрите.Не си дал никаква конструктивна критика.Това,че геройчето има скапан response times не е вярно грам.Сериозно,не знам какво си играл.Твоя хейт изцяло идва от нехаресването ти на жанра,не от обективни причини.Питай всеки фен на соулс жанра,виж ревюта,но най-вече ревюта на играчите.
LethianDream
Цитиране
06 август 2025
Дървенията е на макс, ама щом им харесва на хората, викаш.. няма проблем. То и Галена им харесва, дай да я слушаме Никъде не съм казал, че има проблем с response time, просто играта е зловещо БАВНА И ТРОМАВА, създадена за някакъв малоумник, който не е играл никога игра в живота си. Ето, примерно с Принца на персия имам проблем със самия жанр, но там играта е много пипната- сюжет, скилове, битки дори, личи си, че пипа професионалист. Това, че аз не мога да скачам и ме убиват- си е мой проблем. Но това, което ти слагат в Lies of P е адска, гадна, слузеста гнус, която те карат да харесваш, щото била супер за 3 милиона играчи. Еми, нема как да стане, лайното си е лайно. И аз скоро съм извъртял Banishers, която е соулс-лайт. Как там не се оплаках от додж и битки. Няма и да се оплача, защото играта е изключителна- скилове, париране, додж, стрелба с пушка, комбо на умения Там съм седял и съм чистил цели гнезда от гадове с часове.
The_Doctor46
Цитиране
06 август 2025
Пак ти казвам,стой далеч от жанра и всичко ще е ок,щото грам не разбираш там материята.Тези 3 милиона стигнаха,защото играта е добра.Т'ва е,сравненията с Карпуза са нелепи
LethianDream
Цитиране
06 август 2025
Окей, виждам, че ти отговаряш аргументирано и точно. "Не го играй, защото не го разбираш". Не знаех, че трябва диплома за ядрена физика, за да разбирам соулс игра Както и да е, спирам, щото се въртим в една и съща ниша от доста време. Очаквам да ми препоръчате БЪРЗА и интересна соулс игра, единствената, която много ми е харесала дотук беше първия Remnant. Може би Елдън Ринг-а пак да пробвам.. Или третия Дарк соулс...
The_Doctor46
Цитиране
06 август 2025
Секиро е бърза,но ти не я щеш,пробвай втория Ремнант,но бързина не е равносилно на добра игра.Има много други неща.

П.С. какъв е този внезапен интерес към жанра?

lyubohar
Цитиране
06 август 2025
Аз пък не понасям "бързи" игри тип Devil May Cry. Някакви неща летят по екрана, не знаеш ли бият ли те, ти ли биеш, ебат ли те, ти ли ебеш...Спамене на копчета е малко и ми се завива свят
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.