Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
06 август 2025
Ей, хубаво ми напомни за DMC, ще седна да изпукам тези дни последните две игри.

Вторият Ремнант е добра идея за готино соулсче, само трябва да мина първо първата част

dzhiny
Цитиране
06 август 2025
За сега реших да се задоволя с Darksiders II за 7 лв. вместо Казаня за 70 (от Кингуин разбира се). Точно от тва имах нужда, евалата Докторе... Съветват те да последваш примера ми Летиане. Стига се зори с игри, по чиито адрес лееш гняс под default.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
06 август 2025
Докторе, а да кажеш така хванелата и известна Nier: Automata играл ли си я на PC-то, защото аз два пъти я бях мъчил и имаше сериозно проблеми с нея, с м+к и май наистина трябва да се играе с контролер?
The_Doctor46
Цитиране
06 август 2025
Играл съм я перфектно с К+М,но аз съм си свикнал.На мен никога не ми е по-удобно с контролер.Аз с контролер съм все едно да играя футбол с патерици.Хич не ме бива.Моя само прашясва в нас.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
06 август 2025
И аз съм така, ама там имаше нещо с evade-a май беше и май някaква липса... Ще я пробвам пак.
The_Doctor46
Цитиране
06 август 2025
Няма никаква липса.Както си настроиш копчетата.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
07 август 2025
Аз с контролер я играх, помня много ясно щото бях с Ковид 2020г. докато я играх, но е супер играта. Малко лесна идва.
dzhiny
Цитиране
07 август 2025
Тая Ковид не съм я чувал. Яка ли е ?
lyubohar
Цитиране
07 август 2025
Беше много модерна 2000-2001г., не знам как си я пропуснал...Всички я играеха.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.