Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
442
...
495
>
lyubohar
Цитиране
23 август 2025
Бих Маления най-накрая, БАХ МАА МУ! Бих я с духче, и не ме е срам! И пак отне сума ти опити. Оказа се, че с мимика е по-добре, отколкото с някой бърз като Тише-то, който едвам оцелява първата фаза. Вярно, така и даваме възможност да се лекува, но с blasphemous blade билда толкова щети ѝ правим, че все пак битката напредва в наша полза.

Ироничното е, че пак се наложи да ѝ науча най-гадните атаки, с които ме one-shot-ва и да ги доджвам. Битката се проточва достатъчно дълго да ги направи няколко пъти поне. На всичкото отгоре не трябва да прекалявам с ударите във втората фаза, иначе ѝ взимам агрото и като се фокусира върху мен нещата свършват зле. Молиш се Мимик-ът да оцелее и от време на време вкарваш някой удар и бегаш докато не ти е скочила.

Определено е най-трудният souls бос, при положение че с Мимик и най-счупения OP билд и на 190+ ниво пак е много трудна. Пробвах и с други играчи - пак беше nope положението. Но и аз не съм нищо особено с босовете де, хората я бият сами на 120-130 sl.

The_Doctor46
Цитиране
23 август 2025
Какво да кажа Любо,shame on you. Майтапа настрана,мимика е най-добрия дух,а го нърфнаха зловещо.Прави сметка какъв беше в началото.Аз не мина ли шефа сам,без помощ,нещо ме човърка и не ми дава мира. Ти ся изчакай да стигнеш Радан,тогава ще видиш зор.Предполагам,че и нърфнат е яко тегав.Те и Маления нърфнаха де.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
23 август 2025
Е аз съм казвал и преди, че не играя тези игри заради босовете. Даже босовете са ми досадна пречка. С рядки изключения на босове, които са хуманоидни и нямат милиони атаки с магии и глупости, а си е истинска реална битка с мечове и ограничен набор от удари (колкото имам аз, толкова има и той/тя). Примерно Dancer of the Boreal Valley. Или рицаря в първото подземие до първия grace в DLC-то. Тези ги харесвам и с желание им разучавам битките, но са рядкост. Всичко останало е пълнеж за мен и гледам просто да мине и замине, за да си продължа играта на спокойствие.

Също така ако играта няма "easy mode" (мимици и т.н.) си я страдам, но ако има се изкушавам

The_Doctor46
Цитиране
23 август 2025
За мен е обратното.Един от двата смисъла.Екплорейшъна и после босовете Иначе защо събираш всичките тези яки магии,оръжия,бронии ако няма някой "назобан" тип срещу,когото да ги ползваш.

П.С Маления е хуманоид и she has never known defeat

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
23 август 2025
Не ги ползвам, не ме интересуват и те Държа да ги намеря, за да съм видял всяко кътче, но не ме интересуват особено билдове, stats и експериментиране с тях Сега си смених билда от зор, че бях много зле в началото на DLC-то.

Маления е хуманоид, ама лети, избухва и куп други глупости, които определено правят битката не точно равностоен дуел

Rostik79
Цитиране
25 август 2025
Поиграх още малко Диабло 4 и не ме напуска усещането за телефонна игра. Сякаш ако умра, ще излезе съобщение: "може да се възкресите обратно в града или да продължите оттук, ако изгледате тази 60-сек реклама"

Паралелно поцъквам и Resurrected - и си е отново добрата, стара зарибявка - само още до следващия телепорт да стигна, само тази пещера да прочистя, само още няколко звяра да убия, че да кача ниво, само този минибос още веднъж да убия, че предният път нищо интересно не пусна, ама сега трябва да пусне някой як предмет ... И така трудно отлепваш.

dzhiny
Цитиране
25 август 2025
Накратко, старата класика те кефи повече от 4-ката Ще избутам и аз кампанията, пък за еднгейма ще видим дали ще остане мерак...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
25 август 2025
Четворката си е супер Diablo, много ми харесва

Почнах South of Midnight и засега доста ми харесва, без да съм слисан или изумен. Добри вариации в платформинг секциите, интересно катерене и скачане. Битките са ми малко мех, ама са направени по-скоро за разнообразие в историята, не толкова да са основното нещо в геймплея. Историята е приятно фентъзи ала Алиса в страната на чудесата. Чернилката-героиня Hazel малко ме напряга. Ще видим нататък.

The_Doctor46
Цитиране
26 август 2025
Сега видях,че Lost Soul Aside излиза на 29 август.Следя я тази игрица отдавна.Сепетември ще е доста stacked-Lost Soul Aside,Chronos,Silksong,Borderlands 4.Дано всички да са добри.
dzhiny
Цитиране
26 август 2025
Изглеждат яко битките и геймплея, ама както при всички JRP-та баси какафонията... тва много ме отказва мен.
The_Doctor46
Цитиране
26 август 2025
Изключваш звука и т'ва е.
Rostik79
Цитиране
26 август 2025
Звукът добре, ама в този стил има и визуална какафония от безброй святкащи светулки, звездички, анимирани прозорчета, изскачат цифрички, понякога и възклицанията на героите се появяват в комиксов стил, всичко е някакво over-the-top и най-простия удар изглежда все едно Саитама се засилва да разцепи някоя планета. За тази игра конкретно не знам, де, но повечето такива японски така изглеждат.
BundyBari
Цитиране
26 август 2025
Докторе, оправи си името на играта, че я търсих в howlongtobeat.com, да я видя, какво представлява и като няколко пъти не ми излезе, се уплаших, викам си "сайта се прееба"
dzhiny
Цитиране
26 август 2025
Тва винаги ми е било супер странно и съм се чудил тия хора, как са "програмирани", че тва им е "вкуса" и в игрите и там аниметата им и све... Обичат да има гюронтийка.
The_Doctor46
Цитиране
26 август 2025
Ростик,това RPG няма да е баш с класически японски простотии.При битка оформлението си е по-скоро соулско/хек енд слаш-овско.Имаш си хелт бар в едната част на екрана,в другата умения и тн.Няма изкачащи глупости и тн.Мяза си на сериозно екшън RPG.Аз заради това я следя отдавна.Изглежда много яко.Интересното е,че издател е Сони,но излиза едновременно и за PC.

BudyBari,ся видях,че пише Last вместо Lost.Така става като пишеш от телефон.Скапан коректор.

<
1
...
442
...
495
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.