Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
23 август 2025
Бих Маления най-накрая, БАХ МАА МУ! Бих я с духче, и не ме е срам! И пак отне сума ти опити. Оказа се, че с мимика е по-добре, отколкото с някой бърз като Тише-то, който едвам оцелява първата фаза. Вярно, така и даваме възможност да се лекува, но с blasphemous blade билда толкова щети ѝ правим, че все пак битката напредва в наша полза.

Ироничното е, че пак се наложи да ѝ науча най-гадните атаки, с които ме one-shot-ва и да ги доджвам. Битката се проточва достатъчно дълго да ги направи няколко пъти поне. На всичкото отгоре не трябва да прекалявам с ударите във втората фаза, иначе ѝ взимам агрото и като се фокусира върху мен нещата свършват зле. Молиш се Мимик-ът да оцелее и от време на време вкарваш някой удар и бегаш докато не ти е скочила.

Определено е най-трудният souls бос, при положение че с Мимик и най-счупения OP билд и на 190+ ниво пак е много трудна. Пробвах и с други играчи - пак беше nope положението. Но и аз не съм нищо особено с босовете де, хората я бият сами на 120-130 sl.

The_Doctor46
Цитиране
23 август 2025
Какво да кажа Любо,shame on you. Майтапа настрана,мимика е най-добрия дух,а го нърфнаха зловещо.Прави сметка какъв беше в началото.Аз не мина ли шефа сам,без помощ,нещо ме човърка и не ми дава мира. Ти ся изчакай да стигнеш Радан,тогава ще видиш зор.Предполагам,че и нърфнат е яко тегав.Те и Маления нърфнаха де.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
23 август 2025
Е аз съм казвал и преди, че не играя тези игри заради босовете. Даже босовете са ми досадна пречка. С рядки изключения на босове, които са хуманоидни и нямат милиони атаки с магии и глупости, а си е истинска реална битка с мечове и ограничен набор от удари (колкото имам аз, толкова има и той/тя). Примерно Dancer of the Boreal Valley. Или рицаря в първото подземие до първия grace в DLC-то. Тези ги харесвам и с желание им разучавам битките, но са рядкост. Всичко останало е пълнеж за мен и гледам просто да мине и замине, за да си продължа играта на спокойствие.

Също така ако играта няма "easy mode" (мимици и т.н.) си я страдам, но ако има се изкушавам

The_Doctor46
Цитиране
23 август 2025
За мен е обратното.Един от двата смисъла.Екплорейшъна и после босовете Иначе защо събираш всичките тези яки магии,оръжия,бронии ако няма някой "назобан" тип срещу,когото да ги ползваш.

П.С Маления е хуманоид и she has never known defeat

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
23 август 2025
Не ги ползвам, не ме интересуват и те Държа да ги намеря, за да съм видял всяко кътче, но не ме интересуват особено билдове, stats и експериментиране с тях Сега си смених билда от зор, че бях много зле в началото на DLC-то.

Маления е хуманоид, ама лети, избухва и куп други глупости, които определено правят битката не точно равностоен дуел

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.