Ироничното е, че пак се наложи да ѝ науча най-гадните атаки, с които ме one-shot-ва и да ги доджвам. Битката се проточва достатъчно дълго да ги направи няколко пъти поне. На всичкото отгоре не трябва да прекалявам с ударите във втората фаза, иначе ѝ взимам агрото и като се фокусира върху мен нещата свършват зле. Молиш се Мимик-ът да оцелее и от време на време вкарваш някой удар и бегаш докато не ти е скочила.
Определено е най-трудният souls бос, при положение че с Мимик и най-счупения OP билд и на 190+ ниво пак е много трудна. Пробвах и с други играчи - пак беше nope положението. Но и аз не съм нищо особено с босовете де, хората я бият сами на 120-130 sl.
Също така ако играта няма "easy mode" (мимици и т.н.) си я страдам, но ако има се изкушавам ![]()
П.С Маления е хуманоид и she has never known defeat ![]()
Маления е хуманоид, ама лети, избухва и куп други глупости, които определено правят битката не точно равностоен дуел ![]()
Паралелно поцъквам и Resurrected - и си е отново добрата, стара зарибявка - само още до следващия телепорт да стигна, само тази пещера да прочистя, само още няколко звяра да убия, че да кача ниво, само този минибос още веднъж да убия, че предният път нищо интересно не пусна, ама сега трябва да пусне някой як предмет ... И така трудно отлепваш.
Почнах South of Midnight и засега доста ми харесва, без да съм слисан или изумен. Добри вариации в платформинг секциите, интересно катерене и скачане. Битките са ми малко мех, ама са направени по-скоро за разнообразие в историята, не толкова да са основното нещо в геймплея. Историята е приятно фентъзи ала Алиса в страната на чудесата. Чернилката-героиня Hazel малко ме напряга. Ще видим нататък.
BudyBari,ся видях,че пише Last вместо Lost.Така става като пишеш от телефон.Скапан коректор. ![]()