Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
BundyBari
Цитиране
26 август 2025
Е написал си "Last Soul Aside", няма да се лъжем сега...
PS: Късно ти видях редактирания коментар, аз с добри чувства го написах, да не помислиш, че се заяждам, просто ми стана забавно, пък и някой като мен тука, да не вземе и той да се обърка и да се чуди, защо не му излиза в нета тая игра...
The_Doctor46
Цитиране
26 август 2025
Чети послеписа Е,ти па,знам,че не се заяждаш,пък и аз съм претръпнал толкова години по форумите на PC мания.Не знам дали участваше там,ама имаше всякакви типове.Колко заяждания е имало с хора като Токсичния и Играчкин,ехеее.Ама там имаше и други,не само двамата.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
BundyBari
Цитиране
26 август 2025
Не, никога не съм бил фен на форумната активност, аз и тука рядко пиша, но чета редовно, харесва ми малката, но приятна група, която сте заформили. Жалко само, че ревюта не излизат вече, но дано поне форума се задържи дълго време още, много е приятен и полезен
The_Doctor46
Цитиране
26 август 2025
Да,много жалко,че така стана с Псето,ама живота е кучка дето се казва.И аз си четях ревютата с удоволствие.Псето доколкото знам е казал,че ще държи сайта жив,та ще си лафим докато не му писне.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
26 август 2025
То тук си е като съпорт група на хора оцелели от PC Mania

Иначе Сони видяха, че на РС правят пари, а и конзолни то поколение е от толкова време, че ти реално нямаш ли PS5, няма и да вземеш, щото явно просто не искаш. Играта е по-мрачен вариант на Final Fantasy, не толкова като игра, а като стил. Поне от показаното. Подобно на Wukong-a e започната от един човек, преди да дойдат големите пари. Ще я видя но по-нататък сигурно, че първо мисля да мина Gears-a и Metal gear-a.

Rostik79
Цитиране
26 август 2025
Хм, интересно - зачетох се за това заглавие Lost Soul Aside и покрай него разбрах за инициативата на Сони PlayStation Hero Projects и тази игра е част от тази инициатива и по-точно в подразделението China Hero Project.
Това е програма на Сони, която цели финансиране на обещаващи инди-проекти от места, където ... общо взето трудно може да се намери стабилно финансиране.

Първо ми се стори нелогично японска компания да има проект за подкрепа на китайски разработчици. Все пак в Китай геймингът не е нещо необичайно, да не кажа, че там се провеждат едни от най-мащабните гейминг турнири - ДОТА, PUBG, LoL и всякакви там за мобилни игри и не е да липсват средства. Обаче явно финансирането на местни студия е по-сложна работа заради комунистическата форма на управление там (предполагам), а освен това до 2015-та даже е имало забрана за употреба на конзоли в Китай (факт, който бях забравил). Особена страна е това Китай. Вероятно Тенсент упражнавят повсеместен монопол и не може току-така да има гейминг старт-ъпи, а те от своя страна няма да направят нищо без одобрението на ком-партията, иначе ще стане като онова, което се случи на шефа на АлиЕкспрес/АлиБаба.

Та под шапката на този проект е също и F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch. Към момента също се разработват и други игри от китайски и индийски студиа под егидата на Сони.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.