Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
454
...
495
>
lyubohar
Цитиране
18 септември 2025
А да, вярно.
Rostik79
Цитиране
18 септември 2025
Реших да поцъкам пак Dying Light 2 - нали имаше масивен ъпдейт и тя, вкараха доста нови неща - нови мисии, огнестрелни оръжия, графични подобрения ... Мислех да си заредя си заредя сейфа от последно като съм играл (т.е. след края на играта и вече си само на free roam), но реших направо нова игра да започна.
За съжаление не мога да направя още много разликата, понеже съм позабравил конкретно механиките преди, но едно от нещата, които усетих беше, че нощните волатили са отново такива страховити като в първата игра - това беше едно от обещанията за ъпдейта.
Спомням си, че бях донякъде разочарован на двойката, че през нощта беше ... почти като през деня, но през нощта (това по Божинката ).
В първата игра нощните мисии, особено още като не си ъпгрейднат, бяха кошмар. Сега вече и в двойката е така - сгащи ли те натясно волатила, значи вече си пътник. А като те подгонят няколко, усещаш как адреналина ти скача и почваш панически да бягаш, надявайки се да стигнеш УВ-лампа преди да те изкормят.
Изобщо доста се кефя сега пак като я играя. Мисля, че беше леко недооценена заради високата летва на първото заглавие, но за мен и двойката е не по-лоша игра.
The_Doctor46
Цитиране
18 септември 2025
Аз първата я цъках,не беше зле,но до втората така и не стигнах.Днес излиза нещо като трета игра.Било замислено като експанжън за двойката,но в последствие решили да си е отделна игра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bonchef
Цитиране
18 септември 2025
И това Daying Light не го доиграх. В момента в който почваше реалната игра всичко някак ставаше еднообразно или поне на мен така ми действаше. Когато излезе TLOU и четох , че ще има разни зомбита си казах, че най вероятно няма да е моето , но се оказа тъкмо обратното. За съжаление Daying Light за мен е нещо съвсем далеч от TLOU. За разлика от другите MGS които съм играл в тази съм ебати и новобранеца. Падам от разни ръбове и отверстия, явно на Снейк ръцете му се изморяват след определено време. Мацката Бос дет ме барне ми скъсва гащите от бой. Стелт зад противник засега нула, в момента в който аха аха да го прасна отзад и той се обръща, при това едвам се влача след него за да не ме чува уж. До момента хич не се усещам , като супегерой с желязна физиономия.
Mitko6000
Цитиране
18 септември 2025
Dying Light и TLOU са прекалено различни игри. Не могат да се сравняват. Буквално единствените прилики са в тематиката, но и там не са много.

Иначе, аз си дадох почивка от по-модерния гейминг. Споменах преди време, че си купих PS3 Slim за 100 лева, която сам си моднах, и сега предимно цъкам класики, които ги няма на PS5, поне не и без стрийминг.

Чакам да дойде Октомври, че да си взема MGS Delta на заплата.

nightwarrior
Цитиране
18 септември 2025
@bonchef, храниш ли го редовно, доста влияе на стамината. Иначе камуфлажа е много важен. С подходящ костюм/боя си почти като невидим. Иначе имаш един костюм, подобен на тоя от петицата, дето ти подтиска стъпките. С него освен ако врага не гледа в теб, можеш и да удариш едно хоро зад него без да разбере. Има много имърсив неща(на фона на абсолютно абсурдните, като кутията да речем). Гледах един стриймър го бяха налазили камара пиявици в блатото и той вместо да ги махне, беснееше що кръвта му постоянно пада
bonchef
Цитиране
19 септември 2025
Амииии....чак тази сутрин разбрах още доста неща от настройките. Това с храненето също, че и храната се разваляла, че и отровна имало. Лекуването обаче го хванах от първия път, така че там съм топ. Имало бутон за стелт движение. Да хванеш противника , да го плашиш, да го позваш като щит и една камара още, най вероятно съм разбрал не повече от 1/5 от нещата. Все още не мога да вървя по едно опънато въже да се спусна от него и да уловя друго въже под него. Все падам някъде отстрани. Лошото е че играта е безпощадна губиш или живота си или стамина. Ако нямаш храна трябва да намериш подходяща да ядеш и така. Надявам се в процеса на играта да го проумея. Докато се светна, че инвентара дето го взимаш още веднъж трябва да го менажираш за да ти е в бързото меню минах поне три нива от играта. Явно съм излязъл от форма с по новите игри където доста от нещата са опростени или поне аз играя такива. Ама , че и героя се движи гадно не съм в грешка. Някак много върви по основните направления нагоре, надолу, наляво и надясно т.е. при команда завива директно в някоя от тези посоки и да го накараш да върви по диагоналите е малко по тромаво. Колко пъти ме нахака в бодливата тел с течащия по нея ток не е истина просто , като аз го карам да върви в противоположна посока, ама как да е...
Rostik79
Цитиране
19 септември 2025
Аз бая часове навъртях на MGS 5 и някои механики така и не ги схванах. Коджима е на друго ниво в гейминга. Не казвам дали на по-добро или по-лошо, просто на друго ниво
lyubohar
Цитиране
19 септември 2025
Върхът за мен беше като се логнах случайно в MGSV на рождения си ден и имаше цяла сцена, режисирана ако имаш рожден ден. Викат те спешно в базата и те посрещат с торта. Наистина е на друго ниво Коджима-сан
Mitko6000
Цитиране
19 септември 2025
Даа, Quiet със снайпера ти палеше пурата от разстояние. 3-тия акт на MGSV може и да не беше доизмислен, ама си остава една от най-великите стелт игри. Дори и понякога да е прекалено откачена за нашите западни разбирания.

Ако говорим за най-добрите японски дизайнери на игри, за мен са си Коджима и Suda51. Изтеглих си първия No More Heroes на PS3-ката и се размазах от кеф.

Mitko6000
Цитиране
19 септември 2025
Duplicate.
The_Doctor46
Цитиране
19 септември 2025
Аз ще се повторя,но съм от хората,които грам не му харесват нещата.Има супер оригинални идеи,спор няма,но накрая винаги по някаква причина умирам от скука.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
19 септември 2025
На мен също някой игрички са ми голям мерак от ерата на ps3-ките и нямат порт

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
19 септември 2025
Всъщност от тия май само Infamous e ps3... anyway и другите бих.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
19 септември 2025
Shadow of the Colossus си има супер римейк.
<
1
...
454
...
495
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.