Кометираш без да ме познаваш. Разбирам желанието ти да се заяждаш с някой, явно това ти е единствената радост в живота. 100 мисии са нищо, ако 80% от тях са гръмни един или събери 10 части от роботи, които се появяват през 2 мин на картата или по 20-30 на точка.
Нелепо е и твърдението ти за 4-те героя, варияцията на билдове не означава преиграване, при положение, че веднъж си я минал и знаеш какво те очаква, в момента в който си направиш билда преиграването ти приключва, не добавя никаква допълнителна стойност на играта. Идеята на различните класове е за кооперативна игра, ако това толкова ти харесва, започвай някое ММО - там бол класове, билдове, варианти, можеш да си преиграваш до безкрай.
Не съм съгласен за класа, аз винаги съм играл с един клас в кооп-а, а съм си въртял всяка игра и с 4-те класа, което ти дава абсолютно различно усещане при всяко преиграване- различни умения, различно дърво и т.н.
И двете Линукс версията(за Стийм дек-а) и Уиндоус версията за РС-то. Гледах, че Eden-a e доста добър за Zelda-та, но честно казано съм доволен и от тестването на други игри(Fire Emblem, Astral Chain)
той дефакто е ъпдейтната версия на Yuzu(който нинтендо го "натиснаха"). Ryujinx имаше много потенциал, ама след като Нинтендо му таковаха таковата, не е ъпдейтван от години, затова и там ти трябва по-здрави машина, че да върви без забележки. С Eden-a даже на Дек-а си се играе съвсем прилично. Иначе всичко с малко сърчване из нета става. Можеш за настройките да погледнеш това видео https://youtu.be/5SDldsHSucE?si=2X9yvbFzyHyaonIY някъде на седмата минута показва стъпка по стъпка, както и опция с готов мод пак(аз съм си го сетвал ръчно). Мисля само 60фпс пач съм качил, ама не съм вкъщи та сега не мога на сто процента да ти кажа. Видеото е за Стийм дек, но реално ако пропуснеш частта с инсталирането( на Уиндоус си се инсталира като всяка друга програма), можеш да го ползваш като гайд(аз него съм ползвал). Не помня ром-а откъде го свалях, има много сайтове с опции, почти съм сигурен, че беше от тук https://eggnsemulator.com/download-the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom-nsp-xci-rom-uid31/ ама не съм 100% сигурен. Като пуснеш играта първия път ще имаш малко стътъринг от време на време(примерно като влезеш в нова зона), докато си направи шейдърите, но един път направи ли ги нямаш проблеми никакви. Мен за вече поне 30 часа игра не ми е крашвало нито веднъж. Играя си го с по-добър перформънс отколкото на суича(където ми падаше до 23-24 кадъра) и имам опция за модове, които още не съм пипал.
Ако нещо не ти се получи или имаш засечки пиши на Стийм(SVHP - friend code-a ми е 90959613) или дай някакви координати където ти е удобно. Обикновено вечер съм онлайн.
Cemu е Wii U емулатор, не суич емулатор. Breath of the Wild излезе и с версия за Wii U, Tears-a няма такава.