Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
453
...
495
>
LethianDream
Цитиране
16 септември 2025
100 мисии за теб и мен са много, ама за безработници като лог-а сигурно е малко
The_Doctor46
Цитиране
16 септември 2025
Хаха,той се заблудил човека явно,защото преди десетия час,наистина малко странични мисии дава.После вече ако си разкриваш картата,изскачат доста.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
16 септември 2025
Бордърлендс като поредица винаги е имала много дълги и напоителни кампании, това не е COD-а с 5 часа кампания. Да не говорим, че има 4 различни герои с различни умения във всяка част, което води до минимум 100 часа чиста игра (без да минаваш много странични мисии). Така че оплаквания точно по тази част звучат меко казано нелепо.
bonchef
Цитиране
17 септември 2025
Почнах този преработен или каквото е там MGS. Доколкото разбирам това е първата игра. Оказа се , че при настройките пита коя от игрите харесвате , като са изброени по ред. От това извадих извод, че съм играл само последните три. Тук обаче занимавката е доста повече в сравнение с това което аз съм играл или поне така ми се струва в началото. На предпоследна трудност се оказа, че като ме прострелят ми взимат много малко кръв, а аз очаквах от два изстрела да съм мъртъв. За сметка на това ме чуват и виждат много бързо. Бързо викат подкрепления и се събират където съм аз , а не се щурат безразборно по картата. Някак не ми харесва управлението на героя леко изкуствено , но не е болка за умиране. Доста разнообразни алтернативи за преодоляване на дадена ситуация. СТАЛКЕР-а най вероятно ще го купя за компютър а не за PS-5.
Rostik79
Цитиране
17 септември 2025
Delta е римейк на Metal Gear Solid 3: Snake Eater, не на първата игра. В списъка ми е за игране някой ден.
logout
Цитиране
17 септември 2025
LethianDream написа
100 мисии за теб и мен са много, ама за безработници като лог-а сигурно е малко

Кометираш без да ме познаваш. Разбирам желанието ти да се заяждаш с някой, явно това ти е единствената радост в живота. 100 мисии са нищо, ако 80% от тях са гръмни един или събери 10 части от роботи, които се появяват през 2 мин на картата или по 20-30 на точка.
Нелепо е и твърдението ти за 4-те героя, варияцията на билдове не означава преиграване, при положение, че веднъж си я минал и знаеш какво те очаква, в момента в който си направиш билда преиграването ти приключва, не добавя никаква допълнителна стойност на играта. Идеята на различните класове е за кооперативна игра, ако това толкова ти харесва, започвай някое ММО - там бол класове, билдове, варианти, можеш да си преиграваш до безкрай.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
LethianDream
Цитиране
17 септември 2025
Е, ти много докачлив излезе, като момиче Релакс, ебавам те, беше шега това за безработния.

Не съм съгласен за класа, аз винаги съм играл с един клас в кооп-а, а съм си въртял всяка игра и с 4-те класа, което ти дава абсолютно различно усещане при всяко преиграване- различни умения, различно дърво и т.н.

The_Doctor46
Цитиране
17 септември 2025
Logout,колега,Летиан се майтапеше.Как не го научихте за толкова години в сайта,не знам.Аз имам навъртяни до тук 14 часа с точно десет минати странични мисии и 4 главни,около 16 контракта,но правя,и абсолютно всичко друго,което намеря.Има си съдържание играта.Със сигурност е едно 50+ часа.Някои странични мисии са супер,други не толкова,но дори и на кратките мисии се губят едно 5+ минути.Аз много се забавлявам с местата дето дрончето хаква,а ти трябва да го отбраняваш докато стане 100%.Здрави мелета стават,а също и в зоните дето идват на вълни.Там още повече.Аз играя на най-високата трудност и си има предизвикателство тук там.Само дето босовете пак са бултеспондж,ама не е толкова болка за умиране.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
17 септември 2025
Почнах Zelda: Tears of Kingdom и доста по-готино и подобрено се усеща от Breath of the Wild, та направих 3-4 часа. Любо има я и нея на емулатор за pc-то.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
nightwarrior
Цитиране
18 септември 2025
Има го и на Eden емулатора върви доста добре с Loosless Scaling app-a(ползвам го за фрейма ген на емулатори) си върви идеално на 60 фпс. Единствено имам някакъв проблем с draw distance, като гледам направо е много малък(може би като на обикновения суич), като завъртя камерата на 45 градуса в периферията се вижда надалеч. Има някакъв мод за това, ама не съм го пробвал как фиксва.
dzhiny
Цитиране
18 септември 2025
Ти от къде гледа кой емулатор и как се прави сетъпа, може ли линк? Защото аз я карам с някъв "Ryujinx" и долу на него пише 20fps и въобще не го качва повече от тва. Освен тва ме изхвърли 1-2 пъти, а съм в началото и сигурно ще се случва и за напред. И също да дадеш идея от къде свали самата игра, предполагам не си я плащал? Ако може да пратиш нещо изпитано, от което си доволен. Сега се сетих, че май имам включен V-Sync, който май ограничава FPS-a... довечера ще разгледам пак.
lyubohar
Цитиране
18 септември 2025
Няма ли го за cemu като първата? Там беше чук тя...
dzhiny
Цитиране
18 септември 2025
Не срещнах за CEMU... Има Yazu, Ryujinx и още някви други чикий. Иначе и аз помня, че първата вървеше добре на тва CEMU... Те ми изглеждат като цяло еднакви с еднакви принципи, не знам по какво се различават, ама не ме и интересува особено.
nightwarrior
Цитиране
18 септември 2025
За емулатор ползвам този:
https://eden-emu.dev/download

И двете Линукс версията(за Стийм дек-а) и Уиндоус версията за РС-то. Гледах, че Eden-a e доста добър за Zelda-та, но честно казано съм доволен и от тестването на други игри(Fire Emblem, Astral Chain)
той дефакто е ъпдейтната версия на Yuzu(който нинтендо го "натиснаха"). Ryujinx имаше много потенциал, ама след като Нинтендо му таковаха таковата, не е ъпдейтван от години, затова и там ти трябва по-здрави машина, че да върви без забележки. С Eden-a даже на Дек-а си се играе съвсем прилично. Иначе всичко с малко сърчване из нета става. Можеш за настройките да погледнеш това видео https://youtu.be/5SDldsHSucE?si=2X9yvbFzyHyaonIY някъде на седмата минута показва стъпка по стъпка, както и опция с готов мод пак(аз съм си го сетвал ръчно). Мисля само 60фпс пач съм качил, ама не съм вкъщи та сега не мога на сто процента да ти кажа. Видеото е за Стийм дек, но реално ако пропуснеш частта с инсталирането( на Уиндоус си се инсталира като всяка друга програма), можеш да го ползваш като гайд(аз него съм ползвал). Не помня ром-а откъде го свалях, има много сайтове с опции, почти съм сигурен, че беше от тук https://eggnsemulator.com/download-the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom-nsp-xci-rom-uid31/ ама не съм 100% сигурен. Като пуснеш играта първия път ще имаш малко стътъринг от време на време(примерно като влезеш в нова зона), докато си направи шейдърите, но един път направи ли ги нямаш проблеми никакви. Мен за вече поне 30 часа игра не ми е крашвало нито веднъж. Играя си го с по-добър перформънс отколкото на суича(където ми падаше до 23-24 кадъра) и имам опция за модове, които още не съм пипал.

Ако нещо не ти се получи или имаш засечки пиши на Стийм(SVHP - friend code-a ми е 90959613) или дай някакви координати където ти е удобно. Обикновено вечер съм онлайн.

nightwarrior
Цитиране
18 септември 2025
lyubohar написа
Няма ли го за cemu като първата? Там беше чук тя...

Cemu е Wii U емулатор, не суич емулатор. Breath of the Wild излезе и с версия за Wii U, Tears-a няма такава.

<
1
...
453
...
495
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.