Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
23 септември 2025
Сестрата е много важен човек, питай Неймар как винаги се "контузва" преди рождения й ден
The_Doctor46
Цитиране
23 септември 2025
Хах,да,другата класика е,когато се контузва покрай карнавала. Майтапа настрана,аз със сестра ми много се разбирам.Никога не сме се карали за нещо.Дори,когато бяхме деца,а разликата ни е само две години.Даже в училище,когато правех някакви тъпотии,тя ме е прикривала пред родителските тела.Идва да се видим на две седмици веднъж,та не върви да седна да пердаша на компа.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
23 септември 2025
Тя ли е по-голяма? За да те прикрива пред вашите, звучи ми като да е кака
И аз имам сестра, но тя е много по-малка от мен, десет години разлика имаме
The_Doctor46
Цитиране
23 септември 2025
Да,тя е по-голямата.Даже съм я пращал като настойник,когато бях 12 клас,а тя студентка,но не мина номера тогава.Класната държеше да ме насоли пред родител.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
23 септември 2025
Аз с моя брат имам 17 години разлика (по-малък от мен), така че добре си ти Letiane ;d
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Mitko6000
Цитиране
23 септември 2025
При мен обратно. Същата разлика като при dzhiny, но сестра ми е по-голяма от мен с толкова.
The_Doctor46
Цитиране
23 септември 2025
В началото на октомври имам рожден ден,та днес ме изненадаха с кодче за делукс изданието на Silent Hill f,малко ранен подарък.Реших да инсталирам, да видя как е играта за малко,нали имам още сума часове в Borderlands 4,а взех,че откарах 3 часа.Адски много ми хареса още в началото.Атмосферата,звуците,геймплей механиките,новите неща,абе всичко.Трябваше да пусна пъзелите на последна трудност,а аз реших на предпоследна да са.Да си блъскам главата по сума врме,щото обичам пъзели,но разбрах,че има голям replay value,та може на второ изиграване.Типичния за сериите психологически хорър.Дизайна на гадовете е като от старите игри,но има нови.Ако и натам ми хареса толкова,със сигурност ще ми е в топовете тази година.Само един минус за сега.Няма(а най-вероятно няма и да има) огнестрелни оръжия.Това е разбираемо предвид героинята и контекста,но аз обичм да пуцам по зверовете. Забравих да спомена,че върви супер също така.Само дето пак са вкарали глупавото дизайнерско решение да локнат фреймрейта по време на кът сцените на 30.
Mitko6000
Цитиране
23 септември 2025
Сърбят ме ръцете за Silent Hill f, но съм пред заплата и спестявам за MGS Delta. Засега, ще се задоволя с walkthrough.
Rostik79
Цитиране
24 септември 2025
Малко не ми вдъхваше доверие героинята с ученическа униформа и миловидно личице първоначално. Много експлоатиран образ е напоследък и вече го асоциирам с някоя азиатска поп-група или поредната мобилна игра с такава мацка, която се чекне и възклицава - навсякъде такива рекламки ми излизат.
Вярно, че и в третата игра беше ученичка героинята, но тя беше някаква депресирана американка - точно в тона на играта.
The_Doctor46
Цитиране
24 септември 2025
Не си мисли,че това е някакво аниме.Героинята си е добре и тя не е много жизнена.Баща й я тормозел,а сестра й я спасявала и тн.Играта си е психария като всички Silent Hill игри.Това,че е ученичка не е болка за умиране.
Mitko6000
Цитиране
24 септември 2025
То точно сетинга и героинята мисля, че допринасят за атмосферата. Silent Hill винаги си е било японска психария и извращения. Точно тази ми напомня на Fatal Frame малко, което е комплимент.
Rostik79
Цитиране
25 септември 2025
Тя, че е японска, ясно, но никога не е била с японци или в Япония. В което няма нищо лошо, де. На мен ми напомня атмосферата малко на един филм, ако го знаете - Uzumaki от 2000г. Там също бяха ученици героите в малко японско градче и се случваха разни психарии. Има и анимация в HBO.
bonchef
Цитиране
25 септември 2025
Мда да не досаждам обаче този МГС Делта е супер. Ако някой го е пропуснал да навакса. Не че другите са лоши но този е резачка. Нямам чак нужното търпение да направя всичко , като по учебник и някъде играя с рогата напред. Оказа се лоша тактика. Също така чак към края на играта разбрах, че не съм направил настройките за тъмнина правилно, но следвах указанията на играта. Всъщност винаги съм мечтал за старите игри в които при нощно време или в разни тъмни помещения без ПНВ нищо не се виждаше и ставаше голям купон. Тук може да се затъмни толкова и поне останалата част ще си доиграя с правилната тъмнина.
Rostik79
Цитиране
27 септември 2025
Превютата за Ghost of Yotei засега са преобладаващо позитивни. Аз кой знае защо все си мислех, че ще е с характера на stand alone DLC или нещо такова, а тя е пълноценна игра, даже казват с по-голям свят и съдържание от Цушимата. Притеснява ме баналната история за отмъщение - толкова ли не можаха нещо по-смислено да измислят?
Май ще я вземам.
Mitko6000
Цитиране
28 септември 2025
Изглежда добре Yotei, засега. Те Sucker Punch си ги бива в продълженията. Най-често запазват основната формула, но надграждат доста над нея. Както Sly Copper 1 и 2, Infamous 1 и 2 и сега тук.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.