В началото на октомври имам рожден ден,та днес ме изненадаха с кодче за делукс изданието на Silent Hill f,малко ранен подарък.Реших да инсталирам, да видя как е играта за малко,нали имам още сума часове в Borderlands 4,а взех,че откарах 3 часа.Адски много ми хареса още в началото.Атмосферата,звуците,геймплей механиките,новите неща,абе всичко.Трябваше да пусна пъзелите на последна трудност,а аз реших на предпоследна да са.Да си блъскам главата по сума врме,щото обичам пъзели,но разбрах,че има голям replay value,та може на второ изиграване.Типичния за сериите психологически хорър.Дизайна на гадовете е като от старите игри,но има нови.Ако и натам ми хареса толкова,със сигурност ще ми е в топовете тази година.Само един минус за сега.Няма(а най-вероятно няма и да има) огнестрелни оръжия.Това е разбираемо предвид героинята и контекста,но аз обичм да пуцам по зверовете.

Забравих да спомена,че върви супер също така.Само дето пак са вкарали глупавото дизайнерско решение да локнат фреймрейта по време на кът сцените на 30.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way