Тъкмо едно ревю слушах вчера - пича каза нещо подобно - като му се отключил NG+ се отказал да я върти отново, като си помислил, че пак ще минава битките, които към края на играта вече ти стават тегави и досадни. Но така или иначе ми е в списъка. Индиана Джоунс също.
Поръчах аз Ghost of Yotei - надявам се да не разочарова. Те я прехвалват сега с предварителните копия, но не знам да има случай в историята да не са хвалили стриймъри и списания като им дадат 1 седмица по-рано копието, така че не го приемам за чиста монета. Все пак смел ход от страна на Сони/Съкър Пънч да свалят ембаргото. Геймърските канали и медии са наводнени с ревюта в момента и има доста видео от заглавието.
Не знам дали сте го хванали това от новините, но Съкър Пънч попаднаха яко в капана на днешното коварно (и малоумно) време:
Като застреляха онзи американски политик преди няколко дена, другар на Тръмп, някакъв програмист от Съкър Пънч се изцепил нещо по въпроса из медиите. Веднага тръмпистите скочиха и призоваха за канселиране и бойкот на играта. После Съкър Пънч уволниха служителя, в резултат на което лефтистите скочиха и призоваха за канселиране и бойкот на играта.
Джини,за мен казаня е една от най-добрите игри тази година,ама на летиан никога няма да му допадне,въперки че корейците са сложили да си избираш трудност.Това си е соулс-подобна игра,а за Летиан естествено това е дъно.