Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
466
...
495
>
lyubohar
Цитиране
22 октомври 2025
Аз виждам две отделни статии с две отделни оценки - 8 и 5, защото явно кампанията е много по-слаба, а мултито е добро. Ти ако искаш можеш и средно 2 да натаманиш от двете, че да ти пасне на наратива колко е зле IGN, но за мен това е доста добър начин да се разделят нещата за хора, които се интересуват само от кампанията (като мен), и останалите.
Rostik79
Цитиране
22 октомври 2025
Тъкмо инсталирах вчера Battlefield V, че скоро ще излиза от каталога на безплатните в PSN - да изиграя кампанията, не за мултито. То поначало кампаниите в тези поредици са някаква придавка колкото да не е без хич, не случайно са по 5-6 часа - на едно сядане го изграваш, а някои издания даже изобщо нямат сингъл кампании. Oт носталгия ми се иска малко да пострелям във ВСВ обаче.
И аз не виждам смисъл да се слага обща оценка на БФ игра - сингълът си е едно, мултито - друго.
LethianDream
Цитиране
22 октомври 2025
Е, аз играя и двата компонента, все едно да дам оценка на Фифа-та само за Ultimate Team (мултиплейър), най-логично е да си усредня оценката. То и във Фифа-та тоя режим си е цяла друга СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА игра, но не се дава оценка само на него...
Не разбирам защо това математическо действие предизвиква такова негодувание у IT специалист като Любо
A IGN са си отдавнашно дъно, не че примерно Геймспот са цъфнали и вързали. Казвал съм го и преди- око да види, контролер да цъкне, доверие никому, дори и на спецовете в тоя форум
lyubohar
Цитиране
22 октомври 2025
Повечето медии правят отделни ревюта на Call of Duty и Battlefield (и подобни игри) тогава, когато същите имат и кампания. Ти като играеш и двете, ще видиш и двете оценки и ще знаеш, че едното е 8, другото е 5.

Понеже тези две неща се играят абсолютно независимо едно от друго (и често от различни хора), средната оценка не носи абсолютно никаква информация - ако мултито е лайно, а кампанията е шедьовър, това значи ли, че кампанията автоматично става по-добра, а мултито - по-гадно? И за който иска да я изиграе, това с какво ще му помогне да добие представа за качеството? Давам веднага пример с Black ops 6. И за не-IT специалист в това, което казваш, няма грам логика За IT специалист е колосална глупост

LethianDream
Цитиране
23 октомври 2025
Аз ти казвам как е от моята гледна точка, не купувам игра, за да я играя само мулти или само сингъл, при положение, че има и двете налични. Така че тези разделени оценки са глупост, поне за мен.

Излязоха Хелоуинските игри в Премиум Плюса, дръпнах V Rising да я пробвам, и без това съм на вампирска тематика покрай Bloodlines 2.

Oще се чудя за Сайлънт Хил 2 (има я добавена в Плюса) след вашите коментари, много съм на кантар за нея, не толкова заради страшните неща, повече ме притесняват пъзелите дали няма да са много трудни...

The_Doctor46
Цитиране
23 октомври 2025
За мен пъзелите не бяха трудни,но всеки сам си преценява.Не са супер,мега лесни,но не са и баш трудни.Примерно сега в новата Silent Hill f, имаше мнооого по-тегави пъзели.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
23 октомври 2025
Интересно как ще ти помогне средна оценка на игра от 5, при която мултито е 1, а сингъла 10. Забавно ще е като стигнеш до мултито и си дал парите, много полезни ще са ти тези 5/10...

Иначе за SL2R пъзелите са ми по-скоро лесни на normal. Така че не се притеснявай. По-скоро други проблеми има играта (за мен), но аз вече споменах час от тях, свързани с това, че лесно излизаш от immersion-а, заради скриптирани и недомислени неща (попаднах и на нови).

Освен това цялата игра въртиш отново и отново една и съща концепция (която знаем и от Resident Evil, но там е по-добре изпълнена) и трябва да знаеш, че е едно и също от началото до края. Според мен играта е прекалено дълга и някои от нивата - прекалено разтеглени. Затова си обичам метроидваниите, защото подобна концепция там е направена така, че да не ти доскучава и да нямаш усещането, че повтаряш едни и същи стъпки за 8-ми път.

The_Doctor46
Цитиране
23 октомври 2025
Аз съм съгласен също с Любо.Играл съм игри със страхотен мултиплейър и скапанана сингъл кампания,а и обратното.Ако дадеш на сингъл-а 5 да речем и 9 на мултито,това е обща оценка 7,но не ти дава реална представа нито какво представлява сингъла,нито мултиплейъра.Трябват си отделни оценки за двата режима.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
23 октомври 2025
В момента играя Dispatch и Darkenstein 3D и Jurassic World Evolution 3. И ще пробвам Painkillera.

https://store.steampowered.com/app/2592160/Dispatch/ (много ме радва, адски много се смея засега)

https://store.steampowered.com/app/2195910/Darkenstein_3D/ (Безплатна е)

https://store.steampowered.com/app/2958130/Jurassic_World_Evolution_3/

https://store.steampowered.com/app/2300120/Painkiller/

dzhiny
Цитиране
23 октомври 2025
LethianDream написа
дръпнах V Rising да я пробвам, и без това съм на вампирска тематика покрай Bloodlines 2

Аз 1 седмица цъкам отново V Rising с един авер и вече съм на акт 3. Летиане, интересно ми е до къде ще я добуташ, че там грайнда за прогреса е много изискуем.

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
23 октомври 2025
Charcharo написа
В момента играя Dispatch и Darkenstein 3D и Jurassic World Evolution 3. И ще пробвам Painkillera.

https://store.steampowered.com/app/2958130/Jurassic_World_Evolution_3/

Чар, тези Джурасик Парк Еволюции какво са? Динозавърски тайкуун? Никога не съм играл..

Rostik79
Цитиране
23 октомври 2025
Брат ми е фен на тези Джурасици още отпреди 20-тина години си спомням, че ги цъкаше. Наскоро като му бях на гости пак цъкаше някаква версия и доста я хвалеше.
Тайкуни са, да - строш парк и всякакви помощни сгради и инфраструктура, лекуваш, чифтосваш ги, всеки вид си има специфични нужди, понякога бягат, наемаш специалисти, треньори, лекари, междувременно менажираш финансовата част и т.н...
Charcharo
Цитиране
23 октомври 2025
LethianDream написа
Чар, тези Джурасик Парк Еволюции какво са? Динозавърски тайкуун? Никога не съм играл..

Да

LethianDream
Цитиране
24 октомври 2025
Продължавам с Bloodlines 2... играта е невероятно силна, хора! Буквално ме размазва от удоволствие, вчера почнах в 21 часа, викам си един час макс и после ще си гледам мачовете от Лига Европа..какви мачове..какви пет лева.. откарах си стабилно до 1 часа през нощта. Сутринта станах един час преди работа, за да си доиграя мисията Изключителна зарибявка. Движението из града е супер, битките са тактически, основно с използване на стелт и вампирски умения, защото съперниците са много и различни, не става да им се нацепиш като Рамбо. Уменията са изключително инспирирани, някои направо директно откраднати от Dishonored. Слайд-а ти е едно към едно с Dishonored и често се хлъзгам из града, само за да се кефя на анимацията при плъзгането. Персонажите, с които общуваш са СУПЕР ИНТЕРЕСНИ! Набелязах си за романс Patience (тя ти казва - "брат, изобщо не се ебавай с името ми, няма да си първия"), която е някаква ненормална арт кучка, която си прави инсталация от разни боклуци като чинийки и чашки, за да увековечи човешката тленност (те остават, докато хората ги ядат червеите). Другата яка кучка е една черна мацка, която е шефка на сигурността на един архвампир..
Един от ключовите вампири, който бачка в заложна къща (!), явно е правен от българин и те посреща с лафчета като "Здравей" и "Ебаси"
Игра на годината дотук!
bonchef
Цитиране
24 октомври 2025
MindsEye някой игра ли това нещо? И кво викаш втората част на Bloodlines резачка? Ми бях само я отбелязал но може би ще я пробвам.
<
1
...
466
...
495
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.