Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
22 октомври 2025
Аз виждам две отделни статии с две отделни оценки - 8 и 5, защото явно кампанията е много по-слаба, а мултито е добро. Ти ако искаш можеш и средно 2 да натаманиш от двете, че да ти пасне на наратива колко е зле IGN, но за мен това е доста добър начин да се разделят нещата за хора, които се интересуват само от кампанията (като мен), и останалите.
Rostik79
Цитиране
22 октомври 2025
Тъкмо инсталирах вчера Battlefield V, че скоро ще излиза от каталога на безплатните в PSN - да изиграя кампанията, не за мултито. То поначало кампаниите в тези поредици са някаква придавка колкото да не е без хич, не случайно са по 5-6 часа - на едно сядане го изграваш, а някои издания даже изобщо нямат сингъл кампании. Oт носталгия ми се иска малко да пострелям във ВСВ обаче.
И аз не виждам смисъл да се слага обща оценка на БФ игра - сингълът си е едно, мултито - друго.
LethianDream
Цитиране
22 октомври 2025
Е, аз играя и двата компонента, все едно да дам оценка на Фифа-та само за Ultimate Team (мултиплейър), най-логично е да си усредня оценката. То и във Фифа-та тоя режим си е цяла друга СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА игра, но не се дава оценка само на него...
Не разбирам защо това математическо действие предизвиква такова негодувание у IT специалист като Любо
A IGN са си отдавнашно дъно, не че примерно Геймспот са цъфнали и вързали. Казвал съм го и преди- око да види, контролер да цъкне, доверие никому, дори и на спецовете в тоя форум
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.