Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
465
...
495
>
The_Doctor46
Цитиране
17 октомври 2025
Абе не са баш пети,поне сега,но са в топ 10.Колкото до парите,имат по 120-150 милиона за избори,но нямат никога за пенсии.Бяхме колко,7 пъти на избори за 3 години.Колко пари са т'ва?Милиардче.Как за избори все има?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
17 октомври 2025
Шести са по номинално БВП. Това не е на глава от населението, но все пак са преди държави като Холандия, Швеция и Португалия.

Иначе за изборите от нас си зависи, прекалено разнородни ги избираме. Без избори по-зле, нали и така бяхме 🙂

Edit: странно, сега намирам други данни, нещо друго съм гледал явно

The_Doctor46
Цитиране
17 октомври 2025
Може преди време да са били и тогава да си гледал.Като стана дума,аз чух,че Португалия били много зле икономически.Имам приятел в UK и той разправяше,че масово мигрират и те на острова,щото били зле.Испания тоже,та мисълта ми е,че е нормално да са пред тях.Виж,пред Холандия и Швеция си е впечатляващо.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
17 октомври 2025
То има много икономически показатели, някои са леко абстрактни. Най-добър ориентир е покупателна способност и средна заплата - колко литра бензин, примерно можеш да купиш с една средна заплата и подобни.
Според интернета, за Полша е 1384 литра А95, за Нидерландия е 1478 литра, което наистина не е зле. За България е около 800 литра
lyubohar
Цитиране
17 октомври 2025
Ама тука колко моеш да източиш нелегално от цистерната на половин цена? Тия будали не са сънувале!
The_Doctor46
Цитиране
21 октомври 2025
Поиграх малко Ninja Gaiden 4 и играта си е все така страхотна.Запазили са повечето от старите неща и са добавили някои нови.Който е бил фен на старите,ще хареса и тази.Е,още съм съвсем в началото,но от това,което видях си е в духа на предишните.За,който търси бърз,предизвикателен комбат с умения и комбота,да се хвърля.На предпоследна трудност(последната се оключва после изглежда) е трудничка.

П.С. японците са болни на тема големи цомби.Вяка една девойка в игра правена в Япония сигурно е с големи "пъпеши".

Rostik79
Цитиране
22 октомври 2025
Това е една от поредиците, заедно с Файнъл Фентъзи, Персона или Якудза сериите, за които малко знам и почти не съм се докосвал, а са с някакъв фен-култ. Сложих я в wishlist, някой ден може би ще ѝ дойде момента
Бойната механика е малко като Devil May Cry или може би по-скоро обратното, защото Нинджата е по-стар франчайз.

Щом на Доктора обаче е "трудничка", значи поне на една степен по-ниско трябва да пусна

Прави ми впечатление, че играта е публикувана от Xbox Game Studios, но излиза за всички платформи, при това едновременно. Даже временна ексклузивност няма. Още един показател, че ексклузивността като фактор е на изживяване.

LethianDream
Цитиране
22 октомври 2025
Вчера започнах Vampire Masquarade: Bloodlines 2 и.. играта е страхотна! Директно ми става претендент за игра на годината- атмосферата е топ, основните куестове са супер, света и героите са чудесно направени и имерсията е дълбока. Не съм усетил вчера след работа как са минали 4 часа. Като малък минус отчитам някои траверсали, които ме изнервиха незнайно защо (едно изкачване по един асаньор), както и малкия брой засега куестове и места по картата с интеракция. Личи си, че бюджета е рязан и не са имали много пари, в някои кът сцени геройчето гледа в една точка като олигофрен, но цялостно играта дотук е невероятно яка!
Разбира се, играта е супер, ако харесвате диалози и четене (тук те са повече от половината време- аз лично чакам тях с най-голямо нетърпение), ако не- това не е вашата игра. Битките са забавни, но тъй като си вампир, са много по-ограничени от обикновените екшън-адвенчъри - разчиташ САМО на вампирски умения, няма примерно да хванеш бухалка и да ги пребиеш подобаващо или да ги стреляш с пистолет. Но виж, теб си те бият и стрелят
The_Doctor46
Цитиране
22 октомври 2025
Рос,тази поредица с това е известнта,че е трудна,но аз лесна игра на Team Ninja не знам.Може да си избираш трудност естествено,не знам как е на по-лесните.Може да е прилично там.Този път обаче само концепцията е тяхна,а разработката е на
Platinum games.Не знам защо са си дали отрочето на друго студио,но те напоследък доста игри са захванали,та сигурно нямат време.Иначе да,малко като DMC е концепцията,но по-трудна.Трябва да трепеш орди нинджи,босчета и тн.

Вампирите и аз мислех да ги пробвам,но нещо много ниско ги оценяват.

LethianDream
Цитиране
22 октомври 2025
Докторе, няма да ти харесат вампирите, акцентът е върху историята и сетинга там, а не върху битките и геймплея. Относно оценките, аз официално вече ги гледам само да се смея, последното безумие беше 5/10 за Батълфилд 6 в IGN
The_Doctor46
Цитиране
22 октомври 2025
Кой е казал,че не харесвам игри с акцент на историята?Играя всякакви,че дори и turn-based играх тази година.
LethianDream
Цитиране
22 октомври 2025
Не мисля, че е твоето нещо на базата на това, което съм чел от теб тук, може и да бъркам.

Както Елдън Ринг и Секиро за мен са неиграеми лайна и си го казвам, няма нищо срамно

The_Doctor46
Цитиране
22 октомври 2025
Е,аз съм казвал много пъти,че има някои жанрове,които не играя,но съм играл от всеки поне по две игри.Друг въпрос е колко съм завършвал.От години не играя обаче MMO-та,походови стратегии и turn-based,но в топа ми са сигурно повече игри с акцент на сторито.Разбира се има и приличен геймплей.Примери много-Mass Effect трилогията, Cyberpunk,The Witcher и тн.Все акцентират на историята.
lyubohar
Цитиране
22 октомври 2025
LethianDream написа
Докторе, няма да ти харесат вампирите, акцентът е върху историята и сетинга там, а не върху битките и геймплея. Относно оценките, аз официално вече ги гледам само да се смея, последното безумие беше 5/10 за Батълфилд 6 в IGN

5/10 е на кампанията само, 8/10 им е рейтингът.
LethianDream
Цитиране
22 октомври 2025
Осмицата е за мултито, средна оценка от двата компонента 6.5, която в тоя сайт е равно на дъното

Щом на Фифа и CoD се дава минимум седмица всяка година..

<
1
...
465
...
495
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.