Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
472
...
497
>
BloodDagger
Цитиране
11 ноември 2025
То якото на Cyberpunk е, че има за всеки по нещо - от customization на героя до сексуални опции. Искаш да си жена с голям обрязан пенис, която спи с мъже - имаш го; поле за извращения бол. Иначе съм превъртал играта и с мъжко и с женско V и някак си актрисата зад женското се справя по-добре с озвучаването, съответно това накланя везните при мен.
LethianDream
Цитиране
11 ноември 2025
Изключителна е! Не просто накланя везните, буквално ги обръща надолу с главата! Разликата е от небето до земята!

След като открих женското V, няма сила на света, която да ме върне да играя с младежа.

Всяка реплика тя я изрича с чувство, не като оня глупак да рецитира като ученик в Натфиз.

E, не мога да наеба Панам с женско V, а и в последните си изигравания винаги тотално прецаквам Джудката за пари и тя ми се сърди и ме трие като телефонен номер, ама това са бели кахъри...

Charcharo
Цитиране
13 ноември 2025
Завърших Dispatch

Зарадва ме играта доста. Препоръчвам!

LethianDream
Цитиране
14 ноември 2025
Страхотна е Dispatch. И аз я врътнах с голям кеф. Даже се чудя уикенда дали да не направя втори рън с други решения, че в първия рън Инвизигал ми го сложи квадратен и стана шефка на Red Ring, демек лошите
Сега четох, че главният сценарист съжалява, че е премахнал секс сцените от играта. Щеше да е яко да има разпорване на русата мацка-супергерой
Rostik79
Цитиране
14 ноември 2025
Стартирах аз Kingdom Come Deliverance II. Зарибяващо начало. Леко се смутих първоначално от тези екселски чаршафи със статистики и инвентари, но мисля, че ще свикна. Първата не съм я играл, но съм гледал и чел доста за играта, знам за какво става горе-долу. Гледах recap на предната да разбера повече героят ни какъв е и за какво се бори. Усеща се ДНК-то на Скайрим, но с по-дълбоки и сложни механики. Боят с меч, точно както чета според мненията дори и на фенове, е тромав и досаден. Надявам се да му свикна и на него.
LethianDream
Цитиране
14 ноември 2025
На мен единицата ми отлежава вече години и все не мога да стигна до нея. Може да я пробвам уикенда. Абсурд е при мен да почвам втора част, преди да съм изиграл първата, никакви рекапове не могат да ме спасят
Rostik79
Цитиране
14 ноември 2025
Гласях се на първата, но на ПС5 така и не е пачната и върви на славните 30 кадъра, което ме отказва. Иначе ми стои в уишлиста от няколко години и редовно се появява на по 10-тина лева.

Странно - сега погледнах и първата част изобщо не я виждам в ПС-магазина

Mitko6000
Цитиране
14 ноември 2025
Единицата я имам в Стийм, даже ми е инсталирана от поне година. Цъкал съм я няколко часа и ми хареса. Но е доста тежка и ангажираща. Кефи ме, но трябва наистина да й се отдам, че да се накефя.

Иначе я има първата в PS Store. Даже, често я пускат на промоция. Наскоро пак беше.

LethianDream
Цитиране
14 ноември 2025
Има ли някакви интересни и кардинални избори в тази игра, смисъл определящи за героя- например да ставаш зъл? Или си караш по линията на герой срещу лошите барони и властимащи? Които са ти трън в очите, след като убиват доведената ти дъщеря, която си разпорил от секс (примерно)?
lyubohar
Цитиране
14 ноември 2025
Що да е доведената дъщеря, това е Средновековие все пак
LethianDream
Цитиране
14 ноември 2025
Викаш класическата приказка за Магарешката кожа не е случайна, в която кралят иска да се ожени за дъщеря си?

По темата, приключих The Outer Worlds 2, колкото и да ми е противоречива, със сигурност ще влезе в топ 3 игрите ми в края на годината, въпроса е само на кое място, вероятно няма да е на първото Но щом съм я превъртял, значи ми е държала интереса по един или друг начин, което малко игри успяват да постигнат.
Валъри е най-страхотния компаньон евър, буквално съм се смял с глас на лафовете й Разбира се, ВИНАГИ я взимам в партито, няма как без нея- първо, че е ключов хийлър и второ...гаврата е пълна.. включително се ебава и с тебе, и то на няколко ключови места в играта Сега се чудя какво да започна, може би втори рън на Диспач с други решения Или ще се върна да правя нов рън на Клерчето.. То това ще са трите игри в топа ми тази година, това е ясно и нарисувано.

Колеги, какво се случва с Call of Duty 7, буквално феновете я унищожават от критики, цитирам "най-слабата част за всички времена на COD". Всичко било направено с AI, а кампанията я направили някакъв безумен ко-оп шит

Rostik79
Цитиране
18 ноември 2025
Мъча се вече няколко дена на Kingdom Come Deliverance 2 и още се мотая като муха без глава в стартовата зона. Докато се сетя, че сейф системата работи различно от повечето игри с отворен свят, се наложи да преигравам по час-два геймплей. После почнах да търся билки, че да си правя отвари за сейф
Също малко неортодоксално - повечето странични мисии, които се отключват сега почти няма как да ги направиш. Играта така е проектирана, че уж можеш да правиш разни неща, но нямаш пари, носиш някакви дрипи, показателите ти са някакви мизерни и нищо не ти се получава. Щеш, не щеш, трябва малко да понапреднеш в основната мисия и да натрупаш малко опит и ресурси, иначе си пълен нещастник.
bonchef
Цитиране
18 ноември 2025
Въобще не бях чувал за The Outer Worlds 2 и погледах в интеренет. Това което видях ми хареса и в момента играя първата част. Все още не съм купил втората част но най вероятно ще го направя. В началото нещо мра като муха. Докато гръмнат в мен и съм аут. В началото един спътник. Той обаче за момента е като камикадзе, докато гръмна веднъж и той ги взима на абордаж. Единствената полза за сега е това , че привлича огъня върху себе си и ми оставя малко повече време да избия гадинките. Ще се опитам да им развивам уменията. Мой тип игра, не е досадното преиграване на едно също упражнение а ла соулс изпитание. Пускам те на носната кърпичка ти се оправяй както знаеш и както можеш. Играя на предпоследна трудност. Най високата много предизвикателно нещо. Досега спътника го убиваха поне 5 пъти и се реанимира. На най високата още след първия път и е мъртъв завинаги. Мисля си че за да ги опазиш живи няма как да стане на първо изиграване или трябва си някой мнооо як.
LethianDream
Цитиране
18 ноември 2025
И двете игри са много добри, с времето ще свикнеш, аз на първо изиграване винаги играя на нормална трудност и след това започвам да вдигам сложността. Много хубаво я сравни със соулс лайната, там няма журнал да си гледаш куестове, пускат те по пързалката, ти се оправяй както можеш. Радвам се, че ти допада, интересното е, че можеш да развиваш дадени умения и те тотално да наклонят везните в среща с бос.

Във втората част има още повече интересни неща, които се случват- примерно разстрелваш случаен човек от дадена фракция в някоя от мисиите и веднага спътникът ти реагира, ако е от същата фракция и те предупреждава, че при още едно такова убийство си тръгва. Но аз бях с пърк Сериен убиец и ми е ключово да трепя хора, взимам им сърцата и ми се вдигат точките живот.. Така че си тръгна спътничето и ме остави на ВАЛЕРИЯ, най-сладурския робот

Отделно, има страхотни смехории, имаш така наречените трейт-ове, които избираш в началото -примерно Глупак, Късметлия.. И имаш даден терминал, ако си Късметлия- натискаш случайно клавиши и се надяваш да мине кода Има си много варианти за преиграване. Отделно постоянно ти се появяват така наречените Flaws/Недостатъци- които тотално променят цялата ти игра. Примерно аз си избрах Easily Distracted , както съм и в живота, и не мога да вдигна умение на макс, всички умения си ги вдигам поравно (ставаш така наречения Jack of all trades)..

nightwarrior
Цитиране
18 ноември 2025
Rostik, технически има начин да заобиколиш шнапсовете за сейването, примерно ако предстои битка, която се съмняваш, че няма да оцелееш, ползвай save on exit. После си влез и играй, ако се гътнеш, то ти е сейвнало. Ако си хванал цаката на битките, тарашенето на бандитите ти генерира доста пари като им продадеш екипировката, а може да попаднеш и на някоя дреха да ти вдигне каризмата. Не забравяй да се миеш, пълна баня е най-добре, ама ако нямаш достъп или пари, обикновено във всяко селце има къде да измиеш лицето, доста помага.

Можеш и да се отдадеш на престъпления, ама там има и повече рискове. В началото не бързай, карай спокойно и според мен най-важното, свикни с битките(на контролер според мен са по-поносими), при първа възможност се трйнни при циганите(би трябвало да те заведе като част от куест).

<
1
...
472
...
497
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.