След като открих женското V, няма сила на света, която да ме върне да играя с младежа.
Всяка реплика тя я изрича с чувство, не като оня глупак да рецитира като ученик в Натфиз.
E, не мога да наеба Панам с женско V, а и в последните си изигравания винаги тотално прецаквам Джудката за пари и тя ми се сърди и ме трие като телефонен номер, ама това са бели кахъри...
Зарадва ме играта доста. Препоръчвам!
Странно - сега погледнах и първата част изобщо не я виждам в ПС-магазина ![]()
Иначе я има първата в PS Store. Даже, често я пускат на промоция. Наскоро пак беше.
По темата, приключих The Outer Worlds 2, колкото и да ми е противоречива, със сигурност ще влезе в топ 3 игрите ми в края на годината, въпроса е само на кое място, вероятно няма да е на първото
Но щом съм я превъртял, значи ми е държала интереса по един или друг начин, което малко игри успяват да постигнат.
Валъри е най-страхотния компаньон евър, буквално съм се смял с глас на лафовете й
Разбира се, ВИНАГИ я взимам в партито, няма как без нея- първо, че е ключов хийлър и второ...гаврата е пълна.. включително се ебава и с тебе, и то на няколко ключови места в играта
Сега се чудя какво да започна, може би втори рън на Диспач с други решения
Или ще се върна да правя нов рън на Клерчето.. То това ще са трите игри в топа ми тази година, това е ясно и нарисувано.
Колеги, какво се случва с Call of Duty 7, буквално феновете я унищожават от критики, цитирам "най-слабата част за всички времена на COD". Всичко било направено с AI, а кампанията я направили някакъв безумен ко-оп шит
Във втората част има още повече интересни неща, които се случват- примерно разстрелваш случаен човек от дадена фракция в някоя от мисиите и веднага спътникът ти реагира, ако е от същата фракция и те предупреждава, че при още едно такова убийство си тръгва. Но аз бях с пърк Сериен убиец и ми е ключово да трепя хора, взимам им сърцата и ми се вдигат точките живот.. Така че си тръгна спътничето и ме остави на ВАЛЕРИЯ, най-сладурския робот
Отделно, има страхотни смехории, имаш така наречените трейт-ове, които избираш в началото -примерно Глупак, Късметлия.. И имаш даден терминал, ако си Късметлия- натискаш случайно клавиши и се надяваш да мине кода
Има си много варианти за преиграване. Отделно постоянно ти се появяват така наречените Flaws/Недостатъци- които тотално променят цялата ти игра. Примерно аз си избрах Easily Distracted , както съм и в живота, и не мога да вдигна умение на макс, всички умения си ги вдигам поравно (ставаш така наречения Jack of all trades)..
Можеш и да се отдадеш на престъпления, ама там има и повече рискове. В началото не бързай, карай спокойно и според мен най-важното, свикни с битките(на контролер според мен са по-поносими), при първа възможност се трйнни при циганите(би трябвало да те заведе като част от куест).