Засега яко наблягам на Agility и Luck - максимално демидж преди да им е дошъл реда. Дефанзивно и аз не играя, не се сещам за походова игра, в която дефанзивната игра да е viable
Чудя се защо вдигането на директните щети има толкова малък ефект и засега почти не ги пипам. Но аз съм минал 10-на процента де, не съм напреднал много, че се заиграх пак и на Anno 1800 и суичвам между двете.
Добавям и Disciples 2 в списъка с игра, които имат сходен вайб с Експедицията.
Аз последните дни си бях вкъщи заради слаба настинка и поцъках на воля:
Far Cry 6 DLC Lost Between Worlds: не лоша добавка към играта с готини нива и механики.
Освен това поцъках и малко от кампанията на основната игра, т.е. разни активности след финала, та играта отновно ми се видя красива и с отлична интеграция с ДуалСенс-а - страхотно е да усещаш спусъка как се съпротивлява първо и после щраква със задоволяващ звук и изстрелваш ракетата към танка или като опъваш лъка
Дори има и някаква физика в играта, което все по-рядко срещам. Разни столчета, кофи, топки могат да се бутат насам-натам. Бих се зарадвал на нов Far Cry.
Приключих Silnet Hill 2 - брутална игра, особено като гледаш после и някой друг клип с анализи на разните детайли и скрити внушения.
Изиграх Call of Duty Advanced Warfare - съвсем прилична кампания.
Сега се метнах и на Call of Duty Infinte Warfare. Също много приятна сай-фай историйка. Чета, че тази игра е била общо взето хейтната от CoD обществото, защото сай-файът им идвал твърде много по някаква причина и съответно мултито не им влиза на феновете. За мен обаче е страхотна кампанията с много яки скриптирани bad-ass моменти, сякаш режисирани от Майкъл Бей, хаха.
Прави ми впечатление, че графично тази игра от 2016-та изглежда прекрасно. Вярно, че почти през цялото време си в някакви коридорчета и помещения, което предполагам разтоварва системни ресурси, но примерно лицеви анимации са направо фотореалистични. Бих казал на нивото или дори по-добри, отколкото в TLOU или РДР2, примерно, което не знаех, че може да го има.
Та вече спокойно мога да кажа, че игра отпреди 10 години графично изглежда съвсем адекватно, което никога досега в гейминга не се е случвало. ... Освен може би с изключение на Crysis.
След като приключа, ще се върна към Индиана Джоунс. Също уникално добра игра, която поиграх малко и оставих, защото се зарибих по MGS. ![]()
Отделно с това, май ще си взема и Silent Hill f. Засърбяха ме ръцете отново, за извратен японски хорър. ![]()
Зависи дали ти ебеш, или теб те ебат
Същото като в живота е. Примерно Панам като я приклещваш и я нацепваш в танка с мъжкото V си е хубаво, иначе като черния полицай ти разкъсва женското V, не е чак толкова приятно, но за един револвер награда героинята трябва да го "поеме"
Романсите си станаха ключови за жанра, особено след излизането на Киберпънка, която промени много неща в това отношение. То си има и солидна доза мемета по темата- примерно, че Сара в Старфилд ти казва, че иска да бъдете приятели, докато ако беше героиня в Пънка, щеше да й бъде обърнат хастара
Както и великото оръжие като бонус, с който one-shot-ваш нататък хората - "вибраторът Джон Фалустиф"
П.С. Аз също не съм фен на лесбо сцени.Традиционно,мъж-жена.