Днес приключих с Shinobi: Art of Vengeance,която се явява рестарт на сериите,но вече е метрoидвания.Много разпускаща за жанра т.е. лесничка,но пък на мен много ми хареса.Не е класическа метрoидвания обаче.Разделена е на области.Картите не са свързани една с друга и секратите по картата се намират доста лесно,но комбата е супер здрав.Комбо базиран е,което аз лично много одобрявам.Има активни и пасивни умения.Може да ползваш до 8 ,но 4 са ултимативни и трябва да генерираш рейдж,за да ги ползваш,което е в повечето случаи срещу босовете,защото рейджа се генерира по-трудно.Комботата се купуват от магазин,с валута,която печелиш като трепеш гадовете.Прогреса става по класическия си начин.Отключваш умения постепенно.Босовете бяха малко разочарование за мен,щото ги трепах много лесно,но пък е хубаво понякога да се чувстваш ОП.Има някои по-предизвикателни платформинг секции.

Иначе си взех Dead Space Remake на черния петък в Стийм,защото,когато излезе я играх с абонамент от ЕА и сега си я взех да я имам.Мисля от утре да ги подкарам DS1-2,че може и тройката.Dead Space 1 я имам вече три пъти купувана.Оригиналната,после в ЕА и сега римейка.Само една игра(по-скоро три игри) съм купувал повече.Mass Effect трилогията.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way