Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
11 декември 2025
The_Doctor46 написа
Не съм грам съгласен,Любо.В ER винаги,винаги става нещо,въпреки огромния свят.Буквално където ходиш,може да намериш,я пещера,я руини,я бос,я замък,село NPC с куест,луут,билки и тн.На всяка крачка има и гадове ако искаш да се биеш.Точно ER не е въобще като STALKER.

Не се изказах добре - в ER не ми харесва големия отворен свят, но по други причини, различни от Stalker 2. За мен dark souls винаги е бил dungeon crawler, а това се губи с отворения свят и лично на мен старите ми харесват повече като концепция.

Иначе за Stalker-а - ключово е да се оглеждаш за таблети и да ги отваряш, за да взимаш координатите на разни тайници.

tenga
Цитиране
11 декември 2025
Ще и дам още малко шанс на Stalker 2, независимо че ми е скучна, но и в същото време ако някой ми предложи бартер за Ghost of Yotei или KCD2 ще се замисля сериозно. Най-много в Stalker 2 ме дразни че като взема 2-3 оръжия да ги продам и се претоварва младежа и започва да се изморява супер бързо и не мога да бягам, а дистанциите са големи и ми става скучно да вървя 10 минути до точка Б без да се случва нищо.
lyubohar
Цитиране
11 декември 2025
Повечето оръжия не си струва да ги събираш, според мен...Обирай им мунициите само и това е. Няма да забогатееш от тях В KCD2 не е много по-различно откъм дистанции Имаш енергийни напитки навсякъде, ползвай ги Освен това не мъкни всичко с теб, аз нося по 3-4 от всеки вид храна, макс 10 аптечки и превръзки и няколко гранати. Всичко друго разтоварвам в stash-а.
tenga
Цитиране
11 декември 2025
Ясно, а какво казваш за таблетите? Аз като взема таблет от някой прочитам набързо какво са си говорили и след това го продавам, не е ли правилно?
lyubohar
Цитиране
11 декември 2025
Правилно е, важното е преди да го продадеш да го прочетеш, за да ти се ъпдейтне картата и/или журнала.
lyubohar
Цитиране
12 декември 2025
Също така има един мод за увеличаване на багажа + намаляване на цената на поправките + удължаване на деня, който аз ползвам. Можеш да си го настроиш с колко, но мисля че доста подобри нещата. Отделно има артифакти, които ти увеличават мястото в багажа.
tenga
Цитиране
12 декември 2025
Този мод предполагам е за PC? Аз я играя на Playstation 5, така че не мога да се въползвам, но видях че има доста артефакти. Другото което си мисля е, че може би играта трябва да се играе на средна или максимална трудност. Аз в момента съм на Rookie и ми е като разходка в парка. Имам сигурно 50 мед кита и 50 бандажа.
bonchef
Цитиране
12 декември 2025
Все още не мога да стигна до СТАЛКЕР. А се натрупаха поне 7-8 игри и още поне 3 съм набелязал за купуване. Нещо изоставам по "завоите". Взех Хитмен сбор от 1,2 и 3. Взех я заради 3-та но като почна диска някак започнах пак да преиграя от 1. Сега забелязах, че преди съм играл без много мисъл т.е. елиминирам мишените и точка. От друга страна стигнал съм до мишената обаче има друга странична мисия която ме отвежда далеч от мишената и в последствие пак да ме върне към целта за елимиране само , че по друг път. Някак усещам накъсване на играта само за ди ти предложат нещо допълнително. Това пък отключва допълнителен инвентар. Да преиграваш сигурно искат обаче аз изключително мразя да преигравам игри. Компютър купих за 3000+ само заради СТАЛКЕР, а сега съм много на кантара дали да не играя на ПС. Можеш ли да се прицелваш добре с джойстика? Не ми се седи на стола при положение , че мога да си лежа в леглото. Трябва измисля нещо. РС версията поддържа ли контролер? На времето си бях купил нещо безжично от Майкрософт.
tenga
Цитиране
12 декември 2025
Аз нямам проблем с прицелването с контролера на конзолата. Някой беше писал във формула че щяло да бъде кошмар да играеш Сталкер на конзола заради менюто, но аз нямам проблеми. Има Auto-aim, има и бързи контроли в интвентара L1,R1,R3,L3 и т.н. Играта е сходна като Resident Evil 4 за конзола, там беше същият инвентар. Единственото което на мен не ми харесва, както вече казах е това че ми е скучна, но това разбира се няма общо с конзолата. Мъча се да играя, но не се случва нищо различно в отвореният свят до момента. Любо беше писал че KCD2 също била с голям отворен свят и дълги дистанции, но там е възможно света да е по-богат. Например RDR2 също е с голям свят, но там никога не ми е ставало скучно докато вървя или яздя. Постоянно се случваше нещо, докато в Сталкер е пълна скръб.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.