Не се изказах добре - в ER не ми харесва големия отворен свят, но по други причини, различни от Stalker 2. За мен dark souls винаги е бил dungeon crawler, а това се губи с отворения свят и лично на мен старите ми харесват повече като концепция.
Иначе за Stalker-а - ключово е да се оглеждаш за таблети и да ги отваряш, за да взимаш координатите на разни тайници.
Да, това е акселерация на "гъбката" и е наистина тънък момент за настройване. Мръднеш 1 мм гъбката, мерникът се отмества на да кажем 1 метър в играта, мръднеш още 1 мм, обаче мерникът не се отмества на още 1 метър, а на 5 метра (примерно казвам). И аз съм забелязал, че в различните шутъри по различен начин е поведението. Във Far Cry 6 беше много добре изпълнено, не усещах, че е с контролер все едно. В други игри е по-тегаво. Това е една от мъките на конзолните пейзани ![]()
Докторе, хареса ми микро-ревюто ти за Прагмата. Тя си ми стои в списъка така или иначе. Вчера забелязах, че от announced, вече има дата 24.04.2026.
Впрочем, днес излезе Terminator 2D Dark Fate - нещо като трибют игра за феновете - с пиксел анимация и пресъздава почти 1:1 филма Терминатор 2. Любопитно ми е, но ... 54 лева и казват играта се минава за по-крато, отколкото е самият филм... Ще я изчакам за безплатна ![]()