Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
478
...
497
>
Mitko6000
Цитиране
12 декември 2025
След време даже не го усещам толкова. Ама никога не ми прави проблем.
tenga
Цитиране
15 декември 2025
По време на игра, джойстика трябва ти е подпрян на кайсиите и тогава ще се кефиш максимално когато вибрира
Майтапа настрана, но мен вибрациите от джойстика винаги са ме радвали, за разлика от звука който идва от джойстика. Това ми е било винаги най-досадното и е първото нещо което спирам когато започна нова игра.
LethianDream
Цитиране
15 декември 2025
То това е голямата магия на контролера, да вибрира. Велико е да получиш дузпа в последната минута и буквално да трепериш дали ще я вкараш или не Но логично е за PC "мастър расата" да им е тегаво и трудно...И ходи да я изключва вибрацията.. Аз се дразня, че нещо не ми вибрира новия контролер достатъчно, той ходи да го изключва.. Патетик
The_Doctor46
Цитиране
15 декември 2025
Нито ми е тегаво,нито трудно,а супер дразнещо.Ако исках да вибрирам,щях да си взема от тези машини,които ги рекламираха навремето за отслабване.Аз искам да играя игра,но следва да покаже,че хората сме различни и имаме различни вкусове.За мен вибриращ контролер е като да ми вибрират обувките като ходя да речем,или вилицата докато ям.Също толкова полезно,но вие му се радвате,така че явно има смисъл да го правят хората.За това си има настройки за такива като мен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
15 декември 2025
По темата, размазвам се с Fallout: New Vegas, поредното доказателство, че графиката по никакъв начин не ми влияе.

От друга страна, само за 15 години разликата в графиката е от земята до небето. Играта ми изглежда толкова дървена като графика, все едно е направена през 2000 година, а не през 2010

Иначе геймплейно играта е страхотна, все пак Обсидиан като са замесени, това е гарантирано.

lyubohar
Цитиране
15 декември 2025
Ще се сетиш....Това е още от времето, когато Обсидиан не бяха предъвкали тая дъвка 100 пъти Невероятно усещане имаше тази игра.
LethianDream
Цитиране
15 декември 2025
Не съм усетил как минава времето, много е яка, точно стигнах един град, който е тотално подпален от Римския легион и шефчето им вика - напълнихме площада с невинни хора преди малко и ги избихме за кеф! И аз, мега спокоен: те си заслужават съдбата! Изобщо легионът са моите хора, ще подам заявка да ме приемат Точно усещането е супер, то при тая дървена графика, ако няма имерсия и здрав геймплей, веднага бих я оставил..
Иначе за момента наблягам на експлозиви в началото, геройчето го създадох да е "добронамерено" и да бяга от конфликти (това беше идеята), но в началото на играта нямаш особено много варианти из селцата и малките градове преди Вегас и насилието извира отвсякъде. Имаше един шериф, който трябва да спасиш, само ми каза къде да ходя и си го взривих като стой та гледай Усещам в края на играта как ще съм завършен психопат-убиец
lyubohar
Цитиране
15 декември 2025
Интересно как ще се развият няколко главни мисии ако си приятел на легиона...Помня как навремето битките се водеха супер-модерни и ъпгрейднати спрямо Fallout 3 (който също е супер btw).
Rostik79
Цитиране
16 декември 2025
Любо, не знам на KCD2 докъде си, но аз стигнах до бахти тъпата мисия, която вече 20-тина пъти рестартирам, защото ме убиват. При това, не че е нещо изначално трудно, тип соулс или нещо такова, а просто самата игра има нещо много сбъркано по отношение на битките. Отделно и аз май не съм добре подготвен за тази част на играта, което си е мой пропуск. Буквално след 3-4 удара с меча стамината ми става на нула и почват да ме налагат юнашката, а и пренебрегнах някои съвети да си приготвя повече отвари за вдигане на показателите. Противниците пък съм сигурен, че нямат стамина, т.е. че им е безкрайна. В мелето на тази мисия за капак има един, който 1 от 3 пускания се бъгва и е безсмъртен и не си въобразявам - двамата сме с Ханс срещу един прост разбойник, не е някаква мобка или нещо. След като заподозрях, че не е чиста работата, смених тактиката - подмамвам го да ме атакува и само се защитавам с щита. През това време Ханс го мушка яката в гърба. И така примерно 2 минути и той не умира, ама има НПЦ-та на хълма, които те пълнят със стрели междувременно. А без да ги убиеш този, не можеш да продължиш. И пак рестарт
Да ме извиняват Warhorse, ама ако съм на ПЦ изобщо без грам угризение и свян, ще вкарам де що има модове за оправяне на такива тъпотии.
lyubohar
Цитиране
16 декември 2025
Аз вкарах вече маса модове и засега е добре. Не знам къде е тая част, аз още съм в първата зона. Не съм стигнал до сватбата още дори.
bonchef
Цитиране
16 декември 2025
Защо всичко интересно, като свят в 90 процента е меч и щит , чат пат лък. Мразя този тип битки.
Това не съм го играл де KCD2, подобно ми изглеждат Вещера и един доста стар Обливиън, който така и не можах да довърша. Фалаути-те мисля са нещо подобно но с огнестрелни оръжия, много близо до това което ми харесва. Ако се не лъжа в единия от тях имаше да си строиш нещо като база , а ла СИМС и това ми е загуба на време на мен. Какви са тези модове, читове ли са това олекотен вариант.
Rostik79
Цитиране
16 декември 2025
bonchef написа
Защо всичко интересно, като свят в 90 процента е меч и щит , чат пат лък.

Може би защото Dungeons and Dragons концепцията има огромно влияние и най-често се разглежда в парадигмата на фентъзи светове (както си е възникнало). Освен това фентъзи-жанра има много по-дълбоки и стари традиции от сай-фай/киберпънк естетиката - вземи всичкия световен фолклор, всякакви легенди и приказки, древногръцка/римска/нордическа/славянска митология - дълбоко обвързани културно и естетически с европейската цивилизация, а на изток също със стабилен "фентъзи" фолклор - и китайски, и японски, и корейски.

Не бих казал, че Фолаут е "същото, но с огнестрелни оръжия", защото просто не е същото. Както и Сайбърпънк 2077 не е същото.

LethianDream
Цитиране
16 декември 2025
Фентъзи-то е лайно, факт (поне в огромната си част)! Благодаря на Бончев, че започна темата.

И на мен ми се драйфа от светове като Уичър-а и Скайрим.

Единственото фентъзи, което не просто харесвам, а обожавам, е класическото фентъзи на Толкин. Съответно всички игри по него ми харесват, даже след много чудене ще скоча на грозния Ам-гъл, отдавна се точа на тази игра, въпреки всички негативни оценки

lyubohar
Цитиране
16 декември 2025
bonchef, KCD2 е средновековен симулатор, няма как да има светлинни мечове и автомати
BloodDagger
Цитиране
16 декември 2025
Аз разцъках безплатното DLC на Expedition 33, останах доволен. Като за без пари е супер.
<
1
...
478
...
497
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.