П.С. ако си онлайн играч също си заслужава.Не знам колко пари е за PS,но годишния абонамент за Нинтендо е някакви си 19-20 евра.
В друга новина - играч е направил над 10 000 парирания в ЕДНА битка с бос в Експедиция 33... Като ви казвам, че тая игра си е соулс лайно, добре, че историята и саундтрака я спасяват в моята класация.. Чакаме рънове с Луна и Маел първо ниво скоро
Скоро четох и защо Луна е най-якия персонаж в играта- всички други ползват оръжия за удар, само Луничката ги пори с хай-кикове
Суич бих ползвал единствено за да изиграя последната Зелда. Дори не знам какви други ексклузиви има, освен Марио, естествено, което не ме вълнува особено, но Сълзите на царството като съм гледал геймплей ми се струва интересна.
При въпросът дали си струва да си купиш конзола, за мен винаги най-адекватният фактор, е какво търсиш да играеш?
Нинтендо си имат един балон, който ги пази от конзолните войни, тъй като фокусът им е повече върху деца и семейства. Следователно и ключовите им поредици, Марио и Зелда, все още са им доходни.
Ако имаш интерес към нещо там, сигурно си струва. Ако не, не бих казал.
Switch 1 беше ключов виновник за развитието на портативния гейминг, но дори и там има и по-добри варианти като Steam Deck.