Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
05 януари 2026
Аз имах цял месец свободен и играх повече от предните 11 месеца сигурно.Платинирах Dead Space remake,което изисква три ръна.Първия път,когато я играх беше с абонамент,а сега си я взех.Невероятна игра.За мен е не просто най-добрата сървайвъл хорър игра,а една от най-добрите игри в гейминга изобщо.Също изиграх за пореден път и Dead Space 2.Третия рън на DS1 е на impossible,та ако умреш,започваш отначало.Забавни неща.Преиграх трите нови Tomb Raider-и, Vanquish,Streets of Rage 4,но най-много цъках(все още) Bayonetta 2.Първата навремето ме зариби,но втора и трета част не ги портнаха за PC.Сега откакто ми подариха Суич 2,мога да ги цъкам.Супер здрава екшън игрица.Забавен комбат,много неща за преиграване и откриване/събиране,а и някои неща са предизвикателни.На високите тридности е баш за мен.Като бонус е,че цъкаш и със секси badass мацка.Сега параелено играя и Astral Chain.Направо се разцепих от гейминг,а най-интересното е,че грам не ми омръзна.Само като си помсиля,че съм на работа от 12-ти ми става кофти,ама няма ничин. Рос,аз също вече понасям само определени хора.Приятели и някои роднини.Всички останали гледам да заобикалям долколкото е възможно.Покрай празниците се събирахме тук,там,ама ми беше досадно повечето време.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
06 януари 2026
Аз се чудя много за Суич 2, никога не съм имал Нинтендо и може би е крайно време да си взема Който има, да каже дали си струва или не..
lyubohar
Цитиране
06 януари 2026
Всичко ценно е емулирано, ако човек има читаво PC и при цените на игрите за Суич за мен не си струва...
The_Doctor46
Цитиране
06 януари 2026
На мен ми беше безплатна и аз си се радвам,но съм на мнението на Любо.Ако имаш вече PS5/PC,няма особен смисъл да я взимаш.Само една причина има,или две.Ако цъкаш докато пътуваш,когато си далеч от основното гейминг устройство.Тогава да,заслужава си.Другата причина е ако обичаш класиките на Нинтендо и не ти се занимава с емулатори.Колкото до цените,не смятам,че са по-различни от PS,но промоциите поне в сравнение с PC(не знам за как е за PS) са смешни.

П.С. ако си онлайн играч също си заслужава.Не знам колко пари е за PS,но годишния абонамент за Нинтендо е някакви си 19-20 евра.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
06 януари 2026
Не знам, сърбят ме ръцете да си го взема, а и няма никой на Еконта вече

В друга новина - играч е направил над 10 000 парирания в ЕДНА битка с бос в Експедиция 33... Като ви казвам, че тая игра си е соулс лайно, добре, че историята и саундтрака я спасяват в моята класация.. Чакаме рънове с Луна и Маел първо ниво скоро Скоро четох и защо Луна е най-якия персонаж в играта- всички други ползват оръжия за удар, само Луничката ги пори с хай-кикове

Rostik79
Цитиране
06 януари 2026
Попаднах и аз на тази новина - към 10 часа била битката или нещо такова, обаче не ми стана ясно защо. Героят не бил някакъв първо ниво, а уж нормално развит, но с неподходящ билд или нещо такова. Аз гледам клипчета на един ютубър - FatBrett, който прави дълбоки анализи на персонажи от разни игри - GoW, TLOU, Silent Hill, Final Fantasy, даже Elden Ring Сега гледам има и клипчета за Експедицията, които ще гледам след като изиграя играта.

Суич бих ползвал единствено за да изиграя последната Зелда. Дори не знам какви други ексклузиви има, освен Марио, естествено, което не ме вълнува особено, но Сълзите на царството като съм гледал геймплей ми се струва интересна.

Mitko6000
Цитиране
06 януари 2026
LethianDream написа
Аз се чудя много за Суич 2, никога не съм имал Нинтендо и може би е крайно време да си взема Който има, да каже дали си струва или не..

При въпросът дали си струва да си купиш конзола, за мен винаги най-адекватният фактор, е какво търсиш да играеш?

Нинтендо си имат един балон, който ги пази от конзолните войни, тъй като фокусът им е повече върху деца и семейства. Следователно и ключовите им поредици, Марио и Зелда, все още са им доходни.

Ако имаш интерес към нещо там, сигурно си струва. Ако не, не бих казал.

Switch 1 беше ключов виновник за развитието на портативния гейминг, но дори и там има и по-добри варианти като Steam Deck.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.