Взех и инсталирах новото DLC там, но още не съм го играл.
В този празничен сезон нямаше много банкети и гостита (и слава богу), та ми се събраха няколко чисти дни и общо взето се залепих за телевизора и правех по едни 10-часови маратони няколко дена подред. Толкова концентрирано не помня откога не съм геймил, ако изобщо. Основно дъних Kingdom Come Deliverance 2, но по едно време малко се пренаситих и си инсталнах пак да преигравам GoW Ragnarok и там 2-3 дена нон-стоп играх. Отвреме-навреме по някой епизод на Досиетата Х ![]()
Горното леко ме накара да се замисля, че ставам все по-антисоциален с годините и ми е все по-голяма мъка да излизам вечер и изобщо да общувам с хора, което май е нормално и все повече се чувствам напълно ОК само със себе си. Два от дните изобщо не си подадох носа навън даже - буквално. На третия отидох с нежелание до магазин, понеже ми свърши бирата.
За сравнение куестовете в Stalker 2 са много по-слаби. Сравнявам ги директно, защото ги играя едновременно на PC в момента. На Stalker-а също много му се радвам и играя с кеф, но заради други неща, не заради историята или куестовете.