Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
481
...
497
>
Straicar
Цитиране
24 декември 2025
Здравейте група...както написах по рано днес преди няколко дни взех PS5 след близо 8 години на PS4.и днес получих подарък Skull & Bones.Видях че може да се играе само онлайн и изисква PS Plus,на друго място прочетох че може да играеш и самостоятелно без нужда от абонамент а само постоянна връзка с Интернет.Някой от вас играл ли я е? Мнения ?
Mitko6000
Цитиране
25 декември 2025
Skull and Bones е изцяло онлайн игра. Трябва ти постоянна интернет връзка и на конзола, активен абонамент. Можеш и да играеш соло, ама пак е онлайн. Кампания няма.
vldir
Цитиране
27 декември 2025
Някой цъка ли Cronos: The New Dawn да сподели мнение, че обмислям да я купувам. Трудна била казват.
The_Doctor46
Цитиране
27 декември 2025
Cronos на мен доста ми хареса.Копирано е сляпо от Dead Space най-вече,но и от Resident Evil, и Silent Hill.Копирано,обаче направена компетенто.Атмосферата е чук,геймплея,че и историята.Не е на нивото на изброените игри,има си минуси,но според мен беше една от добрите игри за 2025.Колкото до трудността,аз не видях нищо трудно,но всеки си знае за себе си.Имай предвид,че е зле оптимизирана(поне беше) за PC.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
29 декември 2025
В момента се върнах да цъкам Hogwarts Legacy. Довечера обаче, ще ходя да гледам новия Аватар и има вероятност да се върна към Frontiers of Pandora след това.

Взех и инсталирах новото DLC там, но още не съм го играл.

The_Doctor46
Цитиране
29 декември 2025
Аз си взех Streets of Rage 4 за 2 кинта и не усетих как минаха 4 часа вчера.Сериозно,почувствах се пак като на 7 години,когато цъках първата част в една игралана зала.Този тип игри някак никога не омръзват.В най-новата част има сума режими.Бос ръш,Стори и аркадна.Аз естествено играя аркадната версия,да си е баш като на машините.Един жетон и толкова.Колкото стигнеш.Има опция за ретро изглед,демек малко пикселизирана,но на 4К доста дразни очите и си я играя с модерен изглед.Иначе преигравам и аз като Летиан Tomb Raider-ите,но вчера се отплеснах с тази игрица.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
02 януари 2026
Капком няма да пуска публично демо за Реквием, един пич в ЮТуб каза че играта щяла да е много дълга и можело да се играе и с Леон и с мадамата, ама Капком казаха че всичко което не идва от официалния им сайт е свободно съчинение и да не вярваме на никого за нищо.
The_Doctor46
Цитиране
02 януари 2026
Божо, официално потвърдиха,че 50% от кампанията ще е с Леон,а другите 50% с девойката.Никоя RE не е дълга с изключение на шестицата.Реквиема ще е около 16 часа,пак потвърдено от CAPCOM.Както всяка RЕ игра ще има голям replay value също така.
nightwarrior
Цитиране
03 януари 2026
То даже ако не се лъжа на Game Awards показаха Леон, не помня само синематик или и геймплей имаше, но със сигурност помня че го видях.
LethianDream
Цитиране
05 януари 2026
Почнах RE2 римейка (само той ми е наличен като фрий игра в ГеймПаса) и доста ми допада атмосферата, може и да ме зариби Зомбитата много лошо разкъсаха момичето с червената дрешкa
Rostik79
Цитиране
05 януари 2026
За много години, пичове, живи и здрави!

В този празничен сезон нямаше много банкети и гостита (и слава богу), та ми се събраха няколко чисти дни и общо взето се залепих за телевизора и правех по едни 10-часови маратони няколко дена подред. Толкова концентрирано не помня откога не съм геймил, ако изобщо. Основно дъних Kingdom Come Deliverance 2, но по едно време малко се пренаситих и си инсталнах пак да преигравам GoW Ragnarok и там 2-3 дена нон-стоп играх. Отвреме-навреме по някой епизод на Досиетата Х

Горното леко ме накара да се замисля, че ставам все по-антисоциален с годините и ми е все по-голяма мъка да излизам вечер и изобщо да общувам с хора, което май е нормално и все повече се чувствам напълно ОК само със себе си. Два от дните изобщо не си подадох носа навън даже - буквално. На третия отидох с нежелание до магазин, понеже ми свърши бирата.

LethianDream
Цитиране
05 януари 2026
Само два дни? Това са някакви rookie numbers.. Аз от десет дни почивка си подадох навън носа точно два пъти- единия да ида на Коледа семейно да гледаме някакво лего батман лайно с малкия племенник, а другия да си купя храна от магазина Иначе аз преигравам с огромен кеф за пореден път Киберпънка, това си е моята игра..Знам всяка реплика наизуст и въпреки това...има нещо велико и неописуемо в тази игра, не мога и аз да кажа какво е.. Уж не е някакъв велик сценарий... просто изпълнението на всички е изключително като гласова игра. За геймплея няма да коментирам- примерно винаги избягвах да влизам в престрелка при спасяването на Саул, защото знам, че е много трудна, особено на последната трудност, която играя.. Но този път си направих геройчето Нетрънър и до престрелка не се стигна, просто с нетрънър скил директно им обръщаш колите на капак При всяко преиграване ми се случва нещо различно, а уж знам всички неща в играта.. Даже много бих искал да отложат Уичъра 4 и първо да излезе втория Киберпънк... а дано, ама надали
Rostik79
Цитиране
05 януари 2026
Lethian - един въпрос за Цайбъра - нали на ПС5 цъкаш? Имаш ли визуален шум на определени повърхности и при определено осветление? Мниатюрни точици, които постоянно играят. Не говоря за film grain. Доколкото съм проверявал е някаква визуална настройка, която за конзолните пейзани е скрита, в ПЦ-версията вероятно я има. Появявало ми се е и в някоко други игри, но в Кибера е най-силно. Много е досадно и ми отвлича вниманието. Не знам обаче дали не е комбинация и от някоя настройка на телевизора.
LethianDream
Цитиране
05 януари 2026
Не, никога не съм имал визуален проблем с Кибера на PS5.. Аз за Коледа си пипнах настройките на телевизора на Динамични и много се промениха нещата към добро, особено като играя игри- много плътни цветове, наситени пейзажи, лицата на хората са буквално като истински. Следващата стъпка е нов ОЛЕД телевизор, който се канех да купувам преди Коледа, но се отказах заради огромните опашки пред Еконт. Но скоро ще си го взема, то се е видяло, едни хора събират за апартаменти, другите сме някакви балъци, на които парите ни отиват за това хоби Ма всеки сам си избира.. Ей сега на Коледа сестра ми се жалваше, че за две деца трябва да плаща 3000 лева за детска градина, това са буквално три минимални заплати.
Поне от тези разходи съм спасен засега...
lyubohar
Цитиране
05 януари 2026
Rostik79 написа
Основно дъних Kingdom Come Deliverance 2

И аз я бях оставил, за да завърша Expedition 33 по празниците, както и DLC-то на Indiana Jones. Тия дни се върнах към нея и много се кефя как се развиват куестовете. Колко много стъпки имат и всички са интересни, дори най-малките и банални задачи. Да, има много излишни реплики, които скипвам, но извън това играта има може би най-интересните куестове от много време, на нивото на Witcher 3 са ми (като изключим фентъзи елемента, доста си приличат).

За сравнение куестовете в Stalker 2 са много по-слаби. Сравнявам ги директно, защото ги играя едновременно на PC в момента. На Stalker-а също много му се радвам и играя с кеф, но заради други неща, не заради историята или куестовете.

<
1
...
481
...
497
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.