Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
15 януари 2026
Експедицията е велика като музика, история и персонажи, несравнима е с простото селско фентъзи. Единственото лайно в кацата с мед бяха соулс механиките на парирането, ще видиш като я започнеш какво имам предвид. Но с него уцелиха джакпота- соулсърите я играят само заради това, нормалните хора се кефят на света, историята и музиката, уин-уин ситуация за малкото студио
The_Doctor46
Цитиране
15 януари 2026
Пише,че за всичко в KCD2 ти трябват 140+ часа.Играта изглежда супер в повечето отношения,но мен дървения комбат тотално ме демотивира и едва ли някога пак ще я пробвам. Летиан,аз съм болен соулс играч,но това не значи,че историята, персонажите и тн. не са важни за мен.В другите жанрове историята ми е веднага след геймплея,а в някои жанрове даже по-важна.Просто в соулсите това не е фокус,а други неща.Виж,Лудничарая е друга работа.Той мрази история,диалози.Обича си само кютека.

П.С. Ростик,жена ти знае ли,че ходиш по леки жени,м?

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
15 януари 2026
140 часа е много оптимистично, аз мисля че към 200 ще ми отидат. Но аз правя всичко де.

@Lethian: пак не си разбрал - в KCD2 няма никакво фентъзи и има много сходни мисии/диалози/хумор с игри, които харесваш, като BG3. Даже все едно играя игра на Larian в истинско Средновековие.

За останалото не мога да агитирам никого, тъй като аз лично играя с модове, понеже част от механиките ме дразнят много. Но откъм история, персонажи и диалози, играта е на най-най-най-високо ниво.

Експедицията беше невероятна, но в категория RPG със сигурност трябваше KCD2 да спечели и с основание феновете и създателите не бяха доволни.

Rostik79
Цитиране
15 януари 2026
В интерес на истината след толкова часове в Царството, мога да кажа, че местата, където не можеш да избегнеш директни битки са учудващо малко. Може часове наред на играеш, включително и основни мисии, без изобщо да се налага да се биеш. Често с дипломация може, ако имаш висока каризма (за което трябва да си съобразил да си с чисти и спретнати дрехи, да си сложил парфюмче, да гаврътнеш някой елексир, който ти вдига речта). Ако трябва да елиминираш враг, много често играта позволява да изчакаш нощта, когато повечето спят и даваш full-assassins-creed режим и ги колиш докато спят.
Играта е по-близо до куест с диалогови опции, отколкото до екшън, тип Скайрим/Асасин.
The_Doctor46
Цитиране
15 януари 2026
lyubohar написа
Експедицията беше невероятна, но в категория RPG със сигурност трябваше KCD2 да спечели и с основание феновете и създателите не бяха доволни.
Предполагам,че я избраха и в RPG категорията,защото се води RPG и спечели GOTY.Щеше да е малко странно хем да е най-добрата игра за годината,която е и RPG,но да не е най-доброто RPG.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
15 януари 2026
Не знам, на мен не ми е хич странно, има много други аспекти в една игра освен жанра Както може и филм да спечели Оскар за най-добър филм, но не и едновременно за режисьор. Как е най-добър филм, пък друг филм е режисиран по-добре - ами може
LethianDream
Цитиране
15 януари 2026
Не ме вдъхновява никак от описанието ви, това е все едно да направя игра на база реалния си живот - ставаш, пиеш кафе, ходиш на работа и така. Звучи изключително скучно. Това направено в средновековен сетинг- много точки минус..А и щом битките са зле... пиши ме хейтър, дори без да съм я стартирал
lyubohar
Цитиране
15 януари 2026
Тази част наистина ми е скучна на мен и затова съм решил проблема с модове. Но пък останалото е много по-интересно от реалния ти живот
LethianDream
Цитиране
15 януари 2026
Съмнява ме много да ми хареса, щом не съм хайпнат да налея пари, а ще я чакам да влезе в събскрипшъните
Но като нищо ще съжалявам, както сега съжалявам за Star Wars Outlaws, че не съм я играл навремето
В други новини, най-слабата игра на годината излезе още на 10.01 - Code Violet
The_Doctor46
Цитиране
15 януари 2026
Аз наистина не знам защо се обръща внимание на този траш.Човек ще каже,че не са виждали жена в живота си,но и там куца яко.Графиката е като на игра от 2010 година,лицевите анимации потресаващи и в резултат на това,девойката не изглежда много добре.Иначе другите аспекти от играта са още по-зле.Естествено и оценките са съответстващи на качеството.Въпроса е защо всеки втори стриймър го играе т'ва и го храчи.
LethianDream
Цитиране
15 януари 2026
Излизаха ми новини по разработката и не изглеждаше толкова зле, голямата грешка е цената, не можеш да искаш 50 евра за такава игра...но никога не е късно да си вкараш автогол Жената като главен герой вече не е рядкост, а буквално задължителна, при наличието на такива силни женски персонажи- женското V, Алой, Кей и кой ли още не, няма как да разчиташ само на това като нямаш стабилен геймплей и интересни мисии..
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.