Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
495
...
505
>
lyubohar
Цитиране
23 февруари 2026
Играйте краля на метроидваниите, не се занимавайте с ментета Аз я инсталирах и на компютъра и сложих 1-2 мода и вече нещата кликнаха перфектно. Вече се усеща като оригиналния Hollow Knight. Иначе дифолтно ми идваше бая фрустрираща. И не ме плаши трудното - изиграх си едни 15 часа на PS и можех и да я завърша така, но мисля че малко са пресолили манджата и прекалено често се дразнех и не се забавлявах напълно. Иначе извън това е страхотна - почти всичко е подобрено, което за почти перфектна оригинална игра е голямо постижение.
dzhiny
Цитиране
23 февруари 2026
Аз така и не завърших първата. Супер е играта, невероятна е, но ми дойде дълга, a бях доста напред. Няма да ми се цъка от същото... Поради тая причина не играя и Хадес 2, някак ми идва enough Като гледам main story-то го дават 27 часа, но предвид тва някой босове колко ги мъчих в Hallow Knight. Все пак си е soulslike
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
27 февруари 2026
Най-сетне се усетих, че има демо на PRAGMATA и го изиграх. Сигурно е най-краткото демо
Като цяло ми хареса. Опасявам се, че за тези 20-тина минути се виждат голяма част от геймплей-механиките, но може и да греша. Иначе атмосфера си има. Визуално изглежда прилично, макар и да не е топ. Искаше ми се да е повече като Death Space и примерно само за определени врагове да се ползва мини-игра механиката, а не на всеки. Усещам, че след 1 час игра, ще ми писне да играя на minesweeper за всеки един противник.
dzhiny
Цитиране
27 февруари 2026
Докторе, ти изигра ли го Horizon-а докрай? Какво мислиш за нея?
The_Doctor46
Цитиране
27 февруари 2026
dzhiny написа
Докторе, ти изигра ли го Horizon-а до край? Какво мислиш за нея?
И двата ги изиграх,че даже първия го платинирах.Първата игра е супер.История,персонажи,свят.Втората е страхотна графично и е подобрена като комбат,но всичко останало е по-зле.

Аз сега поиграх 3 часа RE Requiem и играта обещава да е невероятна.Супер крийпи,невероятна графика,поне на PC.Историята е интересна.Иначе е типичната RE.Пъзели,бой.Героите се редуват.Първо Грейс,после Леон.Не е разделена на части.Преплитат се.Не усетих кога минаха 3 часа.На Божо няма да му хареса да играе с Грейс.Има бая промъкване с нея.С Леон обаче е як кютек,кървища,побоища.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
27 февруари 2026
И аз направих 2 часа, засега слаб 2 от мен за играта, пълен позор, прилича ми на шестицата по скоро, не знам дали ще я доиграя въобще. Леон е ебаси кавала с оная резачка, бойната ситема е ташак, а графиката на Кашон е тип 2008 година. Анимации, движения - до долу. Мен тия неща не ме бъркат ама това до тук не е никакъв Резидент, нищо общо. Натам не знам как ще е, още обикалям като ненормален из некакви стотици стаи и коридорчета. Немам нерви да игаря подобни буламачи, за зомбитата да ви не казвам - пълна трагедия. Все ме глождеше едно предчувстие, че младите педалчета друго освен ремастери не могат да правят и съмненията засега ми се оправдават. Та така, за сега чеп за зеле не става, по натам ще видим, рано е да се каже още, все пак само два часа съм играл.
The_Doctor46
Цитиране
27 февруари 2026
Божо,класически RE.Играл съм всяка една игра от поредицата още от 1996,когато излезе първата и винаги,абсолютно винаги следва една формула.Не знам какво си очаквал.Пъзели,комбат,промъкване понякога.Играта е супер,просто не е за теб очевидно.Не знам на XBOX как е,но на PC графиката е топ.Най-вероятно е тип Final Fantasy 7 Rebirth и други подобни,които на конзола изглежда зле.

Явно CAPCOM са намерили и външни спонсори.Има продуктово позициониране.Леон кара електрически Кайен,а двамата с Грейс носят часовници Hamilton.Може ако някой иска да си купи абсолютно същите модели на сайта на Hamilton.На Грейс е някъде 1400+ долара,а на Леон 2100+. Бах аз този агент с порше.Колко им плащат в тая агенция.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
27 февруари 2026
На Божо отдавна му повтаряме да зарязва гейминга, че явно вече се е изчерпал за него Или поне почивка. Играта има 9-ки навсякъде, то е ясно, че ще е топ. Аз съм се зарил с дълги игри обаче и скоро няма да стигна до нея.
Mitko6000
Цитиране
27 февруари 2026
Божо, не знам какво си играл, ама класическия RE винаги е бил това. Пъзели, пуцане на зомбита и обикаляне. Оригиналната 4-ка заложи повече на екшън.

Както всички са ти казвали, или трябва да зарежеш гейминга, или трябва за дълго да спреш да цъкаш, щом не ти носи удоволствие.

Но играта изглежда невероятно. Малко ме сърби, няма да лъжа, ама ще се въздържа засега.

vldir
Цитиране
27 февруари 2026
Добра е играта. Графиката е топ.
bojosan
Цитиране
28 февруари 2026
Mitko6000 написа
Както всички са ти казвали, или трябва да зарежеш гейминга, или трябва за дълго да спреш да цъкаш, щом не ти носи удоволствие.
Прав си, така и ще направя след Томб Райдера. Вече много повече ме кефи да изгледам некой филм отколкото са си хабя нервите с некакво малоумие. Един час се щурам по некакви коридорчета, вратички и не знам си кво още за да излеза от некакъв хотел спадна ми дедовия, като в замъка на Вилидж, никой ти не дава насока, само ти се казва че трябва да излезеш, ама докато излезеш ония дудуци са направили тоя хотел или замък ебати катакомбите, тук с такава карта, там с онакава, това е простотия, това и аз мога да го измисля и без да ми дават по 10 бона заплата, да взема от некъде си некое ключе с което да отключа дадена врата за да мина по натам до следващото ключе, а пътьом две три изкривени зомбита да ме възпрепятстват. Това и децата могат да го измислят. Тоя големия киликандзер в играта дето започва с него на няколко пъти ме загащва в някой ъгъл, или някои стол/маса/шкаф ми пречи да мина покрай него, и лошото е че с героя не мога нито да финтирам, нито да доджвам нито да се търкулвам в страни като Лара да кажем, а седя и оня ме изяжда, мога да да тичам напред като хахав. Хаха, дървения. Гледам в големите сайтове по 1000 кометара и всичките направо се празнят от кеф, насраха се да я хвалят, един негативен коментар няма, играта била символ на вечността, най доброто съзадавано до сега, нандминат шедьовър и т.н. Явно ги пишат некакви напушени пишлемета които още не са наясно кога им се пикае и кога им се ебе. За мен критерии за една игра че е добра е след като съм спрел да я играм и дойде другия ден нещо вътре в мен постоянно да ме натиска да я продължа, да ми идва от стомаха оная тръпка . А тук - нема. Събуждам се и първата ми мисъл е горчива и на разочарование. Некой каза че графиката била добра - телевизора ми е топ, не ми е от телевизора, я си пуснете например сега си играя A Plagque Tale втората да видите кво е графика, а и геймплей, на Резидента графиката е пълна скръб, а и движенията в сравнение. Днеска по некое време я продължавам , дано има развитие, ама щом още първите два часа требваше да гледам в Тубата от къде да мина заеби, не е работа.
dzhiny
Цитиране
28 февруари 2026
Те така се сипва, с големио черпак Доигра ми се A Plague Tale сега...
The_Doctor46
Цитиране
28 февруари 2026
Божо,никой не може да те накара да харесваш нещо.Като не ти харесва,не играй и толкова.Все пак това е хоби,трябва да те развлича.Ти като се нервираш,каква ти е ползата?Играта обективно е добра.Това е.Кокото до графиката,не е проблема в телевизора ти,а в платформата ,на която я играеш.Конзолите са с ограничен хардуеър и някои компании не могат да докарат игрите графично на виоко ниво.Има такива,които изглеждат добре,има и такива,които не изглеждат.Не може да сравняваш две игри на различни разработчици.Ако и двете бяха на един,е друго вече,но пак зависи един енджин ли ползват ,колко години имат разлика, и тн.Не знам как изглежда при теб,ама аз я играя на PC и ти казвам,графиката е страхотна.

П.С. Не може да сравняваш TR с RE също така.Това е сървайвъл хорър жанр.Аз не знам добра игра в жанра,в която може да тичаш,или доджваш като луд.Много различни жанрове са двете игри и ползват различни механики.

bojosan
Цитиране
28 февруари 2026
На комп графиката смазва тая на PS5 pro, а кво остава за обикновените конзоли. Там е тип 2008 година. И то не само графиката ами и движенията.https://www.facebook.com/therowdyop/posts/pfbid0VXbwZf2E2tfyQbTcJgkDVWkW7AA2cJFZRi9A9aaxGHqcrvS9i383D7PZNemfmavjl
Mitko6000
Цитиране
28 февруари 2026
Чак от 2008-ма, не е. Ама от клиповете които виждам, най-голямата разлика е в осветлението. И между другото, на базов PS5 също изглежда по-добре, отколкото на Pro, нищо че е по-малко кадри.

Колкото до качеството на играта, всеки си има мнение, ама изглежда малко си налагаш своето като фактологическо, а то не е. То си е твое и имаш право на него. Ама това не значи, че само ти си прав, другите са криви.

Както и преди съм давал пример, аз не харесвам GTA V и Witcher 3, но разбирам защо повечето ги харесват. Щом са се продали толкова, значи просто проблемът е в мен, но в това няма лошо. Има игри за всякакви хора.

Затова, не приемай всичко толкова навътре. Като не те кефи играта, вместо да се ядосваш, остави я. Хем не те кефи, хем продължаваш и й се ядосваш. Това малко с мазохизъм граничи.

<
1
...
495
...
505
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.