Аз сега поиграх 3 часа RE Requiem и играта обещава да е невероятна.Супер крийпи,невероятна графика,поне на PC.Историята е интересна.Иначе е типичната RE.Пъзели,бой.Героите се редуват.Първо Грейс,после Леон.Не е разделена на части.Преплитат се.Не усетих кога минаха 3 часа.На Божо няма да му хареса да играе с Грейс.Има бая промъкване с нея.С Леон обаче е як кютек,кървища,побоища. ![]()
Явно CAPCOM са намерили и външни спонсори.Има продуктово позициониране.Леон кара електрически Кайен,а двамата с Грейс носят часовници Hamilton.Може ако някой иска да си купи абсолютно същите модели на сайта на Hamilton.На Грейс е някъде 1400+ долара,а на Леон 2100+. Бах аз този агент с порше.Колко им плащат в тая агенция. ![]()
Както всички са ти казвали, или трябва да зарежеш гейминга, или трябва за дълго да спреш да цъкаш, щом не ти носи удоволствие. ![]()
Но играта изглежда невероятно. Малко ме сърби, няма да лъжа, ама ще се въздържа засега.
П.С. Не може да сравняваш TR с RE също така.Това е сървайвъл хорър жанр.Аз не знам добра игра в жанра,в която може да тичаш,или доджваш като луд.Много различни жанрове са двете игри и ползват различни механики.
Колкото до качеството на играта, всеки си има мнение, ама изглежда малко си налагаш своето като фактологическо, а то не е. То си е твое и имаш право на него.
Ама това не значи, че само ти си прав, другите са криви.
Както и преди съм давал пример, аз не харесвам GTA V и Witcher 3, но разбирам защо повечето ги харесват. Щом са се продали толкова, значи просто проблемът е в мен, но в това няма лошо. Има игри за всякакви хора.
Затова, не приемай всичко толкова навътре. Като не те кефи играта, вместо да се ядосваш, остави я. Хем не те кефи, хем продължаваш и й се ядосваш. Това малко с мазохизъм граничи. ![]()