Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
496
...
505
>
BossOfGermany
Цитиране
28 февруари 2026
Не знам кой тук трябвало да зарязва гейминга, ама до ден днешен няма по-яко чувство от това да цъкаш HL1 DM, намалиш звукът на 0 и се пукате без цел докато на фона кърти класически техно транс. Алкохола подпомага бая, но не е задължителен.

https://bestradio.fm/en/electro-music/530-classic-trance.html?__cf_chl_f_tk=Fj1HkIbZcmkGk07pqdf8bPSUnfCrCygJSLxqX040p8w-1772292036-1.0.1.1-ZWLfMtIWw.5724IxUBu66TDaE8NhK8tYVCstxpOXekY

Като че ли това е перфектното решение за такива като мен и Божо, хах.

The_Doctor46
Цитиране
28 февруари 2026
Шефе,ти недей да се обясняваш,а давай наградата от анкетата,на който я е спечелил.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
BossOfGermany
Цитиране
28 февруари 2026
The_Doctor46 написа
Шефе,ти недей да се обясняваш,а давай наградата от анкетата,на който я е спечелил.

Аз си помислих, че не са ме включили дори. Иначе с удоволствие.
BossOfGermany
Цитиране
28 февруари 2026
Публикувах данните си в поста за анкетата
igra4
Цитиране
28 февруари 2026
Прав е божо, всичките са еднакви. Ако искаш по екшън резидент тва е re revalations 2 единствената РЕ която врътнах, РЕ 5 също в кооп и помията РЕ 6 също в кооп като цяло и се смяхме колко е зле. Тия новите не са лоши игри аа не са мой тип.
vldir
Цитиране
28 февруари 2026
11:25 ми отне да я врътна. Уж обикалях всяко ъгълче и не бързах.
igra4
Цитиране
28 февруари 2026
За 11 часа игра 80 еврака, честито.
Mitko6000
Цитиране
28 февруари 2026
Всеки сам си преценява. Това колко е дълга една игра, не е прецедент за качество.
vldir
Цитиране
01 март 2026
По-добре 11 часа хубава и стегната кампания отколкото разни отворени пустини без грам човек или изрод за трепане.
The_Doctor46
Цитиране
01 март 2026
igra4 написа
За 11 часа игра 80 еврака, честито.
RE игрите са направени,за да ги играеш многократно.Имат голям replay value.Друг въпрос е,че има хора като Любо,които не повтарят.Всеки сам си преценява в крайна сметка.Няма RE игра,която да е 20 часа,с изключение на 6-цата,но тя си остава единствената слаба игра от поредицата.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
01 март 2026
The_Doctor46 написа
игрите са направени,за да ги играеш многократно.Имат голям replay value.Друг въпрос е,че има хора като Любо,които не повтарят.Всеки сам си преценява в крайна сметка.Няма RE игра,която да е 20 часа,с изключение на 6-цата,но тя си остава единствената слаба игра от поредицата.
Римейка на четворката 4 пъти го превъртам. На всички резиденти до сега без последния съм купил Голд едишъните които са излезли.
Rostik79
Цитиране
01 март 2026
Да, аз, дето не съм ултра фен на РЕ игрите, Селото я врътнах 3 пъти. Отключват се при всяко изиграване разни екстри и усещането е различно всеки път. Сега покрай хайпа на Реквиема реших пак да се пробвам на римейка на двойката и си заплюх да изиграя и римейка на четворката като сочена за една от най-добрите от поредицата.
LethianDream
Цитиране
02 март 2026
RE игрите не са моето нещо, но това не пречи на една приятелка да ме надъхва да почвам Реквием-а.

Сега се смях, някакъв пич е поискал рефънд на играта в Стийм с довода - "прекалено страшна е"

Почват и яките ебавки като мемета- Грейс ревяща от стелт, а Леон екшън-герой като в Умирай трудно

The_Doctor46
Цитиране
02 март 2026
Абе може доволно да си пуцаш и с Грейс.Не е като да се мишкариш само.А този,който рефънднал,защото била твърде страшна ,нещо не е у ред.RE никога не са били твърде страшни игри.
Rostik79
Цитиране
02 март 2026
The_Doctor46 написа
Абе може доволно да си пуцаш и с Грейс.Не е като да се мишкариш само.А този,който рефънднал,защото била твърде страшна ,нещо не е у ред.RE никога не са били твърде страшни игри.

Абе седмицата си беше страшничка да ти кажа
Тя и има друга концепция, де - почти е като рип-оф на Тексаското клане с моторна резачница + Хълмовете имат очи, които бяха психиращи филми (особено Хълмовете).

<
1
...
496
...
505
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.