Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
515
...
530
>
LethianDream
Цитиране
26 май 2026
Сигурно Любо не я усеща, щото има дете (и то не е момиче). Ако нямаш деца или имаш щерка, по-скоро ще я харесаш, поне такива са отзивите.
morgoth_srs
Цитиране
26 май 2026
Не е само това. Пренаситих се с open world игри, препълнени с безсмислено съдържание. Така че нещо по-линейно и целенасочено си е свеж дъх.
lyubohar
Цитиране
26 май 2026
Не мисля, че отношенията между двамата са кой знае колко задълбчоени. Тя му рисува рисунки и той я спасява чат-пат. Доста стерилни и двуизмерни образи, нищо интересно няма там. Кратос и сина му бяха къде-къде по-добре изградени.

Линейното и на мен ми харесва, но не е направено интересно - безкраен преход между еднакви стаи и коридори със скриптирани гадове, излизащи от земята и заключване на вратата докато ги биеш, и на всеки 5-10 такива - бос, който е горе-долу като предишния. Това е цялата игра буквално - 5 пъти (5 сектора) се повтаря това по абсолютно еднакъв начин.

dzhiny
Цитиране
26 май 2026
LethianDream написа
Супер гнусните и помиярски пъзели ме отказаха в първата Сенуа. Както и това дразнещо шепнене през цялото време, ясно ми е, че героинята е луда, но си ме изнервяше стабилно.

Какво им е "супер гнусното" на пъзелите в първата? За мен тва са едни от най-яките пъзели визуално и яко направени. Суперестествения елемент с викингската тематика и като цяло задачата в пъзелите бяха топ ! Шепненето си е част от атмосферата в тая психарска игра - то тва и е основата.

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
26 май 2026
Отвратни бяха, трябва да се качиш на майка си на путката, за да видиш руната, после под някакъв ъгъл да се наклониш да видиш още две такива руни, за да ти оформят визията и да се отключи руната. Точно мазна и противна гнус, която по никакъв начин не ти развива нито интелекта, нито въображението. Играл съм много игри с пъзели, колкото и да ги ненавиждам като цяло. Идеята в пъзелите е да бъдат като куиз - нито лесни, нито трудни и изнервящи. Много малко игри могат да се похвалят, че са постигнали оптималната трудност като пъзели.
dzhiny
Цитиране
26 май 2026
На мен точно тва ми хареса. Фентъзи елемента в пъзелите, елементи които ги има и във Властелина на пръстени и Хари потър и много, много други.
Грам не смятам, че при такава фентъзи игра и тематика, пъзелите трябва да са куиз, дори напротив. За тва си има The Talos Principle и други... но тва съм си аз.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
26 май 2026
Явно точно затова във втората част този тип пъзели едно, че са само на 3-4 места в цялата игра (за перспектива на руните да ги наместиш) и друго, че са сложени колкото да ги има, супер-лесни са - просто мръдваш на 5 крачки и готово. То и в първата игра бяха такива, не знам на Летиан защо така са му се сторили.

Обаче има разни други, които не са пъзели, а просто разни неща за намиране, и въпреки, че играта е супер-линейна, се оказа, че доста голяма част от тях съм пропуснал.

lyubohar
Цитиране
26 май 2026
Почнах Grime II. Супер е засега, ето така се прави продължение на много добра метроидвания.
Rostik79
Цитиране
27 май 2026
Гледам Starfield вече намалена на по-смислена цена от 40 евро и я вземам. Навит съм ѝ още от първите трейлъри отпреди 6-7 години. Наясно съм с всички критики и т.н.., но все си мисля, че ще изкарам приятни 100-тина часа в мотаене из системите, строене на кораби, плячкосване и развиване на героя. Тъкмо такова ми се играе след няколко по-кратки игри, които минах. Пък и доколкото чета, много от нещата са пооправени малко или много, вкарани са доста quality-of-life подобрения и по интерфейс, инвентар, превозни наземни средства, изчистени бъгове, оправена производителност, специален режим за ПС5 про. Общо взето, това е най-добрата версия на играта от излизането ѝ насам.
LethianDream
Цитиране
27 май 2026
Страхотна игра е, няма да съжаляваш грам. Особено мисиите в градовете, както и мисиите на различните фракции са супер интересни. Иначе главната история е лекичък мех, не е нещо изключително и невероятно, просто събираш части
The_Doctor46
Цитиране
27 май 2026
Смислена цена за Starfield е да ти платят на теб 40 евра+играта.Главната история била "лекичък мех".Главната история е абсоютен майтап.

Иначе играта може да ти допадне ако наистина ти се играе нещо такова.Има хора с над 1500 часа в нея и се кълнат,че им е любимата игра.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
27 май 2026
Аз днес си взех First Light. В момента се инсталира, но като гледам ревютата, е точно каквото се очакваше да е. И това е супер. Оценките са в 80-те.

EDIT: Поиграх към 2-3 часа и играта е чук, поне за мен. Като смесица между Uncharted и Hitman.

igra4
Цитиране
27 май 2026
Това че прилича, на хитмена ме спира, задължава ли ме да се промъквам като мишок, не е за мен.

Бичера догодина с трето длс.

Mitko6000
Цитиране
27 май 2026
igra4 написа
Това че прилича, на хитмена ме спира, задължава ли ме да се промъквам като мишок, не е за мен.

Прилича, ама не е баш. Не е само промъкване, но стелт и социални елементи са в основата. Ръкопашният бой е забавно направен. Но разбираемо, стелтът не е за всеки.

Rostik79
Цитиране
28 май 2026
След няколкото интро-часа на Starfield съм много доволен. Това, че е loading-simulator, дето всички се оплакваха вече явно е в миналото, поне за ПС5 - при влизане/излизане от кораба или сгради просто екранът потъмнява за 2-3 секунди, няма истински лоадинг екран. Такъв има само като кацам на планети.
Музиката е много яка - класически сай-фай тракове като от Стар Трек, Event Horizon и подобни (като казвам класически, имам предвид класическа, симфонична музика) и те потапя в света. Графиката е също много приятна, поне в затворени помещения нивото на детайл е супер - безброй дребни предмети, които можеш да вземаш. На открито е малко по-зле. Настроих си да изпитвам глад и жажда за по-голям имършън и вдигнах трудността малко. Има доста настройки в това отношение, но странно, че при начало на играта не те подканва да избираш трудности - просто си почва по дефолтните настройки.
Доста ентусиазиран съм за предстоящото приключение За този уикенд планът ми е разходка с колелото до платото (че и движение трябва все пак) и след това стабилен гейминг маратон.
<
1
...
515
...
530
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.