Графично играта е супер, но атмосферата ми е прекалено оптимистична. Някак си изоставена космическа станция трябва да е мрачна и гадна. И все едни и същи коридори. Химията между героите е доста слаба, сравнено с, примерно, Кратос и неговия син. Диалозите са скучни и детски, няма чувство за хумор. Та така, играта е "стабилна" както бихте казали вие, за мен е на ръба дали да се играе или в коша ![]()
Прагматата явно също е леш, щом Любо не я е издържал
Мислех да я купувам на пълна цена, но май по-добре, че съм изчакал..
Аз приключвам Star Wars Outlaws, феноменално силна игра, макар че в края се дразня на макс от една мисия, в която търчиш като разпран и се криеш като мишка едновременно (нямаш никакво оръжие) и робот те гони, мисля, че най-лошите ми спомени в Киберпънка са свързани точно с нещо подобно.
Чудя се какво да захвана след нея - вероятно Zero Parades или новата версия на Heroes- Olden Era..
Впрочем сега видях, че Outlaws е вече в абонамента на Сони, може да я дръпна малко да направя някоя друга недовършена мисия. Сещам се, че ми останаха доста. Особено една, за която трябваше да сменя отношението на една от фракциите на максимално добро, за което първо трябва няколко други мисии да направя или нещо подобно, обаче ми беше омръзнала вече към края. Сега покрай Летиан пак ми се доигра.
Друго на прицел ми е първата Kingdom Come, че сега е и на 6 евро, а ѝ пуснаха пач за ПС5 с надути текстури и т.н. Пише, че в обновената версия е все едно на макс настройки на ПЦ.