Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
535
...
545
>
dzhiny
Цитиране
13 август 2026
Ми то, ако през останалото време преди DLC-то е така натегнато, как да го докарам до DLC-то хаха
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
13 август 2026
Е аз играх на по-relaxed трудност и си беше чук

@Rostik79 Все пак играта е survival - вярно се усеща малко като работа със срокове, но то и ако попаднеш в реална survival ситуация ще е така На мен много ми хареса като атмосфера (много напомня Subnautica) и понеже имаше настройки на трудността, нещата си дойдоха бързо на мястото

dzhiny
Цитиране
13 август 2026
А ясно, аз не я играх на релакс...
Mitko6000
Цитиране
15 август 2026
Аз днес си взех Mafia: The Old Country. Намерих я евтино, пък и вчера излезе DLC-то с младия Дон Салиери. Започнах я и ми харесва засега.
dzhiny
Цитиране
17 август 2026
Яко зациклих на тая Rennalla и grace-a e на 50 км. ходене. Много досадно. Да не говорим, че първата и фаза със спящите красавици е напълно излишна и загуба на време.

p.s. тъкмо написах коментара и я отепах, яко агресия му е майката при тая.

The_Doctor46
Цитиране
17 август 2026
Недей да циклиш още при лесните,че те чакат тегавите в end game-а .
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
18 август 2026
Е стига пък ти. Може просто да не му е била удобна за билда. Не веднъж съм се мъчил на бос дето е лесен за други и обратното. Важното е да не се отказва.
Mitko6000
Цитиране
19 август 2026
Аз напредвам в Mafia The Old Country и играта е горе-долу добра. Историята е интересна, но се оказа доста по-линейна отколкото очаквах, дори в сравнение с Mafia 1 и 2. Солидна е, но е най-слабата от 3-те, без да броя 3-ката.
The_Doctor46
Цитиране
19 август 2026
Не е зле The Old Country,но можеше да е далеч по-добра.Да си бяха следвали формулата от 1 и 2 ,и да бяха добавили някои екстри като странични мисии,но не някакви fetch куестве.Те хептен те ограничават в тази част,без да има внимането към детайла както едно и две.То от тройката няма как да е по-зле.Там се бяха опитали да направят някаква GTA Mafia.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
19 август 2026
Чета Ви старите дискусии за Радан Кънев от 2022 и периода... Ходили сте при него около 50+ левел. Че сега се метнах и отидох при него 45ти, ама ям яко хурката, но то май за тая битка не е толкова водещо тва с +/- 5-10 левела.

p.s. и го убих с помощта на коня и сите помощници. Голяма доза късмет, на моменти супер яки комбота, други опити всичко приключва за 3 секунди. Гледах някви хора как си го доджват тва с голи герои, никакъв левел и без помощниците wtf, как дори виждаш замаха на тва огромно нещо....

igra4
Цитиране
20 август 2026
Малко е дървена последната мафия, за мен класацията е Мафия 1, Мафия 2, Мафия 3 и новата най-накрая. Като истински си заслужават Мафия 1 и 2.
LethianDream
Цитиране
20 август 2026
Аз не съм играл нито една Мафия (срам, не срам ). Мисля, че малко бях поиграл третата Мафия, но нещо я оставих още в самото начало, не ми кликна.

Сега гледам, че е излязла Омерта колекция за 50 евро, всичките 4 игри с всичките DLC-та. Заслужава ли си?
Ако я взема, последователно ли да карам игрите? Има ли някаква последователност различна от числата, както в Стар Уарс примерно?

Rostik79
Цитиране
20 август 2026
Последната Мафия (The Old Country) е реално предистория и там действието се развива 20-30 години преди събитията от първата игра.
Но иначе нямат особена сюжетна връзка игрите помежду си. Има тук-там някоя референция към някои от персонажите. Римейкът на първата игра е чудесен - почни с него, макар да имам някои забележки - например липсва оригналната музика, която много обичам. Също така са отрязали възможността да се возиш на трамвай, а полицаите не те глобяват за превишена скорост. Но визуално е бонбонче. Даже ми се догра сега пак, хаха! Втората също е много добро заглавие. Третата и аз не съм я играл и докато не я пачнат за 60 кадъра, което ме съмнява да се случи, няма и да я играя.
The_Doctor46
Цитиране
20 август 2026
Джини,всичко е до get good.Тази версия на Радан е слаба ракия.Ако избуташ до втората му форма(последния шеф на експанжъна),те там е дървото.Хубавото на ER е че е доста френдли към новите играчи в жанра.Дори да зациклиш някъде,може да си ползваш духчетата,може да оувърлвелнеш,или просто да си направиш танк билд.Дори Радан 2 може да бъде чийзнат зловещо,или поне можеше там около релийза.Не съм правил рънове от година някъде,а те го нърфнаха него,но колко и с какво точно,не знам.Той така или иначе е най-скапания бос правен от ФРОМ.Те винаги правят трудни,но честни босове.Рандан е тотален бушит и няма никакъв кеф да се биеш с него ,и дори не става въпрос толкова до трудността.
dzhiny
Цитиране
20 август 2026
Аз тва си мислих, че може да сменя билда, да пробвам друго освен Самурая с 2 катани, който играя сега, но то пак ще трябва фаремене да падне, че да ъпгрейдна новите оръжия и т.н. (на руни най-вече, те каманйете, като си ги отключил да ги купуваш).

Ти какви билдове си я играл?

<
1
...
535
...
545
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.