Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
534
...
546
>
dzhiny
Цитиране
05 август 2026
С мойта трудна работа неправене на нищо и само лежане, трябва постоянно активности и ходене.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
05 август 2026
Ем смени жената.Колко му е.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
05 август 2026
То лесно да се каже... Ама ай да не отиваме към тая тема, че резко трябва да прекръстим форума
LethianDream
Цитиране
10 август 2026
Почнах да преигравам Plague Tale: Innocence, докато чакам новата игра.

Абсолютен шедьовър! Беше ми харесала адски много при излизането си, но на второ изиграване вече смело мога да кажа, че играта е изключителна! История, диалози, саундтрак, геймплей..- как ти тупти контролера при ужаса на Амисия в дадени моменти... Ако не сте я играли още, налазвайте, сигурно вече струва жълти стотинки...

morgoth_srs
Цитиране
10 август 2026
Аз правя сега един голям Resident Evil маратон. Почнах от RE4 Ramake, после RE Revelations, RE5, RE Revelations 2, RE6, RE7, RE Villaga и сега съм на RE Requiem.
bojosan
Цитиране
10 август 2026
LethianDream написа
Абсолютен шедьовър! Беше ми харесала адски много при излизането си, но на второ изиграване вече смело мога да кажа, че играта е изключителна! История, диалози, саундтрак, геймплей..- как ти тупти контролера при ужаса на Амисия в дадени моменти... Ако не сте я играли още, налазвайте, сигурно вече струва жълти стотинки...
Аз кво ти казах че игрите са много яки и двете Plague Tale вие викате че не струват, евала на тия дето са ги направили, аз останах много учуден че некакви хора които не са познати могат да направят игра с такава мега яка графика, толкова различна от другите и толкова запомняща се. Игри приказки !
dzhiny
Цитиране
10 август 2026
LethianDream написа
Хубава игра. Още не съм играл Requiem-а, той как е ? Ей това, че доста праволинейничка ми беше, но сюжета е топче.
lyubohar
Цитиране
10 август 2026
bojosan написа
LethianDream написа
Аз кво ти казах че игрите са много яки и двете Plague Tale вие викате че не струват, евала на тия дето са ги направили, аз останах много учуден че некакви хора които не са познати могат да направят игра с такава мега яка графика, толкова различна от другите и толкова запомняща се. Игри приказки !

Никой не е казал такова нещо. Точно обратното - казахме, че новата изглежда като да няма нищо общо с тях.
The_Doctor46
Цитиране
10 август 2026
dzhiny написа
LethianDream написа
Хубава игра. Още не съм играл Requiem-а, той как е ? Ей това, че доста праволинейничка ми беше, но сюжета е топче.
Реквиема е също добър.Смело взимай ако те влече.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
The_Doctor46
Цитиране
12 август 2026
Аз приключих Beast of Reincarnation и не препоръчвам.Само ако е на някое много дълбоко намаление.Единственото готино нещо е комбата,ама там няма много къде да го приложиш.Много малко разнообразие на гадове.Има сигурно 5 типа и това е.Слаба история,бавни,мъчителни кътсцени,пример за това как не бива да се правят кътсцени в игра.Скапана музика,света е много еднообразен,безинтересен.Героите включително главната и най-вече тя са ужасни.Диалозите не струват и върха на всичко е рециклираните босове.Отначало почваш един,два,три и тн. След 4-5 чаптър почват да ги повтарят.И то не различни версии.Същите тези босове,коити то си бил преди това.Изключителна липса на въображение,желание и старание от страна на разработчиците.Самите босове имат три движения на кръст,а във втора фаза имат абсолютно същите движения,но на стероиди.What the fuck.Положителното както казах е комбата.Там имаш доста умения,които,когато работят са фън.Може даже нещо като билдове да си сглобиш.Там поне са вкарали някакво желание.Отначало ми хареса играта,но после тотално разочарование.Стойте далеч.
Rostik79
Цитиране
12 август 2026
Инсталнах си аз Ghost Recon Wildlands, че излязъл пач за ПС5 и разни ъпдейти, а така и не съм играл нищо от тази поредица. Прилича ми малко като The Division, но по-снайперско и в джунглите. Това лято по-малко време имам за геймене нещо, но при възможност ми се иска да я поцъкам.
lyubohar
Цитиране
12 август 2026
Аз играя Bionic Bay на плейстейшъна - много приятен платформър, базиран на физика, с доста яка атмосфера.

На PC - DLC-то на The Alters - Last Variable. Страхотно е като основната игра, минус напрежението, което вече изобщо не е фактор Това е първото DLC на коя да е игра, което е по-лесно от базовата игра (при това значително в случая).

dzhiny
Цитиране
12 август 2026
Как така напрежението не е фактор? Понеже мен страшно ме изкефи, както вече сме коментирали, но заради напрежението (типично за студиото) я изоставих. Тоест си я играеш на easy или са фикснали неща..?
lyubohar
Цитиране
12 август 2026
Не са фиксвали и няма нужда от easy, просто не можеш да умреш така да се каже. Няма doomsday timer като в първата. Тоест има, но няма никакви съществени последствия (да не спойлвам). Можеш спокойно да си развиваш базата колкото време искаш.

Явно са решили по-айляк да е DLC-то

Rostik79
Цитиране
13 август 2026
Това с глобален таймер в игрите трябва да го забранят със закон Малко са ми дедлайните и сроковете на работа, че и в игрите да треперя за времето, хах!
<
1
...
534
...
546
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.