Pseto също е на хиляди, сигурен съм.
@П.М.П - тея реклами са директно насочени към бившите Wii собственици, които не са геймъри и може пак да се подлъжат да си вземат нещо подобно, щото им изглежда куул. Ние няма как да се подлъжем от тези реклами с участието на привлекателна, атлетична група мултиетнически приятели. Всъщност не можах да издържа много от рекламата.
А и реално си оставам скептик към виртуалната реалност, както и към много други нови технологии. ![]()
По темата от миналата страница - напълно съгласен съм, че в Battlefield човечетата са малки и понякога съм се чудел дали ми трябва 60-инчов телевизор, до който да се залепя на 1 метър, че да виждам както трябва. Ако бяха по-големи щеше да е по-добре. Особено дразнещо е, когато и някой лайнар се укрие по земята... не мисля, че е добро решение толкова малки човечета да се съчетават с опция да се лежи по земята. От друга страна пък Call of Duty са ми прекалено големи човечетата, бих се радвал на някаква златна среда между двете.
Аз бих отбелязал, че и двете игри не ми харесват особено, считам ги просто за модерни шутъри и толкова. Не обичам модерните шутъри. Има прекалено много неща, които не ми допадат в тях. Ако мога да избирам между CoD и Battlefield ще е Battlefield, но ако мога да избирам между тях двете и всичко останало... вероятно ще е останалото. ![]()
Изгледйате клипя и ми говорете колко COD бил як и забавен ! Таива неща в никкой шуутър не мога да ги правя както ги правя в бф3 !
@vldir - аз така и не можах да ги изиграя нормално Lords of the Fallen, не знам дали заради проблеми в PC-то или заради Denuvo (или и двете). Много гадно забиваше и си остана без ревю играта. ![]()