Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
106
...
797
>
HighFist
Цитиране
09 юли 2016
Като идея не изглежда зле, но аз поне на това няма как да издържа повече от 1 час максимум преди да ми стане лошо. Поне така предполагам, трябва да се тества. А и с тази каска на главата, няма нужда да правиш упражнения за врат във фитнеса. Аз като знам, че със слушалки се побърквам на 1-ия час, с това не знам колко ще изкарам.
HighFist
Цитиране
09 юли 2016
Хиляди! Аз съм набор 84 и играя игри от 8 годишна възраст (т.е. от 24 години). Само в Стийм имам стотици игри. Може и да съм минал и десетки хиляди дори, сега като се замисля.

Pseto също е на хиляди, сигурен съм.

pseto
Цитиране
09 юли 2016
И аз горе-долу от 8-годишен играя, там някъде, първи или втори клас. Тогава си хвърлих първите джобни в един аркаден клуб за жетони близо до нас. И оттогава насам - няма пускане. Не мисля, че мога да преброя колко игри съм изиграл, но може би са хиляди. Щом ревютата само в сайта са 250+. Или айде хиляда и нещо бих казал.

@П.М.П - тея реклами са директно насочени към бившите Wii собственици, които не са геймъри и може пак да се подлъжат да си вземат нещо подобно, щото им изглежда куул. Ние няма как да се подлъжем от тези реклами с участието на привлекателна, атлетична група мултиетнически приятели. Всъщност не можах да издържа много от рекламата. А и реално си оставам скептик към виртуалната реалност, както и към много други нови технологии.

По темата от миналата страница - напълно съгласен съм, че в Battlefield човечетата са малки и понякога съм се чудел дали ми трябва 60-инчов телевизор, до който да се залепя на 1 метър, че да виждам както трябва. Ако бяха по-големи щеше да е по-добре. Особено дразнещо е, когато и някой лайнар се укрие по земята... не мисля, че е добро решение толкова малки човечета да се съчетават с опция да се лежи по земята. От друга страна пък Call of Duty са ми прекалено големи човечетата, бих се радвал на някаква златна среда между двете.

Аз бих отбелязал, че и двете игри не ми харесват особено, считам ги просто за модерни шутъри и толкова. Не обичам модерните шутъри. Има прекалено много неща, които не ми допадат в тях. Ако мога да избирам между CoD и Battlefield ще е Battlefield, но ако мога да избирам между тях двете и всичко останало... вероятно ще е останалото.

P.M.P.
Цитиране
09 юли 2016
Винаги големите корпорации и компании трябва да са политически коректни и да бълват такива помии писани от 50годишни и проверени от 70годишни вампири на индустрията.
Former Gaming Shithole
Цитиране
10 юли 2016
BF1 може да е добра игра,ако не е толкова политическа коректна.Щом има черни германци значи нещата отиват на много зле,
5555
Изтрит потребител
Цитиране
10 юли 2016
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
P.M.P.
Цитиране
11 юли 2016
https://m.youtube.com/watch?v=vDikARxIoUg
vldir
Цитиране
11 юли 2016
Зарибих се по Lords Of The Fallen. Отнамало псувах яко, ама с малко фармене станах танк. Босовете ги шамаросвам яко. Не е лоша игричката. За 16 кинта се продама goty изданието в kinguuin.
P.M.P.
Цитиране
12 юли 2016
https://www.easports.com/uk/fifa/cover-vote
NikoJ
Цитиране
12 юли 2016
на батълфилда ниищо няма да му е орязано същия пакет ще бъде като при 3ката и 4ката
NikoJ
Цитиране
12 юли 2016
бф3 е мега якаа пуцалка и за close quarters и за големи карти ... на код шитнята 6 vs 6 некфи смехотворни кубични клаострофобични картички не ми я хвалете .. бф3 ... ей там е кефа като сцепиш с RPG-то поредния про джетър !
NikoJ
Цитиране
12 юли 2016

Изгледйате клипя и ми говорете колко COD бил як и забавен ! Таива неща в никкой шуутър не мога да ги правя както ги правя в бф3 !

pseto
Цитиране
12 юли 2016
Бахти избора има за фифата, Азар и отвратителния сезон, който направи плюс Хамес, който май пак не беше нещо особено. Марсиал чак за корица... не знам, по-скоро богът на Юнайтед Де Хеа заслужава това... ама кой ще ти сложи вратар отпред. Абе празни гласувания, така или иначе Меси ще си е отпред.

@vldir - аз така и не можах да ги изиграя нормално Lords of the Fallen, не знам дали заради проблеми в PC-то или заради Denuvo (или и двете). Много гадно забиваше и си остана без ревю играта.

Former Gaming Shithole
Цитиране
12 юли 2016
На корицата на Фифа трябва да сложат Канибала.Той направи наистина страхотен сезон с Барса.От посочените единствено бих гласувал за Ройс.
5555
nightwarrior
Цитиране
12 юли 2016
Lords-a Като нищо те е гърчел от Денувото. Пробвах я пиратка, както правя почти винаги, вървеше ми добре и си я купих. Имах някои проблеми с перформънса на оригиналната, но играта ме накефи и ги изтърпях, може и всичко да е фикснато, ако е имало ъпдейти. Играта наистина е приятна, макар да е вдъхновена(да не кажа DS клонинг) има някои приятни разлики - не е фокусирана толкова върху избягването на удари. Тук знаеш, че ще те ударят, но знаеш, че можеш и да го понесеш, на по-слабите противници дори не опитвах да им блоквам атаките
<
1
...
106
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.