A Finance & Felony кво да го коментирам. Боклучив ъпдейт, ама като за без пари няма смисъл да го псувам.
Апропо и аз го инсталирах оня ден, колкото да видя за какво се вдига толкова шум. Даже заради тая игра отидох на фитнес, щото ми трябваше причина да изляза навън, а се канех да си изпусна тренировката. Яко бъгове, дисконекти, щях да се пребия един път, докато се взирам в телефона, щото правят ремонти край нас и всичко е разбито. И те така. Хвърляш някакви топки на някакви покемони и май това е всичко. Странна работа. Не знам дали ще я пусна отново.
П.С. Да не говорим, че половината локации край нас, които видях са детски площадки - с телефона да ходиш край тях да ловиш покемони и накрая ще вземе да те набие някой баща. ![]()

То приложения за сливи си има. Не е сигурно обаче колко са гнили от тях. ![]()
С около 20 лева по-скъп от този в британския амазон...
По добре си купи бф3ката премиум едишън и 3ката и4ката имат фрашкан и EU сървъри и си е мега фън. 4ката нещо е куха механиката и всичко е дървено докато в 3ката .. всичко е EPIC
BF1 за сега като гледам как се държат анимациите на войниците самата скорост всичко е мнг яко и плавно... звука е мега добър ..при 4ката не знам какво преебаха но соунд ефектите бяха шит от всякаде на всички оръжия.
А божосания КОД палачо не можел да направи и едно убиийство в бф3 мултито .. на бф3 мултито е най забавното мулти от всички фпс-та ... а на бф3 мултито лесно не се става добър войник/играч ![]()