Впрочем, това видео:
Ме надъха да си изтегля FEAR. Играл съм само Project Origin, която доста ми хареса едно време, но общото мнение е, че е зад FEAR 1. За единицата съм чел къде ли не, че е била абсолютно епична, но така и така ми мина под радара, когато още беше релевантна. Aма lo and behold всички FEAR-ове са ми в Steam-а, които явно съм ги взел импулсивно по време на някой Steam sale
Уикенда ще я пробвам и от видяното в клипа се надявам да е остаряла със стил като HL2.
Hit after hit ![]()
Направо смърди вече. С тая цветова гама, дето е 1:1 с тази от BF3 не могат да замажат архаичния енджин.
Конкретно за слуая - малкото камъче обръша каруцата.М$ взеха да да дразнят много с факта че се отметат като фурнаджийски лопати от всичко казано от тях,но най вече прекалиха с последната изцепка като възнаградиха ПеЦе джийте с камара екстри,а за One играта ще е 30 фрейма и 720.Позор.... Rod Ferguson лъже като дрът циганин,играх бетата и се уверих с очите си.Начи нас не ни ебат за слива !Мазнят се на оная сволач ПеЦеджийската..
Всичко друго,но Gears 4 не трябваше да пускат фандък .Тва е флагмана все пак....Осраха се много !
Сега остава и в Маймунярника да изгрее и тогава некой дудук да му се кефи без пари на 4к,a аз дето съм дал 125 лева да гледам мазньочи ?