Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
117
...
797
>
pseto
Цитиране
10 август 2016
Те точно EA най-стабилно вкарват Denuvo. А и са прекалено голяма компания, че да им пука дали 1-2 игри ще се провалят или напротив - ако се случи просто убиват студията зад тях и толкоз. Почти целият им бизнес се крепи на FIFA и Madden, другото са допълнителни милиони. Дори и Battlefield не може да стъпи на малкия пръст на спортните им серии по приходи.

Ама като гледам няма да се кракне Denuvo. Разбита е защитата за 2 игри, ама има доста, които си стоят както трябва. И пичовете добре я ъпгрейдват - току стане пробив и в следваща версия вече няма. Не бих стискал палци Denuvo да загине. Но никой не знае, де.

П.С. Rise of the Tomb Raider - още отпреди да се появи играта знаех идеално какво да очаквам. Не е имало никакви изненади по темата. Тъй че всеки, който си я купил (или не го е направил) е знаел какво ще види.

vldir
Цитиране
11 август 2016
Rise of the Tomb Raider ми изглежда по скоро като безплатен подарък отколкото кракната защита.
HighFist
Цитиране
11 август 2016
Denuvo изглежда непробиваемо, така че може и да си прав.
P.M.P.
Цитиране
11 август 2016
https://youtu.be/Mgfxo3CLdNM
vldir
Цитиране
12 август 2016

Ше се играе, ама трябваше ли накрая с хелмета да е 1:1 с това на DOOM?

NikoJ
Цитиране
12 август 2016
добре че за пеце забавиха но манс скай ... пс4 играчите ни показаха колко за нищо не стааа а титанфола ми взе вниманието ! Нещо като първия футурстик кол оф ретардс само че ставащ !
HighFist
Цитиране
12 август 2016
Titanfall е добра игра според мен. Много критики получи, но пък ми беше доста забавна. Титаните бяха добро нововъведение.
igra4
Цитиране
12 август 2016
No mans sky е игра без смисъл тип майнкрафт. Скоро освен Bioshock Collection друго добро няма да излиза. След това идва Mafia 3, която дано да е добра, въпреки май дървения драйвинг. Ако драйвинга е като на Mafia 2 ще е добре там хендлинга си беше супер.
Former Gaming Shithole
Цитиране
12 август 2016
Хубавото на No Man Sky е че играта няма Денуво и можеш да видиш що за боклук е тази игра.Една от най хайпнатит игри тази година ще се окаже голямо разочерование.А за оптимизацията нямам думи по зле дори от игрите на Юби.
5555
pseto
Цитиране
12 август 2016
След като изгледах всички пуснати трейлъри за No Man's Sky започнах да си мисля, че играта наистина ще е супер монотонна... както и доста скептични хора казваха. Което май се оказва самата истина и то на 100%. Хвърлих око на 1-2 ревюта - общо взето същото, което се вижда и от трейлърите. Монотонност здраво.

Сега имат ли смисъл игрите - никоя игра няма смисъл или да кажем повечето нямат. Ама ако не носят удоволствие - това вече е зле.

П.С. Titanfall първоначално ми хареса, но след това прекалено бързо ме изгуби с малкото си съдържание. Изглежда във втората част ще се подобрят доста от нещата, които реално критикувах... малко карти, малко титани, малко оръжия... тогава наистина може да стане добре. А и в крайна сметка Respawn (тире стария Infinity Ward) са си създателите на Call of Duty и техните игри имат някаква душа, не като измисления сегашен Infinity Ward. Или Sledgehammer. Само Treyarch държаха нивото, ама до Black Ops III...

Former Gaming Shithole
Цитиране
13 август 2016
No Man Sky е инди игра и не заслужава цена от 60 евро.И се надявам след поредният скапан порт за компютри ,да се замислим дали трябва да се правят преордъри или не.
5555
pseto
Цитиране
13 август 2016
Направо я опикават в Steam в момента, доста е забавно. И аз ще й хвърля едно око в много близко бъдеще, пък да видим. Но е сигурно, че целият шум е бил за нищо и не само това - разработчиците Hello попадат под обстрел за доста директни лъжи. Особено "мултиплейър" елемента, който се оказа... че го няма.
P.M.P.
Цитиране
13 август 2016
Имам си още един пример, че ИМА лоша реклама/публикация и тази игра го доказа. Ако не я раздуваха и цената беше приемлива макс 30$ щяха да минат между капките и да получат респект за работата си. Сега ще ядат кочана като знаят да си отварят устата, че продукта им бил революционен. Очаквам до месец да се продава за 20-30лв по разпродажбите и 2-ра употреба.
pseto
Цитиране
14 август 2016
Да, така е. Макар че и Hello Games си лъгаха през зъбите за супер много неща, тъй че си заслужават хейта. Нали ако беше случай някой да говори за тях колко са велики и те да казват - "Ама чакайте сега, не е точно такова положението, имайте едно наум" - щеше да е друго. Говореха за мултито, което фактически го няма, за разнообразието... което го няма на квадрат. Реално всичко, което играта можеше да покаже беше показано в десетина трейлъра.

Играта се хайпна много, от което пострада, но не е да кажеш, че самите разработчици не спомогнаха хипер много за него. Напротив, наклаждаха огъня, а цената си е определено криминална при това, което предлага No Man's Sky.

P.M.P.
Цитиране
14 август 2016
https://www.facebook.com/CallofDuty/photos/a.237156489679416.58102.229899403738458/1198014300260292/?type=3&theater
<
1
...
117
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.