П.С. Коментара ми малко като на Божовите замяса ![]()

От Rise of the Tomb Raider се знае какво да се очаква, така че там работата е сигурна.
Относно Денуво, аз оставам с впечатлението, че всички нови игри са с него, но не съм сигурен.
Само ме дразни, че пича нарочно се бави, че да могат ботовете да го минават. Иначе изглежда добре, Horizon 2 с повече разнообразие. Гледам, че и окачването, поне на Атом-а реагира супер задоволително на неравностите, с една идея по-раздвижено ми се вижда.
Иначе аз от бетхезда игра нема си купя никога докато не я пробваммм упарих се с нарсания издегустиран фаллоут 4 и не смятам дори с дууумъ да го правя щот още не знам дали ще ме изкефи ...
Е като сме на вълна денувота и тям подопбни ..Just cause 2 си я купих щото видях че има кракната инсталирах я пробвах я изкефих и се превърятях я и си я купих оргниналдъ щот играте ме изкефи .. е ся с 3ката нема ся я купя на сляп ... та с тоз денуво още повече се цаката дебилите ... форзата ко толкова я хвалите таз игра без якото обурудване всеки един рейсър е напшълно безличен безвкусен безмислен и тегавня да завиваш с клавишиии ззеби ... искам ей на такооа да играя всеки един рейс гейм да гоеее
No man's sky се оказа пък насран майнкрафтинг в шибания космос с няй дървените полигони с няй гнусния къс draw distance който съм виждал ... GTA 5 Online e пълни лайна върнах се на 4ката и там онлайна е пълен ФЪН мамка му ...
А тия уж кракове дето работели на дуум и от 3дм идиотите са или не работищи или странно работещи и яко бит койн майнинг....
Бетхезда и убиидиотс просто тряя спрат да правят игри за PC и да си серат лайната за конзолния селянин ...и стана ебаси несвързания пост ... тия индиийци само ме разсейват веее !