Пича ще има силата да се превръщя в абсолютно всеки prop по нивата *cough*gmodprophunt*cough* и четох някъде, че противниците също разполагат с подобна сила
Пробвай някоя GTA на телефона. Скоро излезе Liberty City Stories.
Хаха... дооообре! Мимент, ти си сериозен?
@DragonSlayer - без PC не знам как живееш... ся не съм от онези хора, които не могат без компютър, последния път като изгоря PC-то и нямах кинти препрочетох няколко стари книги, които бях забравил (една от които Деня на трифидите). Ама... мобилния телефон може и да е някаква алтернатива. Само гледай да не се зарибиш по Clash of Clans и да си проиграеш всички пари за микроплащания. ![]()
Купил съм си автобиографията на Толкин, това му се струва добра алтернатива
Много nasty
И бтв:
Абе май не е като да не правят нищо, къпейки се в пари
Бая много работи показаха за тия 50 минути. То и EVE като се сетя колко зле беше като я пуснаха, ама благодарение на тежки фенове и отдаденост от страна на девовете в момента е едно от топ ММО-тата. Храня аз надежда за Star Citizen, да видим само още колко години ще го бавят.
Прекрасен пример за работата на мозъка в социална среда (премиера на игра на изложение или в youtube коментарите) и в изолирана среда (сам вкъщи) Където единствено ти се сблъскваш с проблемите.
Бих ги сравнил с една черта известна по нашите страни, когато съм зле е важно и другите да са зле, така когато един gameplay се наблюдава от група те превръщат недостатъците в чар и забавен момент от играта, защото всички го изпитват, а когато я играят вкъщи (това е самостоятелно действие) приемат проблемите които играта им поднася на лично ниво, защото те са се доверили на играта, те са дали пари, те са имали надежди, те са извършили ритуала на инсталацията и са изпитали любопитството по време на loading екрана... Естествено това което следва е емоцията от провала им да се изнесе по форумите/платформите и статиите на/за играта. Но нека не забравяме, че почти всичко има две страни, може подсъзнателно да се изпита разочарование и със защитен механизъм човека да почне да си внушава, че не е сбъркал и играта всъщност е добра.