Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
132
...
797
>
Former Gaming Shithole
Цитиране
09 октомври 2016
При мен също върви перфектно,само че текстурите ми излгеждат размазани.Иначе геймплея ми харесва,като цяло за мен играта е добра.Ако трябва да дам оценка 7,5/10.
5555
pseto
Цитиране
09 октомври 2016
Бързо го добавиха тоя пач. Което си е доста добре, реално, реагират със сериозни темпове.

Иначе нещо друго:

Не знам защо толкова много ме хипнотизира да гледам това видео. Явно щото е Супер Марио.

vldir
Цитиране
09 октомври 2016

Сравнения с предните игри с новата.

igra4
Цитиране
10 октомври 2016
Леле Mafia 1 и 2 колко по-добри са от това лайне Mafia 3. Нормално аз още като разбрах че ще е с негър не ми вдъхваше доверие. Mafia 3 е типично и негърска игра, нескопосана, повече от 20-30 лева не струва.
Macks
Цитиране
10 октомври 2016
За мен лично най-големия проблем в техническо отношение на играта е лошото използване на място за разполагане на интерфейса. Прекалено голям минимап, скоростта на автомобила ми заема почти цялата долна част на екрана, активната в момента мисия заема прекалено много ненужно място и в резултат на всичко това на моменти имам чувството, че играя уоу с +10 интерфейс аддона активни. Може това да става така, защото играя на лаптоп на 1366х768 но в други подобни игри като ГТА 5, а дори и Watch Dogs не съм имал такива проблеми.
bobkata.gerov
Цитиране
10 октомври 2016
А иначе с фикса дига ли малко fps. Че повече от 20 не може да вдигне. Ама съм i7 4510u и gt840M така че е нормално
bobkata.gerov
Цитиране
10 октомври 2016
А може ли да си сменя видеокартата, защото гледам клипове в които конфигурацията е същата само видеокартата е GTX850M
Former Gaming Shithole
Цитиране
10 октомври 2016
Аз карам играта между 50 и 70/80 фрейма на нормални настройки с изключен Vsync.
5555
sauron93
Цитиране
11 октомври 2016
На мен пък изобщо не ми тръгва ,вади някакъв ерор че липсява api-ms-win-runtime i1-0.dll , инсталнах някакви неща vcredits това онова и същият хуй
pseto
Цитиране
11 октомври 2016
Гледам противоречиви отзиви буди навсякъде, но нищо чудно. Аз само пак да си кажа, че Mafia II не ме радва особено, конкретно като геймплей, де, атмосферата беше окей... тъй че не знам как ще е сега. Гледам пак всичко хубаво, свързано с Mafia III е в атмосфера, история, озвучаване. Това добре, ама аз винаги ценя геймплея най-високо.

@Macks - почти сигурно е от резолюцията. В някои игри се scale-ва отвратително. Може би ако я подкараш на 1920 на 1080 ще е както трябва... най-малкото само за теста можеш да пробваш как ще е.

Изтрит потребител
Цитиране
11 октомври 2016
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
Macks
Цитиране
12 октомври 2016
@pseto От резолюцията е. За жалост в студентската квартира нямам монитор на 1080p, така че ще трябва да изчакам до вкъщи, ако искам да цъкам играта с повече видимост.

Това обаче не променя факта, че интерфейса е пълен с ненужности - особено интерфейса, който показва предметите и парите ти в момента, както и задното огледало в кола. Минимапа дори на 1080 пак е ненужно огромен.

Dandelion - The Best Romance Choice
Цитиране
13 октомври 2016
Значи след 10 часа и половина игра най-накрая не издържах и изтрих това изродче наречено Mafia 3.
Все пак след като съм на Mafia вълна,реших да преиграя първата за 4-ти път.Въпроса ми е от къде се купува това нещо.Когато излезе бях беден хлапак и помня че давах 5 лева,заедно с аверите на един пич за пиратка на диск .Сега искам да си я купя,защото има нещо доста удовлетворяващо да притежаваш такива култови неостаряващи класики.Проблема е че я няма ни в Gog ни в Steam или която и да е платформа,просто Nein.Предложения?
vldir
Цитиране
14 октомври 2016
Провал си е откъдето и да я погледнеш.
Macks
Цитиране
14 октомври 2016
Чак да е провал...- има си и хубави неща. Историята например (поне от това, което съм видял досега) е представена добре. И атмосфера си има, макар и да не светлинни години от двойката. Определено е по-добра игра от Watch Dogs например.
<
1
...
132
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.