Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
139
...
797
>
bojosan
Цитиране
02 ноември 2016
Те кво прават изродите,не е ли да им е*еш майката,яд ме е че тъпанарите купуват и им пълнят гушите :http://vgpwn.com/modern-warfare-2-remaster-is-on-the-way/
bobkata.gerov
Цитиране
03 ноември 2016
Кога ще е ревюто за BF1 ?
darkblue
Цитиране
03 ноември 2016
Charcharo
Цитиране
03 ноември 2016

Това е около 3 пъти по-силно от PS4

igra4
Цитиране
03 ноември 2016
Браво разгроми конзолите, сега след тоя пост очаквам хората да се откажат от конзолите
vldir
Цитиране
04 ноември 2016
COD MW1 remaster пак казвам, че така трябва да се правят ремастери. Направо си е като нова игра. Днес се връщам и ги почвам. Infinite Warfare първата мисия на спътника Европа ми харесва.
Charcharo
Цитиране
04 ноември 2016
"Браво разгроми конзолите, сега след тоя пост очаквам хората да се откажат от конзолите "

Еми... работи

Бавно но работи. А иначе аз се опитвам теб да те науча.

pseto
Цитиране
05 ноември 2016
Тези дни може и аз да сколасам с Infinite Warfare, макар че Battlefield 1 може да е първи. Че с него забавянето стана сериозно... поне за Titanfall 2 съм готов да напиша едно положително ревю. Ако става дума за супер аркаден модерен шутър - това е начинът. Щом за близо 20 часа в мултито не ми е омръзнало, значи положителното ревю си е оправдано.

Апропо по хардуерната тема - гледам нещо процесорът пак започнал да се ебава, грее на копеле, отивам да си купя една паста, пробвам да извадя вентилатора и го дръпнах барабар с процесора. Направо беше залепнал... а не мисля, че мина и половин година, откакто смених вентилатора и имаше паста. Много грее това AMD дебиш, а си стои без овърклок (или може би старата паста е била гъз).

sdfs
Цитиране
05 ноември 2016
Приготви се за здрави нерви,ако ще правиш ревю на Код.Тоя път се надявам тая игра да погребе серията и да се свършва.
sdfs
Цитиране
05 ноември 2016
pseto
Цитиране
05 ноември 2016
Хахаха, като гледам това ревю - картите са точно онова, което описах преди половин година. Уж имаш "свободно движение", а всъщност има една стена, по която може да се тича, а същото е невъзможно при останалите, защото са някакви скали и лайна. Тъпотия. Titanfall 2 прибира миналото Call of Duty в малкия си джоб. Там няма и една стена, в която да не може да се тича - и по скалите, и по всичко. Движението е просто феноменално... това Call of Duty май ще го оставя наистина последно и след Battlefield-а. Та да стане баш хейт ревю, защото не виждам как точно тази игра ще ми се понрави някак.
vldir
Цитиране
05 ноември 2016
Titanfall 2 e шетърът за мен. Bf1 ми е скучен така както и предишните. Код се знае, че е нищо.
Dandelion - The Best Romance Choice
Цитиране
05 ноември 2016
Абе сигурно е зле новият COD,но аз на този Worth a Buy хич не му вземам думите на сериозно.Все пак това е същия човек,който каза че Watch Dogs е добра игра,Skyrim е най-великото RPG на всички времена,а The Witcher 3 и Dark Souls игрите са боклуци
А пък ако тръгнеш да водиш дискусия в comment section-а с тоя,се държи адски арогантно и нарцистично,ако не се съгласяваш с него......
Charcharo
Цитиране
05 ноември 2016
Наскоро купен AMD процесор и GTX 960 ...

Pse... learn to hardware...

До Zen AMD ги отпиши освен ако не е било на яко намаление. След като излизи Zen ще видим, но дотогава е така.

А GTX 960 е най-разочароващата карта, която съм виждал през последните 8 години . Реално 285/380/380x/280x бяха на подобна или дори по-ниска цена а си я биеха яко... и в днешно време издевателстват над трупа и...

Най-лошата X60 карта евър.

*PS: Не го приемай като атака както някои хора правят

pseto
Цитиране
05 ноември 2016
Знам как звучи това, което пиша, много добре знам. Особено процесор AMD = луд човек. Беше ми изгоряло дъното, барабар с процесора преди години и нямах достатъчно кеш за Intel, мисля, че ми изпадна някакво намаление за AMD-та (не знам защо, но дъно и процесор втора ръка досега не съм взимал, имам нещо като... суеверие може би, все са ми нови, докато видеокарта първа ръка за последно май имах... 2000 година ).

GTX-а... втора ръка с остатъчна гаранция ми излезе евтино, пак без кеш за нещо по-читаво, не намерих нищо по-хубаво втора ръка, а търсех към месец-два. Тъй че... такова. Нямам оплаквания, всъщност, подкарва игрите на горе-долу high, особено ако изключа разни гъзове.

Ама както се каня - един ден като имам повече пари ще си направя една читава конфигурация. Като му дойде времето.

@Dandelion - ако човек претендира за някаква обективност, което е трудно с оглед на факта, че всеки от нас все пак е доста субективен по презумпция, то трябва да предполага, че има различни мнения. Аз откровено не мога да разбера как някой може да пие розе например, особено ако е мъж, ама нейсе, приемам го. Иначе да, малко се престара в началото, когато говореше как всички били взимали пари, защото казвали, че Call of Duty: Infinite Warfare не е боклук. Малко силно твърдение.

<
1
...
139
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.