Това е около 3 пъти по-силно от PS4
Еми... работи ![]()
Бавно но работи. А иначе аз се опитвам теб да те науча.
Апропо по хардуерната тема - гледам нещо процесорът пак започнал да се ебава, грее на копеле, отивам да си купя една паста, пробвам да извадя вентилатора и го дръпнах барабар с процесора. Направо беше залепнал... а не мисля, че мина и половин година, откакто смених вентилатора и имаше паста. Много грее това AMD дебиш, а си стои без овърклок (или може би старата паста е била гъз).
Pse... learn to hardware... ![]()
До Zen AMD ги отпиши освен ако не е било на яко намаление. След като излизи Zen ще видим, но дотогава е така.
А GTX 960 е най-разочароващата карта, която съм виждал през последните 8 години
. Реално 285/380/380x/280x бяха на подобна или дори по-ниска цена а си я биеха яко... и в днешно време издевателстват над трупа и...
Най-лошата X60 карта евър.
*PS: Не го приемай като атака както някои хора правят ![]()
GTX-а... втора ръка с остатъчна гаранция ми излезе евтино, пак без кеш за нещо по-читаво, не намерих нищо по-хубаво втора ръка, а търсех към месец-два. Тъй че... такова. Нямам оплаквания, всъщност, подкарва игрите на горе-долу high, особено ако изключа разни гъзове.
Ама както се каня - един ден като имам повече пари ще си направя една читава конфигурация. Като му дойде времето. ![]()
@Dandelion - ако човек претендира за някаква обективност, което е трудно с оглед на факта, че всеки от нас все пак е доста субективен по презумпция, то трябва да предполага, че има различни мнения. Аз откровено не мога да разбера как някой може да пие розе например, особено ако е мъж, ама нейсе, приемам го.
Иначе да, малко се престара в началото, когато говореше как всички били взимали пари, защото казвали, че Call of Duty: Infinite Warfare не е боклук. Малко силно твърдение. ![]()