Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
140
...
797
>
bojosan
Цитиране
05 ноември 2016
Koйто казва че IW не е боклук е взел пари.
Charcharo
Цитиране
05 ноември 2016
Реално нищо им няма на AMD процесорите... просто са много стари и не са добри за повечето игри. Новият изглежда, че ще обърне нещата. Няма да е като едно време, когато AMD премазваха Intel процесорите, но може би ще е добра алтернатива. Може и да продам i5-4460ката си за Zen.

Иначе ако си взел видеото на евтино - евала. Ако искаш помощ за конфигурация... насреща съм

Изтрит потребител
Цитиране
05 ноември 2016
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
Dandelion - The Best Romance Choice
Цитиране
05 ноември 2016
@Pse - не знам как да приема мнения като:"The Witcher 3 is not an open world game because it has loading screens" и "The Combat is just spam mouse button for console retards" И после в коментарите ми разправя че SKyrim е open world,въпреки че според неговата логика,тя има с около 300 loading screen-а в повече.....Просто погледни споменатите ревюта и ще видиш колко са подвеждащи за хора които не са пипали тези игри.....
Dandelion - The Best Romance Choice
Цитиране
05 ноември 2016

Вика играта е като за малоумници и в същия момент умира срещу едни най-лесните противници в играта-хората....в игра където играеш мутирал убиец на чудовища....Това е все едно почти да умреш срещу вълци в Skyrim....Иначе в Skyrim говори колко велик бил melee combat-а....

sdfs
Цитиране
05 ноември 2016
То и аз не съм съгласен с него за повечето неща,но за Код си беше прав.Всеки си има предпочитания към даден тип жанр и дори при този се вижда,че някак си на сила играе шутъри само за да направи ревютата си.Не може Геймспот и ИГН да дават 8-9 оценка на такива скопосани игри,ако беше излезнала преди 5 години ок,ама..с тоя умрелия енджин и баналните кът сцени са до никъде.И на мен ми се цъка Код тип Black ops 1(последния добър Call of duty за мен)но няма да е скоро май.А и те сега са в такава яма,че дори и да се върнат в това време,не променят ли енджина нищо хубаво няма да излезе.
sdfs
Цитиране
05 ноември 2016
А и след като изиграх Battlefield 1 ,просто няма база за сравнение с Код.Графика,аудио и мултиплъер 10/10.Това е най добрия шутър за тази година за мен,макар и в това си състояние на орязан контент и небалнсирани класове.Признавам ,че не съм пробвал Titanfall 2,но някак си не ме кефят такива игри със скачане по стени и летене(защо ли..).
Charcharo
Цитиране
05 ноември 2016
@Dandelion
Само подчовек ще говори такъв Bull за open worldа на игрите...

"Защо? Моят AMD не е от най-новите, но още ме държи. Стабилно клокнат и хладен, какво му трябва на човек. Новите май са още по-добри, а и няма какво да се лъжем, доста по-евтини са от Intel. За видео картите съм категорично на страната на Nvidia, наливат повече в реклама и работят с разработчиците, в което няма нищо лошо. AMD се стараят на хартия да се борят с Nvidia, и на бенчмарк може да го докарват, но в много от игрите Nvidia доминира. Който се колебае между сходни Nvidia и AMD, иска да спести 20/30/40/50 лева, и на хартия да има добри характеристики – да взима."

Реално е точно обратното...
AMD процесори с 8 ядра и водно охлаждане губят и то ЯКО от евтини i3ки на Intel...

А Nvidia картите остаряват много зле. И в момента драйверите им са по-лоши. AMD дигнаха нивото на драйверите но наистина често имат проблеми в игри (поне за известно време)... но да играеш игра в първите 2-3 дена е безсмислено начинание и без това...

sauron93
Цитиране
06 ноември 2016
АЗ съм с амд и мога да кажа че не стават за нищо . Постоянно загрява, слаб перформънс при игрите . Има един двуядрен g3258 на интел който бие повечето амд-та които са къде къде по-скъпи .Както каза псето трябва да си луд за да си с амд процесор тия дни но аз нямах избор тъй като купувах частите 2-ра ръка .
Изтрит потребител
Цитиране
06 ноември 2016
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
vldir
Цитиране
06 ноември 2016
Никога повече AMD проц. Сега съм с I5 4670K + Rd290 и съм okey. Само дето захранването ми е много старо и понякой път се рестартира от натоварване.
Charcharo
Цитиране
06 ноември 2016
Еми дано Zen е добър. Реално на сегашните Bulldozerи IPCто им е ниско и много енергия използват. И двете са разрешими проблеми.

Стига да е над моята i5чка в Multi-Core и поне колкото нея в ST, ще го взема.

pseto
Цитиране
07 ноември 2016
Аз едва ли скоро ще мина на Intel. Освен ако не стане някое чудо. Почти сигурно в един момент ще си взема някой от по-читавите FX-и и те така. Нямам някакви големи оплаквания (освен от това, че греят яко копелетата, тая паста стана на трътка за нула време предишната), ама не съм пускал и бенчмаркове. Там сигурно ще е грозно положението.

@sdfs - с парите за реклами, които се дават няма как да се допусне хейт ревю за Call of Duty. Каквото ще да става. IGN и Gamespot обикновено вадят нож на най-малките игри или чат-пат се дървят, за да покажат, че са "обективни". Но денят, в който ще нахейтят Call of Duty още не е дошъл. Чисто и просто. Иначе хвърлих едно око в Gamespot - за пореден път някакъв произволен човек пише ревюто за Call of Duty... за да не се налага някой от "основния" им екип да пише менте ревю.

pseto
Цитиране
07 ноември 2016
Аз едва ли скоро ще мина на Intel. Освен ако не стане някое чудо. Почти сигурно в един момент ще си взема някой от по-читавите FX-и и те така. Нямам някакви големи оплаквания (освен от това, че греят яко копелетата, тая паста стана на трътка за нула време предишната), ама не съм пускал и бенчмаркове. Там сигурно ще е грозно положението.

@sdfs - с парите за реклами, които се дават няма как да се допусне хейт ревю за Call of Duty. Каквото ще да става. IGN и Gamespot обикновено вадят нож на най-малките игри или чат-пат се дървят, за да покажат, че са "обективни". Но денят, в който ще нахейтят Call of Duty още не е дошъл. Чисто и просто. Иначе хвърлих едно око в Gamespot - за пореден път някакъв произволен човек пише ревюто за Call of Duty... за да не се налага някой от "основния" им екип да пише менте ревю.

Charcharo
Цитиране
07 ноември 2016
Ако Zen е добър... няма и да ти се налага.
Аз пък все съм бил на Интел. От интерес и желание да помогна на по-слабата страна (коете ще помогне и на игрите и на цените и на прогреса) ще трябва да сменям.
<
1
...
140
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.