Иначе ако си взел видеото на евтино - евала. Ако искаш помощ за конфигурация... насреща съм ![]()
Вика играта е като за малоумници и в същия момент умира срещу едни най-лесните противници в играта-хората....в игра където играеш мутирал убиец на чудовища....Това е все едно почти да умреш срещу вълци в Skyrim....Иначе в Skyrim говори колко велик бил melee combat-а....
"Защо? Моят AMD не е от най-новите, но още ме държи. Стабилно клокнат и хладен, какво му трябва на човек.
Новите май са още по-добри, а и няма какво да се лъжем, доста по-евтини са от Intel. За видео картите съм категорично на страната на Nvidia, наливат повече в реклама и работят с разработчиците, в което няма нищо лошо. AMD се стараят на хартия да се борят с Nvidia, и на бенчмарк може да го докарват, но в много от игрите Nvidia доминира. Който се колебае между сходни Nvidia и AMD, иска да спести 20/30/40/50 лева, и на хартия да има добри характеристики – да взима."
Реално е точно обратното...
AMD процесори с 8 ядра и водно охлаждане губят и то ЯКО от евтини i3ки на Intel...
А Nvidia картите остаряват много зле. И в момента драйверите им са по-лоши. AMD дигнаха нивото на драйверите но наистина често имат проблеми в игри (поне за известно време)... но да играеш игра в първите 2-3 дена е безсмислено начинание и без това...
Стига да е над моята i5чка в Multi-Core и поне колкото нея в ST, ще го взема.
@sdfs - с парите за реклами, които се дават няма как да се допусне хейт ревю за Call of Duty. Каквото ще да става. IGN и Gamespot обикновено вадят нож на най-малките игри или чат-пат се дървят, за да покажат, че са "обективни". Но денят, в който ще нахейтят Call of Duty още не е дошъл. Чисто и просто.
Иначе хвърлих едно око в Gamespot - за пореден път някакъв произволен човек пише ревюто за Call of Duty... за да не се налага някой от "основния" им екип да пише менте ревю. ![]()
@sdfs - с парите за реклами, които се дават няма как да се допусне хейт ревю за Call of Duty. Каквото ще да става. IGN и Gamespot обикновено вадят нож на най-малките игри или чат-пат се дървят, за да покажат, че са "обективни". Но денят, в който ще нахейтят Call of Duty още не е дошъл. Чисто и просто.
Иначе хвърлих едно око в Gamespot - за пореден път някакъв произволен човек пише ревюто за Call of Duty... за да не се налага някой от "основния" им екип да пише менте ревю. ![]()